Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש רכב משפחתי +- לזוג עם ילדה קטנה.

מה דעתכם על יונדאי אקסנט 97-00. תקציב של 25000 מקס'.

מה צריך לשים לב? איך צריכת הדלק וכו'

פורסם

לצערי נזדמן לי לחוות את המכונית הזו ממקור ראשון כרכב מהעבודה.

לא נוחה, רועשת, לא מרווחת, הגה זוועתי אפילו בסטנדרטים של נהגי סופ"ש, ציוני ריסוק לא טובים והדובדבן שבקצפת: מגוון תקלות מעצבנות כמו כבל פתיחת מכסה מנוע שנקרע בתדירות גבוהה.

יונדאי השתפרה באופן קיצוני במהלך העשור האחרון. האקסנט של שנת 97-98 ממחישה זאת היטב.

פורסם

בתקציב 25K אפשר לקנות אפלאוז שנת 99. זה אומנם רכב מיושן שעבר מתיחת פנים, אבל הוא יותר טוב מכל הבחינות לאומת האקסנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה צריך לשים לב?

צריך לשים לב שרנו מגאן, סיטרואן קסארה ופיז'ו 306 ניתן להשיג בפחות-או-יותר אותו מחיר, והן טובות מהאקסנט

בכל פרמטר שניתן להעלות על הדעת.

האקסנט היא מכונית רעה, שהשתלמה (למחפשי מציאות על חשבון איכות) בעבר בגלל מחירון נמוך. זה לא המצב כיום.

פורסם

בל נשכח שמכונית זו נמכרת טוב מאוד והיא למעשה העניקה ליונדאי את המיקום הגבוה בסולם של הפירמות המוכרות הכי הרבה מכוניות בישראל .איפיונים : מתלה קשיח , נוחות לא מי יודע מה ! , תצרוכת שמן סגולית גבוהה יחסית , ובכל זאת היא מכונית מומלצת לרכישה ולא רק בשביל המחיר. היא מאוד עממית עם ציון טוב באמצע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור מישהו שיש לו אקסנט 99 ונוהג בה כבר שנתיים, אין לי כאבי גב כמו שאמר הבחור לפני...

מה שכן, המכונית הזו ממש לא בטיחותית ובגלל שציינת שיש לך ילדה, לא הייתי לוקח סיכון ומסיע אותה ביונדאי, אני יודע שכאשר יהיו לי ילדים, אני אחליף את האוטו כי לזה אני לא מכניס אותם.

חוץ מהבטיחות האוטו הזה מצויין, חסכני בדלק ואמין בטירוף!

מקווה שעזרתי...

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

במחיר הזה הייתי מחפש מגאן משנת 2000 - חזקה יותר, מאובזרת מאוד ומרווחת, נוחה והכי חשוב - בטיחותית מאוד. וכשיש ילדים, זהו הפרמטר הכי חשוב, אפילו אם תבלה במוסך עוד יום בשנה (עניין בכלל לא בטוח, שכן למרות הכל המגאנים שורדות היטב - לאחי ולגיסי היו כאלו עד לא מזמן, ובסה"כ חוץ מטיפולים לא היו הרבה בעיות). את האקסנט הייתי לוקח בתנאי אחד - ביטוח חיים טוב...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...