Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 217
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קלין קאר עברה למשכנה החדש ברחוב משה דיין 18, מתחם UMI, פתח תקווה (כניסה מרחוב שמשון).

אנו מזמינים את כל מי שאוהב את רכבו, בין אם עלה לו עשרות או מאות אלפי שקלים, ישן וחדש כאחד,

להגיע ולקבל הצעת מחיר במקום. גם במקרה של מכירת הרכב אנו נמקסם את המחיר שתוכלו לקבל מהקונה הפוטנציאלי.

נשמח לעזור לחברי הפורום בכל שאלה אינטרנטית אך אין כמו מראה עיניים עבור שני הצדדים.

השירות מקצועי, היחס לבבי והתמורה לכספכם היא הגבוהה ביותר בארץ ובאחריות.

כלי העבודה המכניים והחומרים השונים הם מהיצרנים היפנים, הגרמנים והאיטלקים הטובים בעולם.

לאחרונה הוספנו מספר טיפולים חדשניים וביניהם מספר ציפויי ננו מיפן שאנו הראשונים בעולם מחוץ ליפן ליישמם כגון:

ציפוי ננו לצבע הרכב, ציפוי ננו לשמשות (בקרוב מבצע "דגם רכבך לחורף"!), חלונות וסאן רוף, ציפוי ננו למגנזיום ועוד...

נשמח לארח אתכם!

קלין קאר דייטלינג ישראל 039346443. מספרים נוספים—0507635042 0504330708 .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קרוב משפחה קנה 206 שעמדה שנתיים בשמש וגשם ולכלוך וכדומה-ונראתה זוועה להחריד.

הלכלוך נדבק בצורה מאוד לא שגרתית לרכב, ששטיפות וניקוי בקיטור לא הועילו (התמונות שנלקחו "לפני הדיטיילינג" הם אחרי השטיפות ונסיונות הניקוי הכושלות). אז פניתי לקלין קאר מההמלצות שניתנו בפורום.

יחס חם וטוב לווה אותנו ,ועבודה מקצועית ויסודית מאוד.

הרגשתי שהרכב מקבל טיפול, מאדם שמרגיש כאילו הוא עובד על הרכב של עצמו-ומתייחס לכל ריג'קט ומשתדל למקסם את קוסמטיות הרכב עד כמה שניתן,ואפילו צ'יפרו אותנו בשאיבה פנימית (יחס מעל ומעבר- כבר אמרתי?!)

בקיצור- ממליץ בחום!

(דרך אגב-אחרי שחיפשתי את המקום ,לקח לי קצת זמן לגלות ,שהם עברו לרחוב נחשון 11 - צמוד להיפר חלף בפ"ת)

לפני:

attachment.php?attachmentid=267543&stc=1&d=1323127376attachment.php?attachmentid=267544&stc=1&d=1323127376attachment.php?attachmentid=267545&stc=1&d=1323127376attachment.php?attachmentid=267546&stc=1&d=1323127376

ואחרי:

attachment.php?attachmentid=267548&stc=1&d=1323127496attachment.php?attachmentid=267547&stc=1&d=1323127496attachment.php?attachmentid=267549&stc=1&d=1323127496attachment.php?attachmentid=267550&stc=1&d=1323127496

התמונות רחוקות מלספר לכם איך זה נראה בעין!(ולא רק בגלל שהמצלמה של הטלפון שלי על הפרצוף) פשוט יצא מדהים!!

11111.jpg

111.jpg

11.jpg

1.jpg

2222.jpg

222.jpg

2.jpg

22.jpg

פורסם

לכל הלקוחות והמתעניינים!

אכן עברנו לאזה"ת סגולה. הגיעו לרחוב נחשון 11 ואז פנו ימינה. נסיעה של 100 מ' ותראו אותנו במקום החדש.

יש שלט בולט של היפר - חלף בפנייה ימינה.

בתודה לכולם,

צוות קלין קאר

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני קפצתי לקלין קאר בהמלצות החברים כאן.

כאשר הגעתי לשם הכרתי את אמיר, ומשיחה קצרה איתו הובן לי כמה הוא מקצועי בתחומו במיוחד בתחום הדייטלינג ואפילו הצליח להוריד לי כתמים קשים מהריפוד(בשימוש ב3 תכשירים שונים) שלא ירדו מהיום שרכשתי את הרכב.

אבי הבחור שאחראי על ציפוי הנאנו עבד לי על הרכב כמו מנתח, ירד לפרטים הקטנים ועשה עבודה מדהימה. שניהם לא עזבו את רכבי למעלה מ5 שעות וממש רואים שהם אוהבים את מה שהם עושים.

יצאתי ממש מרוצה.

ממליץ בחום!!!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש גם זווית אחרת ולא הכל ורוד,

אין שום שילוט בדרך וגם לא שילוט קרוב ליעד שנמצא בנקודה מאוד פנימית במתחם תעשיה,מי שלא מהאזור יכול לחפש אותם מעל רבע שעה כולל ג'י פי אס.

בחורים טובים שסך הכל עובדים יפה הרימו עסק לא רע,רוצים להיות שונים מכל השאר ומלקקים את הרכב כמו שצריך,לא חשוב שאחרי יומיים הוא חוזר למצבו המלוכלך הכמעט רגיל,מגשם,ילדים,בוץ ועוד...

נכון שמשקיעים מאוד,10 חומרים או 100 חומרים,גלייזים או לא,אין שום סיבה הגיונית טכנית לכמות השעות המוגזמת שמנקים את הרכב שם,כמעט חצי יום ולכן גם הסכום מוגזם בעליל.

שורה תחתונה אם יש לך זמן וכסף מיותר לבזבז,לך על זה.

פורסם

חבר יקר,

התוצאות לא יישמרו לנצח זה ברור, אני אישית הייתי נכנס למקום כזה רק בקנייה ראשונה של X רכב חדש.

בשביל לקבל תוצאה אחידה ומשם ממשיך את הטיפול לבד.

אבל כל מקרה לגופו.

פורסם

ברור שאחרי טיפול צריך לשמור אם הילד שלך אוכל ברכב במבה אז ברור שהרכב שלך יהיה עם פירורים ואם יש בוץ ונכנסת לשלולית בוץ ,אז בגלל שהיית ב KLEINCAR הבוץ לא בורח מהרכב.

אני במכירת רכב ,לאחר מכן ב"ה אני ארכוש רכב יד שנייה ,ובהחלט אשקול ללכת לשם ,שאלתי היא ,כמה זמן נשמר הברק מבחוץ,

האם אחר כך כמה זמן יש צורך לשטוף רק במים ?

2. נגיד והרכב עבר דייטיילינג ,לאחר כמה זמן הוא יצטרך ווקס ?

3. אני אוהב שבפנים הרכב כל הפלסטיק יבריק לא רק לשעתיים ,שאלתי כמה זמן נשאר הברק על הדש בורד?

מבקש את תשובת KLEANCAR ושנפגש בקרוב ...

• תוכן חדש...