Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הסתיימו שני קורסים לבחינת כלי רכב למרוצים בקטגוריות השונות - אופנועים/טרקטורונים, קארטינג, ומכוניות.

בוגרי הקורס ישמשו כבוחנים טכנים לכלי הרכב בשני מקרים עיקריים - בוחנים לכלים תחרותיים בלבד ובוחנים לכלים המיועדים לרדת מהכביש לצורך ספורט עממי, ולחזור אליו בסופו.

האירוע התקיים במעמד יו"ר הרשות לנהיגה ספורטיבית - מר יוסי ניסן, ראש מינהל הספורט - ד"ר אורי שפר ומנכ"ל משרד הספורט.

מה שנשאר עכשיו זה רק להסדיר את הנהגים, והשטחים, והביטוחים, וכל המנגנונים מסביב .....:evil:

צריך לראות בכך עוד צעד קדימה, וחשוב, בדרך להסדרת הספורט.

אני מבין את אלו שהזמן לוחץ עלייהם, ובצדק, אבל גם אין הימורים חוקיים בארץ - ותחשבו לאן נוסעים המהמרים (להם אפילו עוד אין חוק), ואסור לבנות שום דבר בלי אישור של המדינה (שנכנסת לנו לנכסים הפרטיים) ועוד מגבלות שונות.

ככה זה אצלינו, ותפקידנו לשנות את זה.

ישנם לא מעט שרשורים פסימים, ובצדק, אך חשוב להדגיש שיש התקדמות, איטית (במונחי מהירות של נהגי מירוצים :-D) אבל היא מבוצעת ואנו ("הציבור") נדרשים לפקח עליה.

לא יעזרו הקיטורים, בכדי שהנושא יהיה מקובל על מוסדות הממשלה הוא נדרש לעבור עיגון וחקיקה. צריך לראות את רבע הכוס המלאה (הלואי "חצי"), ולהמשיך ולעזור למלאה.

אלו נושאים שלוקחים זמן, אני לא מצדיק את משך הזמן שלקח עד עכשיו (והוא רב מדי), אך עכשיו מבוצעים מאמצים רבים לקידומו.

עצם היותינו "שם" ופיקוח על הנעשה - גם בשלט רחוק - היא העשיה המרכזית והפיקוח על התקדמות הנושא.

אנו צריכים להמשיך ולדחוף (כי אחרת זה לא יקרה)

אנו צריכים לקחת חלק בכל נושאי התקינה - ופה אני פונה למחוקק ונציגיו שיפרסמו בפומבי את המידע שיש - את התגובות והשינויים הם יכולים לבחור למה להתייחס,

אנו צריכים להיות בשטח - וכאן באה הקריאה להציג את "מרכולתינו", בתאריך 22.8.08 כ"א בחודש אב, ואני מבקש כאן את עזרת כלל המארגנים והספורטאים. יפתח שירשור נוסף כשיהיה אישור העקרוני מהמארגן.

אין כוונה להפגין על אוזלת היד אלא להציג את מה שקיים ולהפוך להפנינג לאומי - כמו שאנו מקווים שהנושא יראה (רק לצערינו בלי המירוץ ....)

"צריכים להמשיך לנגן" - אומר השיר, ואני מקווה שכולנו נמשיך בלי להפסיד תומכים בדרך.

על החתום,

(אחד שנשאר אופטימי:lol:)

עפר שורץ

פורסם

עופר

חודש הבא נפתח קורס לחיפושי נפט, הבוגרים יקבלו תעודה ממשרד התשתיות ,,,במעמד שר התשתיות, המנכ"ל ו,,,

אחד שנשא אופטימי (שימצאו נפט ) :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אנו צריכים להיות בשטח - וכאן באה הקריאה להציג את "מרכולתינו", בתאריך 22.8.08 כ"א בחודש אב, ואני מבקש כאן את עזרת כלל המארגנים והספורטאים. יפתח שירשור נוסף כשיהיה אישור העקרוני מהמארגן.

אין כוונה להפגין על אוזלת היד אלא להציג את מה שקיים ולהפוך להפנינג לאומי - כמו שאנו מקווים שהנושא יראה (רק לצערינו בלי המירוץ ....)

אנחנו בפנים - נשמח לעזור.

אופטימיים כמו תמיד.

בברכה,

DAR-team

פורסם

עופר ידידי,

את מרוכולתינו הצגנו כבר 4 פעמים באירועים מאוד גדולים,אני גם מכיר אישית את המארגן של האירועים האלו :wink:

"אירועים לקידום הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בישראל" זוכר?

שורה תחתונה עם כל הרצון הטוב האנרגיות והנחמדות שלנו, מה קיבלנו?לא הרבה, אולי האירועים האלו עזרו קצת,וקיבלנו ליטוף על השכם,אבל עדיין הממשלה ממשיכה לשים ז...ן אחד גדול עלינו.

אני כבר לא מאמין ב"נחמדות" הזאת יותר,אנחנו צריכים פשוט לעורר את הפקידים או מי שלא יהיה בממשלה,בג"ץ,הפגנה מול הכנסת ועוד...חוק יש כבר מ-15.12.05 ערכות הם קיבלו בלי סוף,זהו כמה אפשר לחכות?

יחד עם זאת אני והצוות שלי ניתן יד לכל אירוע מוטורי באשר הוא.

בברכה,

קובי כהן

• תוכן חדש...