Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל משוחרר ומחפש לרכוש רכב.

כמובן שהתקציב שלי לא גדול במיוחד ונע בין 30 ל-40 אלף.

אני לא כל כך מתמצא בסוגי רכב רבים ולכן אציין את הנתונים שאני מחפש ואשמח לקבל הצעות של דגמים שעונים על הקריטריונים:

1. רכב קטן (כלומר, בלי "תחת").

2. רכב אך ורק אוטומטי.

3. רכב שיהיה חסכוני.

4. שנתון בין 2001 ל-2003.

5. רכב אמין.

תודה רבה.

פורסם

היתרון הגדול של הפונטו הוא במחיר המחירון הנמוך יחסית שלו, שיאפשר לך לעלות בשנתונים ולקבל רכב חדיש יותר תמורת אותו הסכום.

אישית הייתי מעדיף את ה206 על פני הפולו. מעט הפולואים שהכרתי לא הפגינו אמינות טובה או אופיינית למותג.

רכבים אחרים שכדאי לבדוק בתקציב הזה -

יונדאי אטוס - כתחבורה עירונית בסיסית, זולה ואמינה.

דייהטסו סיריון - מנוע 1300 בלבד. ה1000 מומלץ פחות.

טיוטה סטארלט/יאריס - קשה למצוא, אבל בכל זאת מדובר ברכבים טובים מבית "נחשב".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יונדאי אטוס - מיושנת מאוד, ספרטנית מאוד, לא בטוחה, לא נוחה.

סיריון - כנ"ל כמו האטוס. דגם ישן וספרטני.

היאריס לא נכנסת בתקציב.

פורסם

1. האם הפולו והפיג'ו 206 הם גם חסכוניות (כמו הפונטו)?

2. שמעתי שה-206 הוא אוטו עם המון המון בעיות.

האם ידוע שהוא אוטו בעייתי?

פורסם

פיליפ - הכל ידוע, אבל שים לב שאף אחד מהחולשות שציינת לא מופיעה בתור דרישה של החייל החביב.

לגבי ה206 - האוטומטית תיהיה פחות חסכונית מהפונטו האוטומטית כמעט בכל סוגי הנסיעה. לא יודע לי על בעיות מיוחדות של ה206, למעט אולי רגישות מסוימת של מנועי ה1.4 למי ברז. אם מישהו שמע/מכיר/ראה בעיה תורשתית ברכבים האלו, אשמח לשמוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון אבל לא הייתי רוצה לנוסע ברכב שמרגיש זול מאוד ומיושן בזמן שניתן באותו תקציב לרכוש רכב הרבה יותר מתקדם, בטיחותי, נוח, מפנק וכו'.

פורסם

ומה לגבי אופל קוסרה, שמעתי עליה דברים טובים?

איפה היא והשאר (פונטו, פולו , ו-206) עומדים בסולם העדיפויות בתקציב הזה?

פורסם

אני מחזק את דבריו של פיליפ.

אני הייתי בוחר בפיאט פונטו:

מכונית חסכונית מאוד, אמינה, בטיחותית, זולה לאחזקה, זולה במחיר ועיצוב מודרני ויפייפה.

שלומי.

• תוכן חדש...