Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי גולף 1.6 ידנית שנת 2006. כמה שלא טחנתי את המחירון באינטרנט, לא מצאתי מקום להגדיר גיר ידני (בניגוד למשל לפוקוס, ששם ברירת המחדל היא גיר אוטומטי, אך קיימת תיבת סימון להגדרת גיר ידני).

התקשרתי ללוי יצחק ושם הפנו אותי לשירות הלקוחות של YNET. שם לא יכלו לעזור לי, כי אמרו שהנתונים מגיעים מלוי יצחק.

התקשרתי שוב ללוי יצחק ולא הצליחו לעזור לי. אמרו תתקשר מחר, אולי יהיה פה שמאי.

אם היה מדובר במכונית נדירה מאוד, עוד היה אפשר להבין, אבל נמכרו כמה וכמה גולפים ידניים.

בעלת הרכב טוענת שההפחתה עבור גיר ידני היא 7%, אבל אני לא מצליח לבדוק את טענתה.

פורסם

אל תיבחר הבגדרה תיבת הילוכים ובתוצאות תקבל 2 מחירונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצאתי גולף 1.6 ידנית 2006. בעלת הרכב טוענת שההפחתה עבור ידנית במחירון היא 7%.

טחנתי את המחירון באינטרנט ולא מצאתי אסמכתא לזה. ברירת המחדל היא אוטומטית ואין אופציה של תיבת סימון עבור ידנית (כמו, למשל, בפוקוס, למרות שפוקוס ידנית הרבה יותר נדירה).

הרמתי טלפון ללוי יצחק ושם הפנו אותי לשירות הלקוחות של YNET שהחזיר אותי ללוי יצחק, שכן משם מתקבלים הנתונים.

לאחר דין ודברים נאמר לי שהם ישאלו שמאי ולהתקשר מחר.

אמרתי להם שאת הרכב אני רוצה לקנות היום, אבל אין עם מי לדבר.

פורסם

תרים טלפון לחברת ביטוח, או לסוכן ביטוח, שאצלהם או אצלו אתם עושים ביטוח.

והוא יבדוק לך ויגיד לך.

פורסם
בדרך כלל בלוי יצחק,בדגמים שיש גם ידני וגם אוטומט: רשום מחיר המחירון שמתייחס למעשה לידני + בצד תוספת לאוטומט באחוזים/אלפי שקלים.

בגולף זה נכון רק ל GTI ולדיזל ששם ברירת המחדל היא ידנית.

90200 ש"ח.

בהצלחה.

תודה, זה בדיוק הפחתה של 7% ממחיר של אוטומטית (97,000 ש"ח) שהמוכרת הצהירה.

העניין הוא שהיא הכניסה את כל השקלולים עבור קילומטרז' נמוך (15,000 ק"מ), סאנרוף וצבע מטאלי ומגיעה ל102K.

אמרתי לה שעל סאנרוף בהתקנה מקומית אני לא משלם אז היא מוכנה לרדת ל 96K.

כרגע אני מוכן לתת 92K שזה מחירון בסיסי + אלפיים ש"ח.

בסכום גדול יותר כבר עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות חדש (אמנם לא גולף, אבל פוקוס לאחר מתיחת הפנים עולה 111K, על פניו נראה עסקה משתלמת. אמנם יש רק גיר אוטומטי אבל הדגם החדש אמור להיות בדרגת בטיחות של גולף).

• תוכן חדש...