Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי נמצאת פורד אסקורט שנת 92.

קניתי אותה לפני כשלושה חודשים, ומאז השקעתי בה מכל טוב.

מחירון של הרכב הנ"ל לפי מר לוי יצחקי הינו כ 7500. בתקופה הקצרה שהרכב אצלי

נעשה לרכב טסט[לשנה] הוחלפה רצועת טימינג ואיתה כל שאר רצועות המנוע, כמו כן

הוחלף מסרק הגה, הולחף אלטרנטור[ואיתו שופצה מערכת החמשל(הבעיתי יש לומר בפורדים)

כמו כן כבר מהבעלים הקודמים נמסר הרכב עם שני צמיגים חדשים, ושני משולשים במצב חדש

[עוד מחלה של פורד], בנוסף הקרבורטור הוחלף לאחד עם צ'וק אטומטי. גם הצבע עבר טיפול מקיף

והרכב נבע לפני כשלוש שנים, והצבע שמור כפי שניתן לראות בתמונות.

ישנם עוד דברים שהשקעתי ברכב, חלק ציינתי פה, חלק רשמתי בלינק הבא וחלק כנראה ששחכתי

כי באמת נעשה הרבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195831

ועכשיו להתלבטות שלי. הרכב עבר 100K והוא באמת נראה ככה. מה שכן, בדגמים הנ"ל ישנן רק 5 ספרות

כך שזה יכול להיות גם 200,300 ו400. הדרך היחידה[שאני יודע] לבדוק זה לפי מצב המנוע. בגלל ששכבתי אישית

מתחת למנוע , וליקקתי כל פינה שלו, והחלפתי כל מה שרק העלה חשש לתקלה בהמשך אני יודע שהמנוע במצב מצוין.

[מבחינתי ישור קו, הוא ישור קו - אני דואג שאני יסע בראש שקט תקופה ארוכה, ולכן לא חוסך].

כמו כן הרכב הינו יד 10. הרשיון משנה שעברה מראה יד 5. כלומר הרכב החליף 5 ידיים בשנה אחת. וגם הסיבה לכך ידוע

לי. הרכב היה אוכל מצברים בגלל בעיה במערכת החשמל, שסודרה כמובן[לצערי נאלצתי להחליף קודם חצי מערכת חשמל

ואלטרנטור] מה שכן הבעיה נפתרה והרכב נוסע כמו שצריך.[חבל שהבעלים הקודמים לא לקחו על עצמם כמה ימי שבת

כדי להתעמק בבעיה ולמצוא שני חוטים שנגעו אחד בשני].

בכל מקרה כפי שתיארתי לפניכם השקעתי ברכב הזה המון. ואם לא היתה מטבתלת לי מלגה באוניברסיטה כנראה שגם לא הייתי מוכר.

כרגע אני דורש מכל מי ששואל על האוטו 8000, וגם זה לאחר שירדתי מ 8500. הרכב מושקע בהרבה יותר, וגם המחירים האלו

הם הפסד כלכלי מבחינתי. האם לדעתכם יש סיבה להרים ידיים ולרדת למחיר מחירון למרות ההשקעה או להמשיך לחפש קונה שיעריך את העבודה והמצב של האוטו?

יש לציין שאני בשונה מבעלים אחרים, אני מודה ומתוודה על כל בעיה ברכב, בגלל שלי אישית קשה לעבוד לבן אדם בעיניים. לצערי גיליתי שלחשוף את המגרעות של הרכב פוגע ישירות בסיכויי המחירה. ואנשים מעדיפים לקנות אוטו "חדש מהחנות"[כביכול] ולבוא הביתה ולגלות מה באמת המצב של האוטו כשכבר אין דרך חזרה.. כנראה שבעניין הזה אני תמים מדי.

פורסם

אם אתה רוצה לקבל 8K, תתחיל את המכירה מ-9, כך שהקונה ירגיש שהוא "לא יצא פראייר".

מעבר לכך, אל תוותר, חכה לסטודנט התפרן להנדסת מכונות שיידע להעריך את הבייבי שלך.

אופציה נוספת: תעבור בין כמה מוסכים, תציע להם את הרכב. מוסכניקים מתים על מציאות כאלה.

בהצלחה! 8)

פורסם

אההה, איפה בדיוק המציאה באסקורט מודל 92 יד 10? :roll:

הרכב נראה יפה מאוד חיצונית ונראה שגם טופל מכנית. אבל לדעתי 8000 ש"ח יהיה קשה מאוד לקבל על רכב כזה. אני נזהר מלרשום "לא תצליח לקבל" כי בטוח אי שם בארץ יש מישהו שיסכים לשלם סכום כזה, אני פשוט בכלל לא בטוח שתצליח למצוא אותו בשלב כלשהוא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם כל הצער שבדבר לא חשוב איזה אוטו זה ולא חשוב אם הוא נראה כאילו יצא מהחברה, כל ישראלי מצוי ישלוף לך את שני קלפי המחץ שהם מספר הידיים של הרכב, והקילומטראז' הלא ודאי שלו. לך, אין כל כך איך להתגונן מזה כי שני הדברים האלה מוסכמים כעילה להורדה במחיר, ובצדק. כנראה שתצטרך להכין את עצמך לספוג הורדות במחיר מכל בנאדם שיבוא לראות את הרכב.

פורסם

רגע..אני עולה פה על נקודה שאף אחד מקודמיי לא עלה עליה..

ההבדל בין 8K (שאתה דורש) לבין המחירון של לוי יצחק (7.5K) הוא רק 500 שקל..זה מה שיעשה לך את ההבדל? תמכור ב7500 (בכל זאת,יד עשירית) ותהיה בריא.

נ.ב.

בגלל היד המאד גבוהה כנראה שאף אחד לא יאמין לקילומטראז' המאד נמוך וגם מחירון לא תקבל.

חבל.

סתם רכב בלי מזל :?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לדעתי האישית - אין מצב לקבל אפילו מחירון - יותר לכיוון של מחצית מחירון.

א. מניסיון (בעבר היה במשפחה אסקורט 94) - רכב בלתי סחיר ולכן נמכר בד"כ הרבה מתחת למחירון.

ב. יד 10 + קילומטראז' לא וודאי (אני אישית לא הייתי מאמין שרכב בן 16 שעבר 10 ידיים נסע

רק 100K).

ג. אנחנו לפני כשנה מכרנו את האסקורט ב 4,500 ש"ח כשהמחירון היה 12,000... מדובר ברכב

בעייתי (לפחות האחד עליו אנחנו נפלנו - ווא היה ברשותנו שנים רבות ובא עם קילומטראז' מינימאלי),

רואה הרבה מוסך, נוטה להתקלקל - בעיקר חשמל, סטרטר, משאבות מים, מצברים וכו' וכו'...

ד. זה שהרכב יפיפה מבחינה חיצונית, יכול להוסיף לך, אך בטח לא כפי שאתה מצפה...

לדעתי אם תצליח להעיף אותו ב 5K אתה צריך להיות מרוצה ביותר.

פורסם

מצטרף לתגובה מעלי, 8000 או 7500 ש"ח לא ריאלי לקבל על הרכב הזה, מושקע ככל שיהיה.

3500-4000 ש"ח זה מחיר מצויין.

פורסם

לא הבנתי איפה ההשקעה פה, סך הכל החלפת חלקים במסגרת טיפולים או פשוט שהרכב יהיה תקין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...