Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז החלטתי לעשות מעשה, לחפש את אחד הרכבים הכי טובים שהיו לי אי פעם:

סובארו ג'אסטי, לבנה, שנת 92, מנוע 1200, במצב ח-ד-ש.

מספר הרכב 73-775-03, הרכב היה עם פגושים לבנים כשמכרתי אותו

נמכר לבחור שמתגורר סמוך לי-ם, בסוף שנת 2005, מאז לא ראיתי את הרכב ולא שמעתי מהבחור שקנה.

אם מישהו יודע איפה האוטו עומד, או במקרה מכיר את מי שמחזיק ברכב במידה והוא עבר יד, אני אשמח לשמוע, מצרף תמונה של הרכב:

http://www.pic.co.il/Files/15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2/norm_BCAB2538E1A2433EB33DB092E5795629.JPG

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מרק התמונה של הרכב היא עוד מהתקופה בה היה בבעלותי, המספר נרשם בהודעה ע"מ שאנשים ידעו אם זה הרכב או לא, כי כמו שידוע יש לא מעט ג'אסטי בכבישים.

מקווה שזה בסדר.

פורסם
מוטי, כן.

אחרי שיחת נפש עם עצמי, הבנתי שזה ה-אוטו !

ולא חשוב כמה יזלזלו בו :)

רכב מעולה לעניות דעתי ,אבל עברו כמה שנים מאז הייתה תחת ידיך. איך תוכל לדעת אם טופלה באותה רמה או עברה תאונה ?

בברכה

מוטי.

פורסם

אם הרכב נשאר באותה היד, אין לי בעיה לרכוש אותו בלי לחשוב ולבדוק, האוטו נמכר לבנאדם פדנט, שהחזיק אז מינימינור משופרת.

אם הרכב עבר יד, אפשר לבדוק.

לגבי תאונה: זה לא מטריד אותי, ג'סאטי זה אוטו שנמעך אם נשענו עליו, אז תאונה קשה הוא לא ישרוד.

כמו כן אין לי בעיה לקנות ג'אסטי 1200 עם מנוע שפוך, ולעשות לה אובראול כמו שעשיתי לזו שהייתה אצלי.

פורסם

זה כל הרעיון

שזה סתם אוטו פשוט

כשהוא מתקלקל (שזה דבר נדיר כשלעצמו) קל מאוד לפתור את הבעיה והתיקון גם לא יהיה יקר.

עם ה206 אני מוצא את עצמי חושב על נסיעות למרחקים, עם הג'אסטי דפקתי בשבוע חולון-אילת-חולון-אילת-חולון, בלי מחשבה בכלל, פשוט תדלקתי ונסעתי.

אז זהו, אני הולך להשיב עטרה ליושנה, בדרך כלשהי.

• תוכן חדש...