Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בעל רכב פיאט טמפרה 94 מדובר על הדגם של ההזרקה החד נקודתית, מנוע 1600.

מתקרב זמנו של הקלאץ'

איזה הכי מומלץ? בתנאי שהאוטו לא עובר חיים קלים טורים גבוהיים בדרך כלל מהירויות סופיות גבוהות, מגרשי החלקה.

צריך משהו עמיד מצד אחד ומצד שני לא יותר מידי יקר

עוד שנה אני עובר לחו"ל ככה שלא ממש מדאיג אותי שבעוד שנתיים ילך לעולמו.

בנוסף האם ניתם להחליף לבד, פירקתי בעבר גיר והחלפתי באחר בתנאי בית, אך לא פתחתי את הגיר בשביל להחליף חלקי פנים פשוט אחד באחר.

האם זה משהו מסובך להחליף האם יש איזה כיוונים מיוחדים? בנוסף האם כדאי להחליף את המייסב לחץ?

תודה מראש ומאוד אודה לכם על העזרה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איך הקלאץ' של חברת LUK?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לפי השאלות שלך, רצוי שתמסור את העבודה למוסך.

לדוגמה, "בנוסף האם כדאי להחליף את המייסב לחץ ?" :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם הורדת כבר גיר לבד, אז החלפה של המצמד זה עוד 20 דקות מקסימום, והעבודה לא מסובכת יותר מאשר הורדת הגיר. אתה תוכל לעשות את זה ללא בעיה, בליווי של ספרות טכנית וכלים מתאימים. רצוי להחליף לפחות מיסב לחץ, דיסקת לחץ ודיסקת חיכוך, וכן כדאי לשקול (על פי המצב בשטח אבל עם גישה שהולכת לכיוון ה"אם יש ספק, אין ספק"), ליטוש/חריטת גלגל תנופה והחלפה של מיסב הפיילוט בקרנק ומחזירי שמן.

פורסם
רצוי להחליף לפחות מיסב לחץ .

רצוי או צריך/חייב ? עברו הימים שהיינו מחלפים רק חלק מהקלצ'. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לידיעה, לרוב אין מייסב פיילוט לרכב בעל תיבה רוחבית.

הספרות לא מלמדת איך להכניס את התיבה למקום לאחר החלפת המצמד מבלי לגרום לנזקים למצמד, לתיבה או לשרירי הידיים ודרוש לעבודה זו ניסיון, בהצלחה.

פורסם
לידיעה, לרוב אין מייסב פיילוט לרכב בעל תיבה רוחבית.

אתה סגור על זה? לא בדקתי בהרבה רכבים, אבל להערכתי אתה טועה.

אתה יודע, מיסב זה לא רק מיסב כדורי, אלא גם תותב החלקה.

רצוי או צריך/חייב ? עברו הימים שהיינו מחלפים רק חלק מהקלצ'. :-P

דוד.

לא חייבים כלום. למזלנו, לתחום הזה המחוקק עוד לא הגיע.

פורסם
אתה סגור על זה? לא בדקתי בהרבה רכבים, אבל להערכתי אתה טועה.

אתה יודע, מיסב זה לא רק מיסב כדורי, אלא גם תותב החלקה.

ידוע!

אתה מוזמן לבדוק, בתיבות רוחביות הציר כניסה הוא ארוך ונתמך ע"י שני מייסבים בריאים ולכן תמיכה נוספת, כפי הנדרשת בגיר אורכי בעל גל כניסה הממוסב ע"י מייסב אחד, אינה נדרשת.

פורסם

עוד לא הורדתי את הגיר הרכב נוסע, אחרי שאני אעשה את כל ההכנות אז אני אתחיל עם הפירוק

הבעיה אצלי זה שמידי פעם הטורים עולים גבוהה והגיר מחליק לא תופס את ההילוך.

מה מחיר עבודה סביר במוסך? לא מורשה

נ.ב

התכוונתי להחליף 3 חלקים שהמוכר אמר לי אחד מהם זה המייסב לחץ.

פורסם
ידוע!

אתה מוזמן לבדוק, בתיבות רוחביות הציר כניסה הוא ארוך ונתמך ע"י שני מייסבים בריאים ולכן תמיכה נוספת, כפי הנדרשת בגיר אורכי בעל גל כניסה הממוסב ע"י מייסב אחד, אינה נדרשת.

אני לא אבדוק, אני סומך עליך. למדתי משהו חדש.

פורסם

לגבי הVALEO אני אבדוק מה שכן הLUK עולה 400 עם הכל

פורסם

פיאט טמפרה אחד הגירים הכי קשים לפרוק

בקבוצת הפיאט.

וכמי שעבד ופירק כבר כמה עשרות ניכבדות של הגיר הנ"ל

גם זמן העבודה ארוך יותר.

ובנוסף למה שניכתב צריך להוסיף גם החלפת שמן ת' הילוכיםץ

+מחזיר שמן אחורי למנוע ופו"ה גלגל תנופה.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

מקפיץ את השרשור- חבר נמצא באותו מצב, הוא השיג קלאץ' של ולאו ב540 ש"ח אך מחפש מקום שיעשה את זה עבורו באיזור חיפה.

תודה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...