Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי!!!:shock::shock::shock: אכן, זו המשאית מגבעת ברנר (אם אני לא טועה- זה מושב בהוד השרון?), אבל היא עמדה שם עד לפני ממש לא מזמן, ואחרי זה נעלמה, וגם אני הייתי בטוח שהלכה- והיא עדיין בחיים!:-D8) אני רוצה אותה- אבל אין לי בכלל כסף לזה עכשיו...:?:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוי!!!:shock::shock::shock: אכן, זו המשאית מגבעת ברנר (אם אני לא טועה- זה מושב בהוד השרון?), אבל היא עמדה שם עד לפני ממש לא מזמן, ואחרי זה נעלמה, וגם אני הייתי בטוח שהלכה- והיא עדיין בחיים!:-D8) אני רוצה אותה- אבל אין לי בכלל כסף לזה עכשיו...:?:cry:

גבעת ברנר - קיבוץ על יד רחובות.

שי

פורסם

אופס- אז טעיטי בשם. בכל מיקרה, את כמה שנים האחרונות המשאית הזו בילתה בעמידה מול הבית שבאחד מהמושבים שבהוד השרון. וזוהי ללא ספק אותה המשאית, כי יש לה סימני זיהוי, שאני זוכר!

יש עוד טאטרה אחת מהסידרה הזו- אבל היא משאית חול חד-קבינה, ונימצאת עכשיו אצל הגרריסט מאחוזם, במצב חצי-מפורק, וספק, אם תסע איי-פעם... ואני עדיין לא אבדתי תיקווה לשים יש איכשהו, לא יודע איך, על הדגם הישן, עם האף...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש עוד טאטרה אחת מהסידרה הזו- אבל היא משאית חול חד-קבינה, ונימצאת עכשיו אצל הגרריסט מאחוזם, במצב חצי-מפורק, וספק, אם תסע איי-פעם... ואני עדיין לא אבדתי תיקווה לשים יש איכשהו, לא יודע איך, על הדגם הישן, עם האף...:roll:

אפשר לראות את המשאית מהכביש המהיר...

עברתי שם שבוע שעבר..יש להם גם איזה גרר ישן אולי סקניה או וולוו לא ממש קלטתי

פורסם

יש עוד טאטרה אחת מהסידרה הזו- אבל היא משאית חול חד-קבינה, ונימצאת עכשיו אצל הגרריסט מאחוזם,

גנאדי, ה"גרריסט" מאחוזם נקרא גרר פרץ, וכל הכלים שלו בעלי רשיונות (כולל הגרר הישן ההוא שנראה כמו ליילנד).

אני חבר טוב של הבן שלו ואם צריך "דיבור" שם אז אשמח לעזור.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הגרר שלו- זה צ'יפטיין, או קלייסדייל, ליתר דיוק- מה שנשאר ממנו, וזה לא הרבה. יותר מעניין אותי- האם יש סיכוי, שיש לפיאט עם ההגה הימני רישיון (מה שאני לא מאמין, כמובן). הטאטרה הזו, אגב, עד לפני כמה שנים בודדות עבדה עם רישוי באיזור המרכז דווקא, או שיש או הייתה כאן עוד אחת ממש זהה! מעניין, למה השביתו אותה, ועוד יותר מעניין- איך בכלל הצליחו לתחזק אוטו בלי כל שרות בארץ?:roll:

פורסם
הגרר שלו- זה צ'יפטיין, או קלייסדייל, ליתר דיוק- מה שנשאר ממנו, וזה לא הרבה. יותר מעניין אותי- האם יש סיכוי, שיש לפיאט עם ההגה הימני רישיון (מה שאני לא מאמין, כמובן). הטאטרה הזו, אגב, עד לפני כמה שנים בודדות עבדה עם רישוי באיזור המרכז דווקא, או שיש או הייתה כאן עוד אחת ממש זהה! מעניין, למה השביתו אותה, ועוד יותר מעניין- איך בכלל הצליחו לתחזק אוטו בלי כל שרות בארץ?:roll:

That's a T815, the spares are avaialable in the Czech Republic for reasonable money and the engine is not electronic so at least most of the work is do-able by normal human beings... Who knows? My uncle managed to use them for years but he bought one or two extras for spares, T

PS: Last one he had was like this 148 - pic from the net

gx1_6AqS.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ובדיוק כזאת אני מחפש!!!:?:-(:cry: יש אחת, או הייתה עד לא מזמן- אבל כנראה ללא רישוי...

פורסם
ראיתי לפני שעה משהו מעניין- MACK MH עם ארגז ארוך, דאבל סרן, ומנוף מאחורה! בצבע כחול, וממבט מהיר נראה ממש טוב! ואני אומר- זה לא אנושי, להראות לי כאלה דברים, כשכרגע אין לי כסף לגלגל!:x (כן, ירדתי בינתיים גם מה"סוס", מסיבות תקציביות:x ). לא ידעתי בכלל, שיש בארץ MH ים עם הארגז, ולא סוסים! לא רק זה, כשחניתי את האוטו (רחוק), ובאתי ברגל לראות אותו מקרוב- הוא הספיק לברוח!!!!!!!:cry::?:evil:

אובכן, אחרי כשנה + הצלחתי לתפוס ולצלם אותו סופסוף!:-D8)

גלוק123.jpg

פורסם

volvo viking

שנות ה70

היו טיוליות פעם נסענו איתן בכל הארץ וחזרנו שבורי עצמות מהקפיצות

יש לציין את עבירותן והמנוע הגמיש

עופר בן צבי

פורסם

מישהו ראה מה הולך בחצר של בונדי "תעבורה" בלוד ?

יש בחצר בצד בערך כ 10 משאיות ישנות שעברו שיפוץ ונראות מדהימות

נראה לי שהוא פותח שם מוזיאון .

אשמח לקבל פרטים ממישהו שמכיר את הסיפור

וגם מתי אפשר לבוא לסיור?

תודה

אכן החיים בזבל !

פורסם

ייצור הוולבו ויקינג החל עוד בתחילת שנות ה 60 והסדרה כולה נקראה NL.

היתה משאית מצויינת לזמנה, נוחה וקלה יחסית לנהיגה.

קבלו קטע מהסרט "נורית" בו וולבו מככבת בכלל.

http://www.youtube.com/watch?v=l-xDyntfL3A

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ייצור הוולבו ויקינג החל עוד בתחילת שנות ה 60 והסדרה כולה נקראה NL.

היתה משאית מצויינת לזמנה, נוחה וקלה יחסית לנהיגה.

קבלו קטע מהסרט "נורית" בו וולבו מככבת בכלל.

http://www.youtube.com/watch?v=l-xDyntfL3A

החל בשנות החמישים ולא נקראה אז NL

http://www.volvo.com/trucks/global/en-gb/company/history/1950s/L38_and_L48_Viking.htm

אני זוכר טיולים שנתיים בשנות השישים עם הויקינג (דומני מודל 59)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...