Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה עם עוצמת האור, שאני נוסע על האור הנמוך אני בקושי רואה את הכביש ממש חלש רואים, אז ניסיתי לכוון את האורות טיפה כלפי מעלה וזה לא עוזר הבעיה היא בעוצמה של התאורה ולא בכיוון.

אז ניסיתי לקנות נורות בעל אור לבן H4 של חברת אמריקן איגל.

אני מרוצה מהנורות יש להם גוון לבן ויפה אבל יש אותה הבעיה האור הנמוך לא מאיר טוב זה חלש.

באור הגבוה רואים מצויין את כל הכביש, ז"א שהחלפת הנורות לא עזרה בכלום, חוץ מהגוון הלבן שאהבתי.

מצב הרפלקטור בפנס ניראה תקין לחלוטין, גם הכיסוי החיצוני שקוף, ואינו מוצהב וניתן ליראות דרכו את כל הרפלקטור שהוא במצב טוב מאוד.

מה יכולה להיות הבעיה, בדקתי מתח לשקעים של הנורות, ומגיע מתח תקין כמו מתח המצבר בדיוק, זה אומר שאין מפל מתח בדרך..

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ?

אגב, זה תמיד היה ככה זה לא משהו חדש ברכב הוא אצלינו כ 5-6 שנים.

תודה.

פורסם

צריך לגשת לחשמלאי רכב שיש לו מכשיר לכוון אורות עם מד עוצמת אורות ואז הוא יוכל לראות את עוצמת האורות, אופן פיזורם ואת הכוון לגובה והצידוד הנכונים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ידידי, את המתחים על הדקי מנורה, בדקתה לאשר מנורה דולקת ( בעומס ) או פירקת ובדלת ללא עומס?

עם בדקת בעומס, והמתחים שווים למתח מצבר, ממליץ לרכוש נורות של פיליפס עם תוספת של 30% אור,

או את cool blue של אוסרם. בהצלחה

• תוכן חדש...