Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אמור להגיע לבסיס השלישות ברמת גן כדי להחליף את תעודת החוגר שלי שפג תוקפה.(זה אומר שאני יותר מדי זמן קשור לצבא:shock:).

איזה קו אוטובוס מגיע לשם הכי מהר מתחנה מרכזית ת"א?

לא רואה כדאיות להגיע בשעות העומס, עם רכב, מאשדוד לאזור המרכז,במקרה הזה אני מעדיף אוטובוס חינמי :-)

פורסם

עד כמה שאני יודעת לאיזור השלישות מגיעים רק אוטובוסים של דן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתחנה מרכזית קווים 51, 54 של דן או 68 של קווים. תרד בצומת "מכון מור" ומשם יש משהו כמו 10 דקות הליכה, אולי אפילו קצת פחות.

אם אתה רוצה ללכת קצת פחות - קו 52 של דן מתחנה מרכזית לקניון איילון. מגיע ממש קרוב, אבל יוצא כל חצי שעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

50,51,54,68,69 כל אלה מגיעים לשלישות..

ויש עוד מספר קווים שמגיעים מעזריאלי.

ההגעה מאוד פשוטה

אופציה א' לרדת במכון מור , לחזור אחורה כמה מטרים וללכת בבן גוריון עד לשלישות

אופציה שניה , לרדת בתחנה של משטרת העירקים (רמת גן) , להכנס ברחוב הקטן יוסף גלילי וללכת עד לבסיס

עזוב אותך לחכות לקו 52 , זה סתם ג'ובניקי ומיותר.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...