Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אני חזרתי מהטסט רק עכשיו.

היתה לי בוחנת - בוא נגיד שהיא לא ממש דיברה אלה רק אמרה את הדברים וחבל כי אם היא היתה מדברת איתי קצת היתי עם יותר ביטחון.

אוקי היתי שני-וחבל לילדה הראשונה היה מסלול יותר קל אבל היא לא הצליחה לעשות חניה כמה וכמה פעמים ונתקעה במדרכה וכמעט בטוח שהיא נכשלה.אפילו המורה נהיגה אמר-ולי הוא לא אמר כלום.

אבל בטסט שלי יש כמה בעיות.

הינו איפה ששפים בהרצליה,היא נתנה לי להתחיל בזינוק בעליה(יש לי קצת בעיה עם זה לפעמים ולפעמים לא) ואופפ נכבה לי המנוע ואפילו לא הספקתי לנסוע,אחר כך היה כיכר ומרוב הלחץ על הטעות בטעות באתי לנסוע ימינה והיא קצת הזיזה לי את ההגה לכיון הישר כי התבלבלתי.

מהקטע הזה כל השאר היה טוב מאוד אני חושב אפילו התלמידה שאיתי אמרה את זה-רק הפתיחה גמגמה קצת מרוב הלחץ.

יותר מי זה היא לא נתנה לי הערות כמעט חוץ מהערה קטנה שבטעות נכבה לי האיתות והדלקתי שוב.

כל השאר היה שקט-החניה יצאה לדעתי יפה מאוד. מרחב מינמילי ,והכל לא צמוד מידי ולא רחוק מידי.

רק הפתיחה זה המכשולsad.gif

מקוה לטוב.

פורסם
כל הפורום גאה בך.

כשאני למדתי נהיגה, נגיעה של הטסטר בהגה היתה כישלון וודאי.

הבעיה שזאת לא היתה טעות,סכנה או עבירת תנועה.

פשוט במקום לנסוע ישר בהתחלה פניתי ימינה אז היא הסיטה את ההגה קצת ואמרה ישר.

פורסם

מצטער מראש, אבל כמעט בטוח שתכשל, מדובר בטסט ראשון.. וכמו בכל טסט ראשון הטסטרים נוהגים להחמיר על כל סטיה/עבירה קטנה שהנבחן עושה. ציינת שהיא גם נגעה לך בהגה - ועל זה בדר"כ מכשילים, ולא משנה באיזה טסט. הקטע עם האיתות לא משמעותי וגם זה שנכבה לך האוטו לא כ"כ רציני. בכל זאת, יש טסטרים מפתיעים אז תשמור על קצת אופטימיות.

בהצלחה!

פורסם
מצטער מראש, אבל כמעט בטוח שתכשל, מדובר בטסט ראשון.. וכמו בכל טסט ראשון הטסטרים נוהגים להחמיר על כל סטיה/עבירה קטנה שהנבחן עושה. ציינת שהיא גם נגעה לך בהגה - ועל זה בדר"כ מכשילים, ולא משנה באיזה טסט. הקטע עם האיתות לא משמעותי וגם זה שנכבה לך האוטו לא כ"כ רציני. בכל זאת, יש טסטרים מפתיעים אז תשמור על קצת אופטימיות.

בהצלחה!

אתם לא הבנתם,הם לא הסיטו אותי כי עשיתי עבירת תנועה.

פשוט התבלבלתי בפניה , לא עברתי על שום חוק,לא הותי סיכון לתנועה.

כלום.

פורסם

אין לך סיבה להתווכח איתנו ולשכנע אותנו.

אנחנו בעדך.

אנחנו רק אומרים לך את העובדות כפי שהן ידועות לנו.

גם אני זוכר, שכל נגיעה של הבוחן בהגה ולא משנה מאיזה סיבה, ברוב המקרים הביאה לכשלון בטסט.

העובדה שנכבה לך המנוע פחות קריטית ובד"כ לא גורמת לכשלון בטסט, וכך גם האיתות.

פורסם

אם זה היה טסט שני היה יותר סיכוי שתעבור אבל מכיוון שזה טסט ראשון על כל דבר קטן הבוחנים מכשילים.

מצד שני משום שיש מחסור בטסטים הבוחנים התחילו להתרכך מעט עם הנבחנים אז תתפלל שנפלה עליך בוחנת במצב רוח טוב.

פורסם

בטסט ראשון הבוחנים מאוד מחמירים, ובד"כ אם יש לך טעויות (אפילו קטנות) מכשילים אותך. נגיעה בהגה, בד"כ משמעותה כשלון (אבל לא תמיד).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אבא שלי מורה לנהיגה, והוא אמר שעל כיבוי האוטו לא מכשילים כי זה יכול לקרות לכול אחד, אבל אבא שלי אמר לי שאם הטסטר נוגע לך בהגה זה סימן שהוא כביכול מונע תאונה, ולכן עם הבוחנת של קצת "קשה" אז היא תכשיל אותך אבל אני מאמין שהיא תעביר אותך.

בהצלחה!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בטסט השני (שעברתי בו), הבוחן אמר לי שמאלה ומלחץ התחלתי לפנות ימינה. הוא בלם אותי לפני הפניה.

לדעתי הטעות שלך היא כמו שלי, אבל כל בוחן וההחלטה שלו.

פורסם

נבחנת בראשון במקרה?, אם כן אז הבוחנת הזאת מכשילה את כולם ראשון.

וד"א אסור לה להסיט לך את ההגה על טעות בכיוון, "מותר" לך לפנות ימינה במקום ישר או שמאלה או כל כיוון אחר כל עוד אתה עושה את זה נכון.

אני בטסט שלי כבר הייתי בקריז על הטסטרים.

כיביתי את הרכב משו כמו 3 פעמים בכוונה וצחקתי בקולי קולות וגם פניתי לכיוונים לא קשורים כדי לעצבן את הטסטר ועברתי כמו גדול.

תגיש עירעור תקבל טסט חינם.

אלא אם כן היא הכשילה אותך על טעות אחרת וזה מוצדק לחלוטין ואין מה לעשות רק להשתפר לטסט הבא.

• תוכן חדש...