Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 3500 ש"ח עם אפשר אני ישמח ליד שנייה אני מעוניין לשמוע את השילוב מישהו יכול להפנות אותי כדי שהוכל לשמוע?

תודה רבה

פורסם

אני גם יכול להמליץ לך על שילוב נוסף שהוא מעולה עם מורל וזה מגברים של קיקר מסדרת KX

ה650.4 יעבוד מעולה עם המידבאסים והטוויטרים אם כי אתה חייב להזהר עם הטוויטרים כי הוא מאוד חזק.

יש לי את ה600.4 (סוף סוף מקבל אותו אחרי תיקון שבוע הבא) ואני ממש מתגעגע למגבר הזה, האילייט עובד עליו מדהים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב שציינת הייתי הולך על גנסיס סטריאו 60\100 , מדובר במגברים באיכות מאוד גבוהה שמוערכים בכל מקום בעולם. לי אישית כבר היו כמה מגברים שלהם (כולל הססטריאו 100) והם פשוט עושים עבודה מצויינת. גם מבחינת אמינות , ואיכות בניה , ב 4-5 שנים האחרונות שהשתמשתי במגוון מוצריםשל גנסיס (גם רמקולים וגם מגברים) לא ניתקלתי באף תקלה בהם.

שילוב של ה JL מגושר עבור המידבאסים ביחד עם מגבר כמו הגנסיס עבור סט ברמה הזו זה שילוב ברמה מאוד גבוהה. עם התקנה נכונה אין ספק שתגיע לתוצאות לא פחות ממעולות.

לגבי בחירה בין הסטריאו 60\100 -

כמובן שהכל תלוי בהפרשי מחיר ביניהם , אם אני מעריך נכון אז לא צריך להיות הפרש גדול . אין ספק שהסטריאו 60 הוא לא פחות ממעולה עבור הסופרימו , היתרון של הסטריאו 100 זה הגמישות שלו בהמשך . כמו שאתה כבר ראית , חלק מהכיף זה לשדרג ולשנות , והסטריאו 100 ייתן לך את הגמישות - הוא יכול בקלות להגביר את רוב הסטים הקידמיים , הוא מתאים להגברת מידבאס (יש לו בנדפאס) וגם עבור סאב "SQ" הוא מתאים בהחלט (אני הגברתי איתו את הסאב אודיופיל 12) .

אם מבחינת מקום יש לך בעיה , הסטריאו 60 יכול להיות פיתרון מצוין שכן מדובר במגבר קטנטן.

לדעתי , אם יש לך את התקציב הנ"ל זו הבחירה האידיאלית . קודם כל מבחינת איכות , אמינות , וגם מבחינת גמישות וערך שוק אם תרצה למכור בשלב כלשהו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
התקציב הוא 3500 ש"ח עם אפשר אני ישמח ליד שנייה אני מעוניין לשמוע את השילוב מישהו יכול להפנות אותי כדי שהוכל לשמוע?

תודה רבה

כיום יש כאן בפורום מכירות של מגברים כגון הזטק P2 או DLS A3 באיזור ה- 2000+ ש"ח תנסה להשיג

ולהוסיף עוד איזה מגבר קטן לטווטרים איזה DLS A1 או סטריאו 60 או עוד הרבה הרבה אפשרויות..

סה"כ יש לך טוויטר שיכול לספוג המון כוח!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני הייתי משאיר את ה JL עבור המידבאסים. ה JL מגבר טוב , ובגישור עבור המידבאסים אני מעריך שהוא יעשה עבודה מצויינת. הייתי משקיע במגבר מעולה עבור הטוויטרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סליחה אם זה לא המקום לשאול .

גם אני מענויין במגבר סטריאו איכותי כדוגמת DLS A2 2X85

או GENSIS STEREO 100

אם יש המלצות למגברים אחרים דומים (להגביר איתם מיד ריינג' וטויטר )

• תוכן חדש...