Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי לעצמי פג'ו 307 מדגם XS אוטומטית בנפח 2000 סמ'ק מבציר צרפתי 2002

עוד בבדיקה העירו לי על מספר דברים שלא ממש יחסתי להם חשיבות אך עכשיו הם מפריעים לי.

1. התצוגה של מחשב הרכב והרדיו לא מאירה בלילה ולא ביום, רואים אותה ביום ממש חלש, היא עובדת והכל ומגיבה לכל לחיצה אך לא רואים את התצוגה, איך אפשר לסדר את זה וממה זה יכול לקרות?

2. הקונסולה המרכזית, משענת היד, היא מאוד רופפת, חסרים שם כמה ברגים, למי ניתן לפנות על מנת להשלים את הברגים האלו?

3. מתחץ למשענת היד יד מחזיק כוסות, בטעות הוצאתי אותו וראיתי שם סנסור מנותק, נראה כאילו התנתק בתמימות, חיברתי אותו חזרה אך לא שמתי לב לאף שינוי ברכב או בחשמל הרכב, מה זה הסנסור הזה שגודלו מחצית קופסאת גפרורים?

והאם עשיתי נזק כשחיברתי אותו?

4. הרדיו דיסק מזהה שנכנס דיסק אך לא מצליח לנגן אותו, ניסיתי דיסק ניקוי אך לא הועיל, למי עליי לפנות שיכול לסדר את זה?

אני רוצה לעשות לה יישור קו שכולל ברקסים, טיימינג שאת זה אני יעשה במוסך המרכזי כולל טיפול תקופתי.

אני מעוניין להחליף לה את שמן הגיר לפי הוראות היצרן שזה דיי בקרוב, אפשר לקבל המלצה על מכון גירים אוטומטים שמבין בפג'ו?

תודה רבה לכם, בתקווה שתוכלו לענות לי.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בכדי להגיע אל מסנן השמן שבתוך התיבה האוטומטית - יש בעצם צורך בפירוק הגיר לשניים. בגיר זה, מסוג AL4 לא מומלץ להחליף שמן לאחר שכול כך הרבה זמן לא נגעו בתיבה או בשמן עצמו.

פורסם

מציע לך לפנות למוסך מורשה פיגו בלבד!! ממליץ מאד להחליף את השמן גיר אבל קח בחשבון שהשמן עצמו מאד יקר! תבדוק אם החליפו את הפילטר של המזגן ושאתה עושה טיימינג שיחליפו את הנדנדה והמותח חוץ מזה תהנה מהרכב הוא מעולה!!!

פורסם

הבנתי שיש שני מותחנים, מה זה נדנדה הפולי?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...