Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי יש פה פונטיאק סנבירד , יש לי בעיה במנורה שנדלקת , שפעם לא נדלקה, אני צריך משהו שיש לו תרכב הנ"ל, שיגיד אם היא נידלקת לו גם כמי שהיא נדלקת לי....

תודה מראש... :?:

תומר....

עריכה**

מדובר במנורה בשם ANTI LOCK שהיא בצבע כתום

שאני נותן חצי סוויטש , היא היתה נדלקת ונכתב מיד, עכשיו היא נדלקת , ניכבת , ושאני מניע , היא נידלקת שוב , אחרי 2 שניות ניכבת ויש רעש של קליק מכיוון הגיר כזה...

מה זה?

יוצא לריס?

פורסם

אין לי פונטיאק סנבירד, ולכן אתה יכול מבחינתך להתעלם מההודעה.

אבל, לפי מה שתיארת כשהיית עושה חצי סויטש המנורה של הABS היתה נדלקת (כחלק מכל הנורות שנדלקות לביקורת אני מניח) ואז אחרי שאתה מניע היא נדלקת - כלומר אולי יש בעיה בABS או בחיישן בדרך?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

אני מצטער אם הבנת שרק למי שיש פונטיאק סנבירד יכול להגיב, פשוט חשבתי שמי שמכיר תאוטו יודע בדיוק מתי היא נעלמת..

אצלי המנורה נעלמת , ושוב חוזרת לשנייה , יש רעש של קליק כזה , וזה שוב נעלם וזהו , ה ABS עובד מצויין (זה מנורה של ABS?)..

פעם היא הייתה מופיעה רק שאני מסובב סוויטש ונעלמת לשנייה.....

עכשיו היא חוזרת לשנייה אחרי ההתנעה, סה"כ היא נידלקת פעמיים במקום בעם אחת..

תודה...

נ.ב

מה שאמרת שזה , אומר שזה עסק יקר לתיקון?

תודה מראש אחי :idea:

יוצא לריס?

• תוכן חדש...