Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש קומפוננטים לאוטו שלי גולף 08.

אני שומע מוזיקה אלקטרונית וטקטרוניק וכל מיני קלאסיקות לפעמים.

אני מחפש קומפוננט שהדגש הוא על איכות הצליל

לא מעוניין במורלים למינהם.

ההצעות שקיבלתי מאחת הסדנות.

boston s60

infinty6520

מי מהם רמקול יותר איכותי?

עמיד.

מהיר ומדוייק?

המגבר שעומד לעלות הוא הJBL 4060

מאחורה אין לי רמקולים ואולי רק בעתיד היה לי שם רמקולים.

אין לי כרגע רצון להרכיב סאב כי אני רוצה לשמור על האוטו כמה שיותר מקורי

וגם אני לא הולך להחליף את הHU.

ההצעה שקיבלתי על הבוסטון/אינפינטי

התקנת המגבר כולל חיווט

ומתאם RCA רוקפורד

כל זה 1450

נשמע לכם מחיר טוב?

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

בגלל המיקום הגרוע של הרמקולים ברכב הזה אתה חייב סט 3 חלקים אחרת זה ישמע רע מאוד, לגבי המחיר לא ממש הבנתי אם הוא כולל את הרמקולים או לא.

פורסם

נשמע לי זול מידי אני לא יודע איזה חיווט הם שמים לך? האם הם משחילים חיווט לתוך הדלת? שמים הגבהות מקוריות או לחילופין הגבהות מ MDF? כיצד מותקן המגבר? האם אתה מכיר את המתקין ואת איכות העבודה שלו?

פורסם

לגבי הרמקולים, רוב הסטים של אינפיניטי לאורך כל הסדרות שלהם מתאפיינים בטוויטרים מאוד צורמים וחסרי פירוט - כל סדרה בהתאם למתחרים שלה, במילים אחרות - אין תמורה בין עלות למחיר.

בוסטון אקוסטיקס זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשאמרת שאתה רוצה איכות למוזיקה קלאסית ובלי מורלים.

הסטים של בוסטון נותנים איזשהו אמצע הדרך - פשרה בין סט צורם וחסר באס לבין סט בעל באס עמוק אבל חסר גבוהים.

החברה השניה שעברה לי בראש היא דיאמונד אודיו אבל אני לא חושב שמייבאים אותם כאן בארץ וחבל - גם אם כן, תג מחיר מאוד גבוה.

הייתי מציע לך לחפש סטים יד שניה של חברה בשם XETEC - הרמקולים פשוט פוגעים בהגדרה של מה שאתה מחפש.

לגבי סט שני חלקים או שלושה חלקים, לדעתי, אין דבר כזה סט שני חלקים מעולה. יש אולי סט שני חלקים טוב, אבל סט מעולה חייב להיות מורכב משלושה חלקים - כמובן, דעתי האישית.

לגבי המגבר - תקנה כאלו רמקולים ותשים אותם על כזה מגבר - אתה כבר יודע מי החוליה החלשה, אבל מילא, מגברים של JBL ואינפיניטי כן נותנים תמורה מאוד יפה למחיר שלהם ואפשר להתפשר בזה בתור התחלה, זאת אפילו התחלה טובה.

ועוד משהו לגבי הרמקולים - כל מה שרשמתי למעלה, לא שווה כלום אם לא יצא לך לשמוע את הרמקולים האלה בפעולה כיוון שבסופו של יום, האזניים שלך הן היחידות שיכולות להחליט אם אתה אוהב את הסט או לא. לא אני ולא אף אחד אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי תודה.

את ההצעה הזאת קיבלתי מLE CAR

החיווט הוא של סטינגר נרא לי.

העיניין הוא שאני לא מחפש מה שהוא עליואי אני מחפש בינוני ומעלה לכן גם התקציב שלי לא מאפשר לי.

לגבי הפודאים מה שעושים זה בעצם חותכים את הרמקולים המקוריים שלי ולתוכם מכניסים את הרמקולים שאני ירכיב.

עוד הצעה שקיבלתי הוא את האינפיניטי ב700 את המתאם RCA ב150 של סטינגר כולל חיווט יוצאה באזור ה1000-1100

אבל זה בן אדם שעובד מהבית שטוען שעבד על גולפים

פורסם
נשמע לי זול מידי אני לא יודע איזה חיווט הם שמים לך? האם הם משחילים חיווט לתוך הדלת? שמים הגבהות מקוריות או לחילופין הגבהות מ MDF? כיצד מותקן המגבר? האם אתה מכיר את המתקין ואת איכות העבודה שלו?

מה זה משנה אם ההגבה היא משהו "יעודי" מפלסטיק או משהו "קאסטום" מMDF ? לרוב ספייסר מMDF עושה עבודה מצויינת...

פורסם

ברור שעדיף את הפלסטיק וזה גם מה שהיצרן תכננן

שוב פעם אני במבוי סתום על איזה רמקול ללכת.

פורסם

כן ? אתה חושב שעדיף הפלסטיק ? אז לדעתי האישית עדיף הMDF, הMDF חזק יותר ויציב יותר כמעט תמיד....

ועומד יפה יותר בתדרים הנמוכים

פורסם

הMDF יעשה עבודה הרבה יותר טובה, תעיף את התושבות המקוריות של היצרן אחרי שחתכו לפיהן הגבהות מMDF.

הבוסטון אקוסטיקס לדעתי עדיפים בהרבה על האינפיניטי.

לבחירה שלך בין שני סוגי הרמקולים אין שום משמעות אם אתה תשים אותם על הגבהות מפלסטיק מקרקשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה מאוד משנה.

מניסיוני (המר), הגבהה מהתושבת פלסטיק המקורית - גורמת לזמזומים ולעצבים רבים.

שים אך ורק הגבהות מ-MDF.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקייתודה על העצה התכנון היה לחוך את הרמקול המקורי ועליו להלביש את הרמקול העולה

איך אני יודע באיזה מידות צריכול להיות הטבעות ואיך עושים אותם בשיפוע

האם ההבדל הוא עצום בין הMDF לפודים המקוריים?

פורסם

אכן, ההבדל משמעותי.

נ.ב, תשאיר את הרמקולים המקוריים לעתיד - כשתרצה למכור את הרכב תוכל להתקין אותם, או שתוכל למכור אותם (כמו שאני עשיתי עם המקוריים שהוצאתי מהאיביזה) תמורת סכום סימלי :-)

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אכן, ההבדל משמעותי.

נ.ב, תשאיר את הרמקולים המקוריים לעתיד - כשתרצה למכור את הרכב תוכל להתקין אותם, או שתוכל למכור אותם (כמו שאני עשיתי עם המקוריים שהוצאתי מהאיביזה) תמורת סכום סימלי :-)

בהצלחה!

אין לי מה לעשות איתם :)

אבל בהחלט מומלץ לא להרוס אותם לשם התקנה חוזרת, בקיצור טבעות MDF זה הדבר הנכון

פורסם

אוקיי איפה אני יכול למצוא טבעות MDF לאוטו שלי?

או שכל חנות התקנות שמכבדת את עצמה תעשה לי?

• תוכן חדש...