Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכתבה ב YNET : בפס"ד שנתן בית המשפט הוא קובע שגם שוטרים צריכים לציית להוראות התנועה , מעניין לדעת מה הםפ יעשו בפעמים הבאות שהם יעשו פרסה לא מותרת או כול הפרה אחרת כדי ל"צוד" דוחו"ת ?

בברכה יהודה

פורסם

אתמול נסע אחרי שוטר עד שעצרתי בעצור. השוטר עקף אותי שם. הוא לא עצר. לא, השוטרים לא התחילו לנסוע לפי חוקים, והכותרות הבומבסטיות של YNET לא מחייבות את משטרת ישראל.

פורסם

אז כעת אנחנו יכולים לצלם שוטרים וללכת למשפט או לשלוח את זה לתחנת המשטרה (שלא תעשה אם זה כלום- לפחות עד שיופיע המכתב בעיתונות)?

נחמד.

פורסם

אתה יכול, אבל אז עלולים להיפתח לך תיקים על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, תקיפת שוטר, אחזקת סמים, ואם יש לך אוטו - אז גם דיבור בפלאפון.

פורסם

ואומרים שיש דרישות קבלה כדי להתקבל למשטרה- אז אומרים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כרגיל ניסע בנתיב השמאלי על 120 ולא נשים לב שיש שוטר מאחור וכשהוא יתקרב אלייך מספיק במהירות של 160 הוא יהבהב לך,

לצורך "מילוי תפקיד"...

יום טוב.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

עם על כל פעם שראיתי שוטר עושה עבירת תנועה שלא לצורך הייתי מקבל שקל אחד הייתי מזמין את כל הפורום לעל האש עלי.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

לפני יומיים נסעתי בעוקף כינרת אחרי שוטר שעקף אותי, התקרבתי בכדי לבדוק את המהירות שלו - ב 150 הוא עדיין התרחק ממני. כשהגעתי ליעדי ראיתי אותו נכנס לסופר. בטח אשתו אשמה..

בריאות לכולם!

פורסם
לפני יומיים נסעתי בעוקף כינרת אחרי שוטר שעקף אותי, התקרבתי בכדי לבדוק את המהירות שלו - ב 150 הוא עדיין התרחק ממני. כשהגעתי ליעדי ראיתי אותו נכנס לסופר. בטח אשתו אשמה..

לא, אני חושב שהחלב זעק לעזרה "אישה חטפה אותי ! אישה חטפה אותי !".

פורסם

לא חושבת שזה יעמוד במבחן המעשה ובמבחן המציאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...