Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי בלילה ובאתי להכנס לחניון של מגדלי רובינשטיין בתל אביב.

היה שומר במדים בכניסה שנעמד ליד המכשיר שבו לוחצים כדי לקבל כרטיס לחניון.

זה מסוג החניונים שאחרכך משלמים עם הכרטיס במכונת תשלום ומקבלים כרטיס יציאה אוטומטית

השומר אמר לא ללחוץ לקחת כרטיס וטען שהכניסה היא בתשלום 12 שח מראש והוא פותח את המחסום מלוח הבקרה.

וזה מה שהוא עשה לכל באי החניון.

4~ בבוקר באים לצאת מגיעים עם הרכב עד ליציאה בתקווה שהשומר שם כי אין לנו כרטיס שהרי הוא לא נתן לנו לקחת

אך לא יכולנו לצאת כי אין כרטיס ואין שומר ולוח הבקרה נעול.

נאלצנו לחכות עד שמישהו יצא עם כרטיס ו"ניתגנב" אחריו ביציאה.

בזמן שחיכינו נפל לנו האסימון שיתכן ולמעשה שהמחסום היה תקין והשומר התמים ממוצא *** נמחקה הערה גזענית על מוצאו של השומר, שאינה רלוונטית לשרשור *** (רז) עשה קופה על כל באי החניון

אציין שכל עמדת הכניסה ויציאה מלוווה במצלמות ע'פ מה ששמנו לב, ואין שם ליד לוח הבקרה משהו שניראה כמו עמדת קופה וגם לא ממש היינו בכיוון לבקש בקבלה בכניסה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם הוא לא סיפק לכם קבלה על התשלום (מה שהוא מחויב לעשות) - אז מומלץ להתקשר לאחראי של הבניין ולהתלונן עליו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה בדיוק מקרה דומה שהדגימו בתוכנית בערוץ אגו על שיטות של נוכלים, לובשים "מדים" ואומרים שהמכשיר מקולקל וכו' וגובים תשלום, לאחר שהחניון מתמלא, מתחפפים מהמקום וכמובן חושפים את הרכבים לקנסות על חניה לא חוקית במקום וכו' כי כמובן אותו שומר אם כבר נתן קבלה, היא מפוברקת. צר לי על המקרה שקרה לך, להבא סמוך על תחושת הבטן שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

להרבה מחסומים יש מלמטה או מהצד איזה כפתור לפתיחה או שהוא חוסם את העין האלקטרונית "בצד השני" של המחסום וככה פותח אותו כאילו רכב הגיע כדי לצאת החוצה.

נשמע לי סופר דופר תרגיל גניבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הוא שומר ובטח משאירים לו מפתח למקרה תקלה או אם צריך לפתוח ידנית במקרה חירום

פורסם

במחסום כניסה אין עינית שפותחת כשחוסמים אותה אלא אם מדובר במחסום אחד לכניסה ויציאה.

וגם אם יש כפתור בצד, סביר להניח שכדי שהכפתור יפעל יש צורך במפתח כדי שהכפתור יתפקד, אחרת כולם יכנסו ככה חינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

===== עדכון =====

הפנו אותי טלפונית מהנהלת בית רובינשטיין אל אחראי החניון.

אותו אדם ממש רתח שהוא שמע את הסיפור, לטענתו לא דווחה לו תקלה במחסום

הוא אמר שהוא יבדוק במצלמות שזה אכן קרה ואם זה נכון הוא "עושה לשומר סוף" ע'פ דבריו, והודה לי על הדיווח.

זה לא רק שהשומר גנב כסף מהנכנסים אלא זו גניבה שיטטית מהנהלת החניון שהכסף אמור להגיע אליהה

פורסם

כל הכבוד, אני מאוד שמח שלקחת יוזמה, באמת מברך על היוזמה ועל הזמן שהתקשרת. מקווה שבאמת יעשו לו את המוות, מכיוון שהוא בעצם דפק אותך אחריי הכל ועוד אחרים רבים שלא העזו להתלונן או שלא רצו.

• תוכן חדש...