Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי הוא דיהטסו שרייד "לבנה" שרק קניתי אותה האוטו שנת 92 ורואים עליו סימנים לשנים...

יש די הרבה שריטות וליכלוך שדי קשה להוריד...את כל זה ראיתי טוב מאד אחרי ששטפתי את האוטו היום...

קיצר רציתי לדעת איזה פוליש ואיזה וקס לקנות כדי לשפר את הופעתה

תודה מראש

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אם אתה מגלה את כל השריטות כשאתה מנקה את האוטו, אז פשוט אל תנקה אותו יותר :lol:

עכשיו ברצינות, אני ממליץ על Turtle Wax זול ויעיל

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

יש מיליון סוגים של turtle wax

איזה בדיוק?

איך הוא נראה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

שים לב שאתה לא קונה ווקס ופוליש לצבע מטאלי, לרכב שהוא לא מטאלי, כמו הרכב שלך.

אני מאמין שהמוכר באוטודיפו יוכל לעזור לך לבחור ווקס מתאים

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

פוליש שך TURTLE WAX הוא פוליש טוב ויעיל אבל בתנאי שמצב הצבע שלך במצב סביר.

לתוצאות הטובות ביותר (כמובן אם יש לך תקציב) צריך לנסוע לפחח ולבקש שיעשה פוליש לרכב. זה עולה בין 300-350 שקל אבל התוצאות מדהימות!!!! הצבע יוצא מבריק,חלק ובלי סריטות+הפחח יעלים כתמי חלודה(אם קימים).

יש לי שריד שנת 93 וכל שנה אני עושה לה את הפוליש אצל הפחח,הצבע נראה אצלי כמו חדש.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

הצבע המצב סביר +.... פשוט יש כמה מקומות שאנשים נחמדים עשו מן איקסים עם מפתחות,

וגם שאריות צבע מדלתות של אנשים נחמדים אחרים

וגם קצת מקומות שבהם מן נקודות בקוטר של סנטימר של צבע שהתקלף אין לי מושג ממה..

מרחוק לא רואים כלום והואו נראה בסדר גמור אבל אם מתקרבים רואים את כל הנקודות האלה וזה מפריע לי בעין...

אני לא רוצה לעשות פוליש ב 300 שקל אלא לקנות מוצרים ב30-40 שקל שיעשו את העבודה.

תפוליש עצמו אני יעשה לבד בבית עם סמרטוט והרבה השקעה

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...