Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי זימון למשפט נסעתי 150 בכביש של 90. יש המלצות כלשהם לעורכי דין והאם קיים סיכוי שאני יצא בלי שלילה רק עם קנס וגם אם כן קנס של כמה כסף?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בן כמה אתה?

כמה שנים יש לך רשיון?

יש עבירות קודמות?

לגבי המלצות עו"ד - תריץ חיפוש.

בממוצע, כל שבוע יש פה שרשור של מישהו שמחפש עו"ד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רק לפני כחודש וחצי נגמר לי המלווה אני עוד נהג חדש ואין לי עבירות קודמות. בקיצור אתם אומרים שאין לי סיכוי לצאת רק עם קנס

פורסם
רק לפני כחודש וחצי נגמר לי המלווה אני עוד נהג חדש ואין לי עבירות קודמות. בקיצור אתם אומרים שאין לי סיכוי לצאת רק עם קנס

זה בהחלט הישג אם היית מצליח לצבור בתקופה של חודש וחצי מגמר המלווה עוד עבירות תנועה.

כמו שאמר קודמי,גם עו"ד לא יציל אותך ולהפרד מהרשיון וכמובן לאחר מכן תאוריה+טסט מחדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא מבין את הבטחון העצמי הזה. אתה נהג חדש, רק כמה חודשים על הכביש, נתפס על 150 ?

אני עם ותק של כמעט עשור (בעל רשיון על מס' כלים) ואני לא מרשה לעצמי שטות כזו.

שלא תבין לא נכון, אני לא דואג לבטיחות שלך, אני דואג למשפחה המסכנה שתקלע ל"קו האש" שלך כשתאבד שליטה.

פורסם

אופטימיות היא דבר טוב, אני ממליץ לך גם ללכת למלא לוטו באותה הזדמנות, מי יודע אולי ברק מכה פעמיים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפעמים עזות המצח היא הבעיה של הנהג החדש.

אתה 7 וחצי חודשים נהג ומציין שאין לך עבירות קודמות.

יש כאלה שנוהגים 40 שנה ואין להם עבירות.

זה לא שנסעת קצת מעל המותר, זה לשים ללעג ומרמס את כל מהות החוק.

ולמה אתה חושב שמגיע לעבריין כמוך רק קנס? מאיפה עזות המצח לחשוב כך ?

אילו היית בוגר - היית צריך להגיד לעצמך שאתה לא ראוי להיות נהג בשלב זה, לשים את המפתחות בצד ולהרגע קודם לכן.

אני מכיר מספר בעלי רשיונות שחשו שאינם ראויים לנהוג והיו מספיק נבונים לקבל החלטה שלמרות שיש להם רישיון, הם לא נוהגים.

להיות ראוי לנהוג, זה לא רק לשלוט ברכב ולהשתלב בתנועה, להיות ראוי לנהוג זה גם לשלב את מהות החוק בתוך כל זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני יודע שעשיתי טעות ואני לוקח את כל האחריות עליי למרות שאבא שלי הציע לשאת באשמה. אני לא רציתי כי זאת הייתה הטעות שלי ורק אני צריך לשלם על זה. אבל זה שאתם מטיפים לי מוסר זה לא עוזר לי אני יודע בדיוק מה עשיתי וקיבלתי מספיק הטפות מוסר תאמינו לי. אני מזמן הבנתי שעשיתי טעות אז אני מבקש ממכם לחסוך ממני את כל ההערות שאני כבר שמעתי מספיק. ולכל מי שהגביב פה, קודם כל שיסתכל על עצמו ויבין שהוא משקר כי אין פה אחד שלא הגיע ל150 לפחות פעם בחיים שלו. דרך אגב זאת היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שעברתי את 120.

פורסם
לפעמים עזות המצח היא הבעיה של הנהג החדש.

אתה 7 וחצי חודשים נהג ומציין שאין לך עבירות קודמות.

יש כאלה שנוהגים 40 שנה ואין להם עבירות.

זה לא שנסעת קצת מעל המותר, זה לשים ללעג ומרמס את כל מהות החוק.

ולמה אתה חושב שמגיע לעבריין כמוך רק קנס? מאיפה עזות המצח לחשוב כך ?

אילו היית בוגר - היית צריך להגיד לעצמך שאתה לא ראוי להיות נהג בשלב זה, לשים את המפתחות בצד ולהרגע קודם לכן.

אני מכיר מספר בעלי רשיונות שחשו שאינם ראויים לנהוג והיו מספיק נבונים לקבל החלטה שלמרות שיש להם רישיון, הם לא נוהגים.

להיות ראוי לנהוג, זה לא רק לשלוט ברכב ולהשתלב בתנועה, להיות ראוי לנהוג זה גם לשלב את מהות החוק בתוך כל זה.

.

לטענתו הוא אפילו לא 7 וחצי חודשים נהג אלא 4 וחצי חודשים...

אני מאמין שהוא רצה להראות לחבר'ה איזה "תותח" הוא, לא חסר אנשים כאלו שאני מכיר...

אני שוב ממליץ להיתיעץ עם עו"ד, ככה אולי יהיה סיכוי שלא תאלץ לבצע שוב טסט...

פורסם

תתפלל ששופל יכנס במצלמה שצילמה אותך או שיקרה לה משהו...

אחרת כמו שכבר אמרו פה את הרישיון שלך אתה תירא רק בתמונות ...

אל תחפש אפילו עורך דין...

חבל על הזמן... תכין הרבה חומר סיכה ..

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
קיבלתי זימון למשפט נסעתי 150 בכביש של 90.

רק לפני כחודש וחצי נגמר לי המלווה אני עוד נהג חדש ואין לי עבירות קודמות.

ככל הניראה עובדה שאין לך עבירות קודמות, בעיקר בגלל המזל.

אני משאר זאת, כי נתפסת על 150 ובטוח שזה לא הפעם הראשונה שאתה נוסע במהירות הרבה מעל המותר בכבישים ציבוריים.

כמובן שבמקרה כזה שלילת רישיון זה דבר מוצדק והגיוני.

עצוב לדעת שיש נהגים שמרשים לעצמם לנהוג בחוסר אחריות שכזה מבלי להתחשב שיש נהגים אחרים בכביש ויש להם משפחות עם ילדים.

אני חושב שסיבה לכמות תאונות הרבה עם הרוגים שיש לנו בכבישים היא לא מהירות, אלא חוסר אחריות של נהגים שחושבים שיש להם מיומנות לפחות של נהג ראלי ממוצע. כל נהג רוצה להגיע ראשון ולהיות החכם, כזה שעובר את הפקק בשוליים, עוקף תור מכוניות ונדחף בין ראשונים לפנייה, אחד שנוסע באמצע בין שני נתיבים כי עדיין לא החליט באיזה נתיב הוא יעבור ראשון וכו'.

לפי דעתי, כדי לרסן את הנהגים החדשים מלבצע שטויות על הכביש, כחלק מתהליך לימוד נהיגה, הם חייבים לבקר בבית לוינשטיין או מקום דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני יודע שעשיתי טעות ואני לוקח את כל האחריות עליי למרות שאבא שלי הציע לשאת באשמה. אני לא רציתי כי זאת הייתה הטעות שלי ורק אני צריך לשלם על זה. אבל זה שאתם מטיפים לי מוסר זה לא עוזר לי אני יודע בדיוק מה עשיתי וקיבלתי מספיק הטפות מוסר תאמינו לי. אני מזמן הבנתי שעשיתי טעות אז אני מבקש ממכם לחסוך ממני את כל ההערות שאני כבר שמעתי מספיק. ולכל מי שהגביב פה, קודם כל שיסתכל על עצמו ויבין שהוא משקר כי אין פה אחד שלא הגיע ל150 לפחות פעם בחיים שלו. דרך אגב זאת היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שעברתי את 120.

יש להגיע ל 150 ויש להגיע ל 150, ברור שלא מעט הגיעו פה למהירות הזו כן גם אני, אבל השאלה העיקרית היא איפה!

(מנחת לדוגמא).

ושוב כמו שאמרו לך כדאי שתיקח עו'ד כדי למזער נזקים,אבל לדעתי אין מנוס משלילה במיוחד שאתה נהג חדש ודווקא עכשיו שמחמירים איתם .

מקווה שלמדתה משהו וכשתקבל את הרשיון שלך שוב, אז תעשה לנו טובה ולעוד משפחות שעל הכבישים סע כחוק!

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...