Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחנן בקרוב לטוס לעבוד בחו'ל

עשיתי כמה בירורים והבנתי שלמי שיש בידו דרכון אירופי יכול לעבוד בקלות וכמובן חוקי ברחבי אירופה

וגם שהחברות שמעסיקות ישראלים בחו'ל מעדיפות אנשים שיש להם דרכון כזה ונותנים תנאים יותר טובים.

השאלה שלי היא כזאת:

סבתא שלי נולדה בבולגריה אבל ילדה את אבי בישראל,האם אני זכאי לדרכון כזה?

אמרו לי שאם אבא שלי ילך אם אמא שלו לשגרירות ויוציא דרכון אירופאי אז גם אני אוכל לקבל

לא נראה לי הגיוני כל העניין הזה ורציתי לדעת עם מישהו פה היתנסה בזה או יודע על אופציה כזאת או אחרת?

תודה.

פורסם

הכי פשוט ללכת לשגרירות ולהגיש בקשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל אני ממליץ לך לא לעבוד כמו חאפר בבאסטות בחו"ל.

הכסף לא באמת כזה טוב ואתה התאילנדי שלהם (איך שאתה לא מסובב את זה).

דבר שני , להוציא אזרחות , גם אם אתה זכאי ב100% עם כל האישורים , זה לרוב תהליך ארוך , במיוחד אם אתה צריך לשחזר מסמכים , שעדיף להשתמש בו בעורך דין שמומחה בנושא (ואז הוא מתקצר לזמן סביר , שיכול ליהיות גם חצי שנה , כדי לסבר את האוזן בקלות) ש"יקל" לך על הארנק משמעותית.

כמובן , אתה רשאי לחשוב שזה תהליך פשוט וקל , אבל אני מדבר מניסיון שלי לשחזור מסמכים והוצאת דרכון רומני (ואני נולדתי שם וסה"כ בשורה התחתונה הסתבר שאני צריך רק להגיש בקשת דרכון , עם 1000 מסמכים שונים :), שגם מרגע הגשת הבקשה - ביחד עם 500 ש"ח צריך להמתין 3 חודשים )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, השתמשת בעו"ד?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע עם קוראים לזה אזרחות

אני יודע שעם לאבא שלי היה דרכון אירופאי זה לא היה כזה מסובך

אמא של ידידיה שלי צרפתיה והיא הוציאה דרכון כזה בתהליך נורא קצר (שבועיים)

בקשר לעבודה בעגלות זה דווקאה נשמע מאוד משתלם,נעזוב את הקטע של התיאלנדים

הכסף טוב! הם מבטיחים 15 אלף בחודש אני אומר גם עם זה 10 אלף זאת עדיין משכורת מצויינת!

פורסם

זה לא בדיוק עובד ככה..

אם אתה לא הטיפוס שיכול למכור קרח לאסקימוסים, גם 8 אתה לא תראה שם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נמאס לי כבר לשמוע מהעגלות הללו וכל ההבטחות ההזויות שלהם אז אני פשוט יתעלם מהעניין ברשותך.

בקשר לתהליך של ההוצאת דרכון\אזרחות זה נורא תלוי באיזו מדינה מדובר, ישנם מדינות שזה הליך של 1,2 = שבועיים. ויש מדינות של 1,2 = שנתיים.

אז תבדוק והמלצה אישית תתייעץ בעו"ד הוא יחסוך לך המון טרטורים.

אבי.

פורסם

המשטרה באירופה אינה סלחנית כמו בארץ, עבודה בעגלות אינה כה ריווחית , ואפשרות גבוהה שאם אין רשיון מסודראתה תסולק מהמקום בזריזות, ואם אין בידך רשיון עבודה , אתה תמצא את עצמך מסולק מהמדינה.

היום באירופה אין הרבה סובלנות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני השתמשתי בעורך דין.

גם בשגרירות צרפת (בדוק) זה לא לוקח שבוע שבועיים.

אולי הארכת דרכון (וגם זה לא בהחלפה של דרכון מהסוג הישן בחדש).

בקשר למשכורת , היית רוצה , ועכשיו אחרי שאתה מחשב את הכסף שאתה מוציא שם תקבל בערך כמו עובד מקדונלדס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

העסק לא פשוט.

סבא וסבתא שלי נולדו בגרמניה, אבא שלי נולד בארץ.

אבא שלי פנה לפני כ 8(!) שנים לאיזה בנאדם שאני לא סגור על ההתמחות שלו(עו"ד?) שניסה לעזור לו ולשאר האחים להוציא דרכון גרמני.

לפני כשנתיים אחרי איסוף כל המסמכים אבא שלי החליט לקחת עו"ד אחר ואז התהליך זרם הרבה יותר מהר. הגשת בקשה, 100יורו אם אני לא טועה וראיון בשגרירות הגרמנית, 3 חודשים לאחר מכן היה לו דרכון גרמני. בקרוב אני מקווה שגם לי יהיה(אפשר מבחינה חוקית).

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...