Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 217
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור שאחרי טיפול צריך לשמור אם הילד שלך אוכל ברכב במבה אז ברור שהרכב שלך יהיה עם פירורים ואם יש בוץ ונכנסת לשלולית בוץ ,אז בגלל שהיית ב KLEINCAR הבוץ לא בורח מהרכב.

אני במכירת רכב ,לאחר מכן ב"ה אני ארכוש רכב יד שנייה ,ובהחלט אשקול ללכת לשם ,שאלתי היא ,כמה זמן נשמר הברק מבחוץ,

האם אחר כך כמה זמן יש צורך לשטוף רק במים ?

2. נגיד והרכב עבר דייטיילינג ,לאחר כמה זמן הוא יצטרך ווקס ?

3. אני אוהב שבפנים הרכב כל הפלסטיק יבריק לא רק לשעתיים ,שאלתי כמה זמן נשאר הברק על הדש בורד?

מבקש את תשובת KLEANCAR ושנפגש בקרוב ...

שלום וערב טוב

תשובה לשאלתך לגביי הברק החיצוני

אז ככה השלב הראשון הוא פוליש שמתאים לסוג הצבע ומצבו

זה השלב שמנקה את הצבע נותן לו עומק מגע קטיפתי וחלק וגורם לו להראות כמו חדש ולפעמים אף יותר

השלב השני הוא ציפוי גלייז שאוטם את הצבע ונותן לו ברק גבוה

שלב שלישי הוא ציפוי של ווקס

כל המערכת הזאת שומרת על הצבע לתקופה ארוכה

אני ממליץ לעשות ווקס כל חודשים

פורסם
שלום וערב טוב

תשובה לשאלתך לגביי הברק החיצוני

אז ככה השלב הראשון הוא פוליש שמתאים לסוג הצבע ומצבו

זה השלב שמנקה את הצבע נותן לו עומק מגע קטיפתי וחלק וגורם לו להראות כמו חדש ולפעמים אף יותר

השלב השני הוא ציפוי גלייז שאוטם את הצבע ונותן לו ברק גבוה

שלב שלישי הוא ציפוי של ווקס

כל המערכת הזאת שומרת על הצבע לתקופה ארוכה

אני ממליץ לעשות ווקס כל חודשים

לגביי פנים הרכב אנחנו משתמשים בחומרים מאוד איכותיים

שנותנים תחושה של פלסטיקה חדשה וללא שיכבת שומן

מומלץ בחום תודה אמיר מקלין קאר דיטיילינג

פורסם
לא הכי קשור ,אבל מה לגבי מבצע לציפוי ננו לחברי הפורום? (יש לי 4-5 רכבים שמחכיםל מבצע).

ערב טוב

ניתן ליצור איתנו קשר טלפוני שנוכל לקבל יותר פרטים על איזה רכבים מדובר ומה מצבם

וכחברי הפורום תקבלו מחיר טוב יותר

אמיר או אבי מקלין קאר דיטיילינג

0507635042

039346443

פורסם

התלבטתי מזה חודשים האם להגיב או לא, אך לבסוף נשברתי.

את הרכב שלי (רכב חדש) לקחתי לקלין קאר לאחר קריאת כל ההמלצות בפורום זה.

1300 ש"ח שילמתי לקלין קאר, ובתמורה קיבלתי SWIRL MARKS נוספים בזכות מכשיר פוליש מטונף ולא מטופל אותו הם מניחים דרך קבע על הריצפה, וציפוי נאנו שלא החזיק יותר מחודש במקרה הטוב!

רק לאחר שחקרתי את העניין, הבנתי כיצד אמור להתבצע ציפוי נאנו בצורה נכונה, ואז הסתבר לי שמה שעשו בקלין קאר רחוק מזה.

על השלב של ניקוי הרכב עם ספירט טבעי IHA לפניי הציפוי עצמו, שלב שהוא חובה לפי יצרן החמר!! הם פשוט פסחו.

שלא לדבר על כך שהם מתקמצנים על הציפוי, ועוברים פעם אחת בקמצנות רבה על החלקים הצבועים החיצוניים בלבד (אפילו על פנסים ופגושים הם לא עברו, שלא לדבר על חלונות)

יש לציין, שהתאורה במקום היא תאורה שקרנית, מהסוג בו קשה לראות שריטות וסימנים קלים.

רק לאחר שיצאתי מהמקום באותו הערב, הבנתי שהם לא עשו בעצם כלום.

כאמור, הציפוי לא תפס, ולא עשה כלום, והכסף נזרק לחינם!

פניתי לאמיר יותר מפעם אחת, ואף ביקרתי אותו שוב.

לדבריו הכל בסדר והציפוי תקין.

בפועל? אין ציפוי, אין שום אפקט, וזרקתי כסף לפח.

מי שרוצה לשים כספו על קרן הצבי מוזמן לעשות כן.

לשם שינוי סמכתי על הביקורות החיוביות הרבות כאן בפורום, והפקרתי את הרכב שלי בידיי קלין קאר.

התוצאה? אין תוצאה.

פורסם

GTV, אתה לא היחידי - חבר (שבזמנו הייתה ברשותו A3 אפורה כהה) ביקר שם למטרת הורדת Swirl's ויצא עם סימני מכונה מחרידים ורק חלק מסויים של Swirl's ירד, הרב נותר בדיוק כשהיה לפני הכנסת הרכב ל"דיטיילינג".

דעתי היא שחברי הפורום רצים לכתוב ביקורת טובה מבלי לבדוק אופציות אחרות, או מבלי לבדוק באמת את טיב העבודה של המקום (הזה או כל מקום אחר כמובן).

במידה ורמת העבודה הייתה גבוה כמצופה ונטען, אזי התוצאות היו אחרות לחלוטין - הרכב אומנם יוצא נוצץ, אך באור היום מתגלות כל התקלות וחוסר ההקפדה, כגון סימני מכונת הפוליש / ווקס ושלל סימני Swirl's מוחשיים.

זאת בדיוק הסיבה שלא העזתי להכניס אליהם את הפאביה ולאחר התלבטות קצרצרה היא הוכנסה ל-Ness Detail, אשר העלים כל Swirl וכל שריטה אפשרית (שאינה חריטה) מהרכב - ובנוסף לכך המחיר היה נמוך משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני הלכתי ושילמתי לא מעט כסף לפני איזה שנתיים-שלוש עבור דייטלינג חיצוני - התוצאה הייתה לא משביעת רצון ויתרה מזאת הם עברו עם המכונה על הסמלים של הרכב וירד מהם מעט הציפוי.

ברכב אחר פניתי ל-NESS DETALING - עקב מחיר נמוך יותר משמעותית והתוצאה הייתה הרבה יותר טובה והעבודה נראתה מקצועית יותר.

בלי קשר- לדעתי הכי טוב לעשות לבד בבית :-D

פורסם

GTV אתה צודק בהחלט , התאורה במקום שקרנית בהחלט.

כשהגעתי היה ג'יפ שחור שבדיוק סיים טיפול ואמרו לי לך תתרשם ותראה איזה יופי הצבע נראה. על פניו עם התאורה המקומית לא רואים SWIRLS. אבל ברגע שפתחתי תאורת LED של הטלפון על הצבע כל הSWIRILS יצאו החוצה.

עשו לי ניסיון על השירוקו השחורה שהייתה בזמנו על המכסה מנוע , אין ספק שהניסיון שעשו על הרכב שיפר את המצב אבל לא יותר מ40% שיפור.

יכול להיות שלרוב לקוחות שמגיעים לשם זה מספיק. אבל למי שהוא פדנט אמיתי לגבי הצבע לרכב שלו זה לא המקום.

בסופו של דבר עשיתי דיטיילינג בNESS DETAIL ויצאתי שבע רצון באמת.

מה שכן אין לי מושג איך הח'ברה טוענים שהם שילמו פחות אצל NESS DETAIL. בקלין קאר ביקשו כ700 ש"ח ואצל נס דיטייל שילמתי 1100.

נס דיטייל (יבגני) עבד על הרכב של 12 וחצי שעות ברציפות ובקלין קאר אמרו לי 4 שעות טיפול.

פורסם

תמיר, העלות תלויה ברמת העבודה (פוליש קליל או מעמיק) - אצלי דובר בבסיס של הבסיס מכוון שהרכב היה חדש יחסית ולמעט Swirls (וכמה שריטות קלות) לא הייתה עבודה מרובה או מעמיקה.

מה גם שאצלי יבגני עשה גם מעט שלייף סבון וזה ייקר את הטיפול מעט - ועדיין יצא זול משמעותית ממה שהציעו "קלין קאר" לחברים אחרים (איתך הם דווקא היו מוזרים :wink:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קלין קאר הציעו פוליש חד שלבי בעלות של 700 עבודה של 4 שעות סכ"ה 175 ש"ח לשעה.

יבגני אמר במופרש שצריך פוליש תלת שלבי כדי להגיע לSWIRLS העמוקים ביותר בעלות של 1100 , עבודה של 12.5 שעות סכ"ה 88 שקל לשעה.

פורסם

אני חושב שההצעה שהיית מקבל מנס דייטלינג עבור אותה עבודה שהציעו לך בקליר קאר הייתה נמוכה יותר.

הוא כנראה היה מספיק הגון להגיד לך שלא שלא מזה תצא היישועה.

אתה מבין, לשלם 700 שקל על משהו ולא לקבל את התוצאה זה להרגיש פראייר ולצאת עם הרגשה חרא.

לשלם 1100 שקל על משהו ולקבל את התוצאה זה כבר עולם אחר. (אתה עדיין מרגיש פראייר, אבל לפחות פראייר מרוצה :lol: )

פורסם

אין לי בעיה לשלם אפילו יותר ממה שגבו ממני בפועל בקלין קאר (1350 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה) ובתנאי שאקבל תמורה מלאה לכסף, ולא קיצורי דרך סיפורים תרוצים ומעשיות.

• תוכן חדש...