Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה צעיר אך מיומן.

אתה כבר יודע לשלוט ברכב על מגבלותיו בלי שום בעיה?, אתה יודע נקודות בלימה והאצה נכונות בכניסה ויציאה מסיבובים, אתה יודע איך להעביר משקל, איך להרגיש לאן ומתי, אתה יודע לבצע קווי פניה נכונים?

קשה לי להאמין שכל זאת נהג חדש ידע.

אם תסע ברכבים שציינת נסיעה מנהלתית אין שום בעיה, אבל ברכבים כמו שאתה מחפש ממש קשה ליסוע ככה.

על מנת להגיע לרמה גבוהה בנהיגה צריכים לפחות שנה נסיון ואימון, שבין השאר כולל קורס נהיגה מתקדמת.

עד אז צריך להתחיל עם משהו קטן, כדי לא להתחיל ולגמור עם משהו גדול.

פורסם

אני מעל שנה על הכביש, המושגים שהכנסת פה נשמעים מפוצצים אבל הרגשה לנהיגה נראה לי מכסה את כל מה שאמרת

בכל אופן אשמח לקבל מידע לגבי מה שביקשתי, תודה

פורסם

הונדה סיביק זו הונדה סיביק, אין הרבה מה להוסיף.

לגבי הZ3 האוטו הזה חלש למדי-חיית ביצועים הוא לא. היתרון של הZ3 זוהי הנעה אחורית,

אמנם היא קצת יותר מסוכנת לנהג חדש ולא מנוסה אבל כל דבר אפשר ללמוד (אני מכיר יותר מחבר

אחד שקיבל/קנה אוטו ראשון בעל הנעה אחורית וחי עד היום באושר) בכל אופן, שני הרכבים לא קיצוניים

ובאף אחד מהרכבים לא נדרשת מיומנות שליטה נדירה..

את הZ3 לא היתי קונה מסיבה פשוטה- השוק שלהם לא נורמלי. אנשים דורשים 35-40 אלף מעל המחירון...

רוב המכוניות האלה פשוט קרועות, עברו 5-6 ידיים והמצב המכני שלהם על הפנים. רוב המכוניות שנמצאות בלוח יד2

נמצאות שם כבר חודשים! יש מכונית אחת שמפורסמת כבר קרוב לשנה.. תעשה את השיקול שלך

Lexus CT200H

פורסם

ממליץ על הונדה סיויק. הנעה קדמית זה יתרון לנהג חדש (גם נהג חדש מיומן), ברכב הזה קל יותר לשלוט בסיבובים ובדרך רטובה. מעבר לזה, קל יהיה למכור אותה אח"כ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הייתי מתחיל בסיוויק, רכב עם הרבה אופציות לשיפור ,אפשרויות רבות של קנייה/מכירה, רכב שתהנה מימנו ולא ייקרע לך את הכיס.

פורסם

סיויק קופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...