Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לגבי מס' רכבים אשר אני אמור לקחת בליסינג

1.סיטרואן C-4

2.פורד פוקוס

ברצוני לציין שיש לי 2 ילדים קטנים ונושא הבטיחות חשוב לי מאד.

על מה אתם ממליצים?

תודה לעוזרים.

פורסם

לנו במשפחה יש את שתי המכוניות הC4 ליסינג 2007 ופורד פוקוס פרטית 2008.

בנגוע למקום:

בשתיהן יש מספיק מקום במושב האחורי וגם אני (1.90) יכול לשבת שם די בנוח, ככה ששני ילדים קטנים יסתדרו שם טוב.

תא המטען של שתיהן בערך באותו גודל ודי מספיק למשפחה.

מבחינת נהיגה הפוקוס הרבה יותר מהנה לנהיגה, יותר נוחה וההעברות ההילוכים הרבה יותר חלקות מאשר בC4

בקשר לבטיחות, אני לא יודע מה עדיף, אבל אני רק יודע שלפורד יש 5 כוכבי NCAP. בקשר לסיטרואן - אין לי מושג.

בקיצור, הבחירה שלי תהיה הפוקוס.

פורסם

בטוחות באותה מידה

הפוקוס נוחה יותר, הC4 מעט זריזה יותר.

לפוקוס תא מטען גדול יותר, הC4 עם מרכב 5 דלתות שימושית יותר אם אתה רוצה שטח הטענה.

שתי מכוניות מצויינות תחליט מה טוב לך.

פורסם

ממליץ לך להשתמש בחיפוש

דובר רבות על הרכבים האלה בהשוואה אחד לשני ולמתחרות אחרות בקטגוריה.

פוקוס הכי בטחיותית בקבוצה,C4 קצת אחריה,שניהן מגיעות עם אבזור בטיחותי מלא בשנת 2008

6 כריות אויר+ESP.

תקרא קצת שירשורים,נראה כי הפוקוס קצת יותר אמינה מה-C4 למרות שמדובר בליסינג,וכמובן אל תוותר על נסיעת מבחן בגירסאות הרלוונטיות בכדי להשוות ביניהן.

עוד נקודה למחשבה,בפוקוס לא ניתן לבטל כרית אויר של הנוסע ליד הנהג,והנושא כרוך התקנת מתג ניתוק יעודי שעלותו כ-500 שקל,שכמובן שאם הרכב בליסינג יבוצע ע"ח חברת הליסינג

• תוכן חדש...