Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר פרפורי גסיסה ארוכים שהחלו עם קריסת הדיסק הקשיח ונמשכו לאחר החלפתו -שווק הWINDOWS שלי חיים ממש,

וכעת הוא קורס להנאתו כל דקה שלישית..

מדובר ב: Windows XP Tablet PC, שקיבלתי עם המחשב ללא דיסק ההתקנה (כמה מפתיע), אם למי מכם יש להלוות לי כדי לבצע התקנה מחדש אודה לו מאד.

תודה

HFturbo

פורסם
שלום חברים,

לאחר פרפורי גסיסה ארוכים שהחלו עם קריסת הדיסק הקשיח ונמשכו לאחר החלפתו -שווק הWINDOWS שלי חיים ממש,

וכעת הוא קורס להנאתו כל דקה שלישית..

מדובר ב: Windows XP Tablet PC, שקיבלתי עם המחשב ללא דיסק ההתקנה (כמה מפתיע), אם למי מכם יש להלוות לי כדי לבצע התקנה מחדש אודה לו מאד.

תודה

תוריד מכאן

http://forums.lala.co.il//index.php?showtopic=235

או מכאן

http://forums.lala.co.il//index.php?showtopic=8008

פורסם

בכל מחשב נייד (של חברה מכובדת לפחות, ולא חברת מדבקה) יש Partition נסתר שמכיל Image של ההתקנה הראשונית. כלומר, ישנה דרך פשוט להחזיר את המחשב למצב "מקור" - בדיוק כמו שהוא יצא מהקופסא.

אם אתה צריך עזרה או הדרכה צור קשר. זו הסיבה שלא קבלת דיסק התקנה. אל תתעסק עם גרסאות לא מקוריות על ניידים, יכול לפגוע לך באחריות במידה ותצטרך. או שתצטרך להסיר את מע' ההפעלה לפני הפנייה לאחריות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

קודם כל, תודה לעונים.

אני מת"א אגב.

המחשב המדובר כבר בן שנתיים ככה ששאלת האחריות לא ממש בעייתית כבר.

הורדתי בעצמי שלשום, אבל התוכנה ביקשה ממני קוד שלא היה לי, ולמרות שעקבתי אחרי ההוראות של ה-CRACK לא הצלחתי

לפתור את הבעיה, מה גם שבאמצע הדרך הופיעה לי שקופית על המסך שהודיעה לי שיש לי תוכנה לא חוקית וכו' - ולבסוף שיחזרתי את כל המחשב לנקודה שלפני כל העניין.

אכן, במקור היה פרטישן עם גיבוי על הדיסק, אבל אני העדפתי להסיר אותה ולגבות על כונן חיצוני. בינתיים עברו שנתיים ושינויים אין ספור, כולל דיסק קשיח גדול יותר וחדש, ככה שאין ברשותי את הגיבוי הראשוני.

לפיכך מה שאני מחפש הוא תוכנה מקורית שאוכל להריץ התקנה שלה ולגמור עניין.

HFturbo

• תוכן חדש...