Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים.

הייתי באילת לפני כמה ימים וגם בהלוך וגם בחזור האוטו מתחיל יפה את הנסיעה + מזגן

עד אחרי נסיעה של כ - 50 - 70 קילמוטרים הוא מתחיל לעלות המד חום עכשיו הוא עולה ויורד אז אני מכבה את המזגן

וככול שאני נוסע יותר מהר החום יורד למקום הרגיל שלו , וכשאני עוצר המנוע מתחמם מגיע לאדם עומד להתפוצץ

וכשאני נוסע הוא יורד במהירות , איזה מוזר זה רציתי להשתגע למה זה ככה ?

תודה מראש חברים !

פורסם

קודם כל תבדוק שהמאוור עובד כמו שצריך ,אני לא זוכר בדיוק עם קיים בדגם שלך שני מהירויות או או לא אבל עם כן תבדוק ששני המהירויות של המאוור עובדות.

ודבר שני החום יורד ככל שהמהירות הרכב עולה מכיון שעוצמת הרוח הנגדית בהרבה יותר גדולה ומספיקה לקרר יותר מהר את הרכב,תבדוק שהרדיאטור שלך לא סתום,יכול להיות שכל הבעיה היא רק ברדיאטור עצמו ובגלל זה הוא לא מספיק לקרר..

פורסם

צריך לבדוק אפשרות של יוניט חום מזייפת,טרמוסטט,משאבת מיים ועוד שאר סיבות שמובילות להתחממות.

אם תמשיך לנסוע כך תגרום נזק כבד למנוע וחבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...