Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחי בא לאסוף ממני כמה דברים שהוא שם אצלי.

חברה שלו באה עם הגולף שלה והחנתה אותו בחניה של הבניין. אחרי כמה נגלות, אני שם את החבילות שהיו לי בידיים באוטו, סוגר את הדלת ופונה לכיוון הבית, אני רואה את חברה של אחי הולכת לכיוון שלי עם דברים בידיים ועושה לי תנועות עם הראש בסיגנון "מה קורה שם??!!"

אני מביט לכיוון האוטו ו... רואה אותו מיתדרדר לאיטו וכיוון רכב אחר שניסה להחנות ברוורס. אחרי ריצה קלה פתיחה של הדלת והיסתערות על בלם היד (שהיה משוך חלקית) האוטו נעצר כשהוא "חונה" בתוך האוטו השני.

למזלינו הפינה של הפגוש ניכנסה בתוך בית הגלגל האחורי של האוטו השני שניסה לחנות. :lol:

מזל שלא קרה כלום, או שלא עבר שם אף אחד.

המסקנות ברורות, לא? :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

המסקנות ברורות, לא? :roll:

גילי

כן.

למשוך בלם יד ולסובב את הגלגלים לכיוון הנכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מזל שלא קרה כלום, או שלא עבר שם אף אחד.

הנזק כניראה קרה, רק שהוא לא ניראה לעיין. ממכה בגלגל: צמיג היה עלול להתעקם וכניראה נפגעה זוית גלגול. יכול גם בגלל דבר כזה להתעקם חלק כלשהו ממתלה או ג'נט.

מינימום נזק זה כיוון זווית גלגול במכון פרונט, מקסימום נזק, עם התעקם ג'נט סגסוגת קלה - יש להחליף אותו ובנוסף להחליף חלקי מתלה שהתעקמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...