Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנקישות ישנם בכל הנעה ראשונית ,ולאחר מספר שניות נעלמות, אבל לאחרונה היום זה קרה לאחר טמפ עבודה, הרעש והנקישות היו ארוכות וחזקות יותר נמשכו כ2 דקות, ולאחר לחיצת גז הדרגתית נעלמו .לדעתי מרימי השסתומים או מרים אחד סתום מליכלוך ,ולא מגיע שמן לאיזור השסתומים הרועשים. ולמי שיש לו חוות דעת אחרת אשמע לראות.יש לציין שהשמן מנוע הוא סינטטי מלא בעל צמיגות של 5w 40

פורסם
הנקישות ישנם בכל הנעה ראשונית ,ולאחר מספר שניות נעלמות, אבל לאחרונה היום זה קרה לאחר טמפ עבודה, הרעש והנקישות היו ארוכות וחזקות יותר נמשכו כ2 דקות, ולאחר לחיצת גז הדרגתית נעלמו .לדעתי מרימי השסתומים או מרים אחד סתום מליכלוך ,ולא מגיע שמן לאיזור השסתומים הרועשים. ולמי שיש לו חוות דעת אחרת אשמע לראות.יש לציין שהשמן מנוע הוא סינטטי מלא בעל צמיגות של 5w 40
השמן הוחלף והפילטר הוחלפו לפני 2000 קילומטר.
פורסם

איזה שמן 5W40? של איזה חברה?

הבעיה היא שהמרימים נישחקו וצריך להחליף אותם, או שיש לך בוצה, לרוב הבעיה היא במרימים ולא בעיית בוצה.

חלק אומרים שפלאש מנוע יכול לעזור וחלק אומרים שיחור רק להחריף עם הבעיה.

אני חושב שפלאש מנוע אינו מיועד למנוע עם מרימים הידראולים מפני שהליכלוך יכנס למרים עמוק יותר, ועלול להיגרם נזק למנוע.

לי מעולם לא היו נקישות שסטומים, ומאז שעברתי לשמן 5W40 של מוביל S התחילו תיקתוקים רק בימים קרים מאוד בחורף וזה רק לכמה שניות.

כרגע אין לי תקתוקים ואני עדין עם השמן של מוביל, עוד כמה ימים אני עובר לשמן 10W40 חצי סנטטי של LM מיכל כסוף כי הגיע זמן הטיפול.

למה אל ענית לי לה"פ? כי מצאתי לך משאבה.:)

פורסם

יש לך בוצה במכסה שסתומים? אם כן יכול להיות שיש לך לחץ שמן נמוך אך לא מספיק נמוך כדי להדליק מנורת לחץ שמן.

לדעתי כדאי לבדוק לחץ שמן בעזרת שעון מכני שמתחבר במקום היוניט הרגילה.

אם לחץ השמן יחסית נמוכה צריך להוריד קרטר מנוע ולנקות רשת שאיבה(לרוב נסתמת מבוצה).

אם לחץ שמן נורמלית יש להחליף מרימים הידראוליים.

כמו כן לדעתי פלאש לא מומלץ למנוע, אם כבר להחליף שמן ופילטר "טרם זמנם" וכמובן להשתמש בשמנים איכותים.

פורסם

אם השמן שחור אפשר לעשות פלאש בלי חומר,אני יסביר:

אתה קונה את השמן הכי זול שיש בצמיגות שלך ,מרוקן את השמן שיש כרגע ,שופך את השמן הזול שקנית מקודם ,מניע ,נותן לו לעבוד כ10 דקות ,מרוקן את השמן ,מחליף פילטר ואז ממלא את השמן האיכותי בתיקווה שזה עזר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אם השמן שחור אפשר לעשות פלאש בלי חומר,אני יסביר:

אתה קונה את השמן הכי זול שיש בצמיגות שלך ,מרוקן את השמן שיש כרגע ,שופך את השמן הזול שקנית מקודם ,מניע ,נותן לו לעבוד כ10 דקות ,מרוקן את השמן ,מחליף פילטר ואז ממלא את השמן האיכותי בתיקווה שזה עזר.

ומה יצא מזה?

השמן החדש לא ימיס את הלכלוך הקשה והבוצה שהצטברה, אחרת השמן הישן כבר יכל לעשות את הפעולה הזו.

למה סתם ליזרוק שמן חדש? או לזרוק את הכסף.

הפעולות שתיארת אפשר לבצע אותם אחרי השימוש בחומר פלאש.

• תוכן חדש...