Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשישי הבא אני בקורס נהיגה מתקדמת עם מדריך צמוד ואז אני אוכל לדעת בוודאות איך אני רוצה לשפר אותו.

קודם כל חשוב לשפר את יכולות הנהיגה שלך ואז לעבור לרכב עצמו.

בגדול אני מפחד לגעת במנוע כי זה יפגום באחריות שיש לי, נשארו עוד שנתיים, אבל אני רוצה לשפר את האחיזה.

פורסם
בשישי הבא אני בקורס נהיגה מתקדמת עם מדריך צמוד ואז אני אוכל לדעת בוודאות איך אני רוצה לשפר אותו.

בגדול אני מפחד לגעת במנוע כי זה יפגום באחריות שיש לי, נשארו עוד שנתיים, אבל אני רוצה לשפר את האחיזה.

מסכים איתך ,זה הקורס מתנה של סיאט?

אני אישית מרגיש שיש לה אחיזה מצויינת (מספיק ל-180 סוסים שלה) למרות הביקורות הרעות הרכב מאוד קשה ומרגישים את זה טוב מאוד במעבר על בורות שיפור אחיזה נוסף לדעתי יחמיר את המצב.

פורסם

תתחדש, הצבע יפיפה !

אני בעלים גאה של קופרה 07 שחורה - אם היום הייתי מוציא קופרה מהחברה, הייתי לוקח אותה בצבע לבן.

כמה דברים על הקופרה..

* מגעילה בנסיעה לעבודה, או סתם נסיעה בחוץ לעיר, הופכת לחוויה מטורפת כשהגז בריצפה. (אחרי צ'יפ ועוד כמה חמוצים החוויה עוד יותר מרשימה)

* תנוחת ישיבה פשוט לא נוחה, אני שנה וחצי מנסה למצוא כזאת שתתאים למה שלמדתי בקורס נהיגה מתקדמת ושגם תהיה נוחה, ואין כזאת בקופרה - אולי אם להחליף לבאקט.. אבל אז אין כרית אויר, בלאגן.

*והסיבה שבגללה אני מוכר... הנעה קדמית.

סע בדרכים ישרות.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

גישה טובה :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...