Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסרטון שלהם

http://www.youtube.com/watch?v=zAdjTBzFTWg

זה נראה כאילו שכמה חברה רוצים לעשות קופה שמנה.

פתחו חברה , בנו אתר , צילמו סרטון במצלמה ביתית (שכוללת מוזיקה מאוד אופטימית).

ועכשיו רק מחכים לכסף שיתחיל לזרום , ופראיירים שמאמינים בכוחו של המגנט שיתחילו לשלם להם בהמוניהם.

וראיתה את המחירים הם עיבדו כל פרפורציה, פעם אנשים עוד היו מוציאים כמה עשרות שקלים על תרופות פלא ועכשיו זה עולה אלפים. הכי מעניין זה שאם הם היבואנים של המוצר אז איך יש מחיר מחירון ויש את המחיר שלהם, הרי הם היבואנים אז מחיר המחירון זה גם שלהם.

פורסם

פחחחח.... נשמע כמו עוד משימה לכלבוטק... זה מזכיר קצת את אלו שהביאו את החומר שטובלים בו מכשירי חשמל והם הופכים לחסכוניים....

חברה תביאו אליי את האוטו אני יברך לכם אותו והוא יתחיל לחסוך בדלק... כן כן אני מסוגל לגרום להאמר לעשות 20 ק"מ על ליטר באמצעות קמיע מיוחד שמדביקים על הטמבון...

האוטו מעשן??

אל תקחו למוסך אני תשלחו לי ה"פ עם המספר אני יברך אותו ואולי זה יעזור...

בקיצור חברה זה לא נשמע אמין ההסבר על הטכנולוגיה באתר אינפנטילי ונועד כנראה לבלבל לאנשים את המוח... הדרך הכי טובה לחסוך בדלק זה לשמור על תחזוקה נאותה של הרכב ולנהוג רגוע... מעבר לזה... אני לא יודע.

אבל הקטע הכי טוב זה שהם בדקו את הצריכת דלק של האוטו כשהוא נוסע 100 ק"מ על הליפט... כן כן לא פחות ולא יותר על הליפט... (למי שלא הבין אם תשים את האוטו בהילוך חמישי על ליפט התצרוכת דלק תהיה דומה או זהה מאד לתצרוכת הדלק בניוטרל...) תאמינו לי אנשים דפוקים ועוד הם רושמים את זה בדף בית.

פורסם

גם על הליפט הצריכה ב100 גבוהה מנויטראל.

לא משנה אם זה עובד או לא, מעניין איך זה צריך לעבוד, לאן הם מחברים את זה

פורסם

יש מכשיר טוב שנקרא "אופניים"

לא צורך דלק

אין ביטוח

לא משלמים חניה

זול באחזקה וטיפולים

והדבר החשוב ביותר- פעילות גופנית . ולא לשכוח כסדה.

מוטי לגזיאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...