Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

ברשותי רכב ניסאן סאני. אין לי מושג כמה אמפר האלטרנטור שברשותי.

לפני כשבוע הרכבת מערכת ברכב שכוללת:

מגבר מונו 611 אינפיניטי

מגבר גייביאל המפורסם

רמקולים 6*9 אניפיניטי 9613i

וסאב פניקס גולד קסנון.

בכל מכת באס הטורים יורים ל-0.7- 0.6.

מה ההמלצות שלכם? 3 הגדולים יכולים לספק?

שיפוץ אלטרנטור?

אם שפטרון שיפוץ אז לכמה אמפר?

מה העלות של כל העסק הזה?

ד"א לפני כחודש החלפתי מצבר לשנפ 80 אמפר.

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

לשלב ראשון הייתי שם ברכב קבל, זה אמור לפתור את הבעיה, הרכיבים שלך לא נראים חזקים ברמה שדורשת חיזוק אלטרנטור.

פורסם

בשלב הראשון לפני שאתה שם קבל ומעמיס על מערכת החשמל שלך עוד יותר, תיגש לעשות בדיקת טעינה ותראה שהאלטרנטור אכן מצליח להטעין את המצבר בעומס מלא.

במידה והוא כן והכל תקין ואין לך בעיה של טעינה והבעיה היחידה היא שהמגבר של הסאב דורש מהמצבר לפרוק יותר מהר ממה שהוא מסוגל - אז תשקול תוספת של קבל.

בעקרון מוסיפים על כל 1K RMS קבל של אחד פאראד.

במידה ואתה לא עובר 500 RMS אין שום טעם לשים יותר מקבל של חצי פאראד.

לפני כן תבדוק גם שעובי החוטים שלך מספיק לכל המגברים שיש לך במערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מעדיף לתקן את הבעיה מאשר לשים סתם קבל שפותר בעקפין.

בקשר לעובי החוטים:

כבל מתח ראשי 4 גייג' שמתחבר למפצל, מתוך המפצל העברתי לכל מגבר עובי של 8 גייג' או 6, ניראה לי שזה יותר כיוון של 6.

מינוסים גם 4 גייג'.

אפשר המלצה על מקום טוב באיזור המרכז (רמלה, לוד, ראשון, רחובות, חולון כל מה שבסביבה) שיכול לבדוק לי טעינה?

תודה רבה.

• תוכן חדש...