Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 15:00 יצאתי מהבית של חברה שלי, שנמצא ליד מחלף כפר-שמריהו, והתחלתי בנסיעה לכיוון הבית שלי ברעננה, מרחק 9 קילומטרים משם.

לאחר כעשר דקות החלה להתחוור לי גודל הזוועה - התקדמתי פחות מ-500 מטרים. כאשר הגעתי למצב בו אני יכול לראות מספיק קדימה, אל פסי הרכבת המפרידים בין כפר-שמריהו לשאר הרצליה, הבנתי מדוע אני לא מתקדם.

המחסומים היו למטה במשך לפחות 7-8 דקות בין רכבת לרכבת. הסיבה לכך הייתה כי הרכבות נסעו כ-20 קמ"ש בממוצע. להזכירכם, מה שדואג להורדת המחסומים הוא מערכת ה"ביצה" שיודעת מתי הרכבת מתקרבת ומורידה את המחסום בערך מיליון דקות לפני שהיא מגיעה. מסתבר שבמערכת המתוחכמת לא הובנה חיישן פשוט המגלה מהי מהירות הרכבת, אלא כנראה שהיא (המערכת) עובדת לפי מרחק בלבד. כך ירדו המחסומים ואלפי נהגים חיכו כמו מטומטמים עד שהרכבת תואיל בטובה להגיע ולעבור את הפסים ב-20 קמ"ש מאיימים.

רק שהרכבת החליטה, משום מה, לעצור לחלוטין כמטר לפני המעבר, לחכות כחצי דקה ואז להתחיל בנסיעה איטית. כך עברה רכבת אחת מימין - והפסים נותרו למטה, שכן רכבת נוספת התקרבה במהירות שיא של 24.5 קמ"ש מצד שמאל. לאחר שזו עברה עלו המחסומים (וויפי!) רק בשביל לרדת שוב לאחר כ-46 שניות לערך, בכדי לאפשר לעוד שתי רכבות לעבור במהירות זחילה. כך עברו להן 6 רכבות במשך כ-45 דקות, בהן התקדמתי כ-3 קילומטרים בלבד.

משם הדרך הייתה פתוחה עד קצת אחרי הרמזור (500 מטרים משם) - כי משום מה נוצר פקק אימתני ברחוב המוביל מזרחה לרעננה (הבריגדה היהודית), ולכן נאלצתי לחפש דרכי מילוט (שגם הן היו פקוקות למדי). רק בהמשך הבנתי שזה כנראה נגרם בגלל עץ שנפל על מכונית באותו רחוב.

אחרי שעה הגעתי עייף אך לא מרוצה לביתי ברעננה.

אתם יודעים - הרכבת מפצה נוסעים אשר התעכבו בגלל איחורים של הרכבת. לא ראוי שהיא תפצה גם נהגים שהתעכבו כי הרכבת תקעה אותם שלושת רבעי שעה לפני מעבר הרכבת?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל זה יש את הסטיקר "אל תוציא ראש או יד מהחלון"

הכוונה היא לא מהחלון של האוטובוס אלא מהחלון של הבית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פשוט תימנה תמיד מלהתקרב לפסי רכבת האלה...יש דרך חלופית דרך שבעת הכוכבים או משהו בסגנון.

אני מתקרב לפסים הללו רק אחרי 22:00 בלילה!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

זאת דוגמה אחת קטנה מני רבות למה המהירות הממוצעת ושעת ההגעה ליעדבישראל לא משתנות בין אם תיסע כמו בן אדם או כמו משוגע.

80 קמ"ש צ"ל המהירות המותרת המירבית בכל הארץ. רק יתרונות.

פורסם
פשוט תימנה תמיד מלהתקרב לפסי רכבת האלה...יש דרך חלופית דרך שבעת הכוכבים או משהו בסגנון.

אני מתקרב לפסים הללו רק אחרי 22:00 בלילה!!

יש דרך חלופית מצוינת דרך רשפון (מכפר-שמריהו לרעננה) ולא דרך שבעת הכוכבים, אבל היא טובה רק לימי שמש כי היא עוברת בחלק של עפר עם בורות.

זאת דוגמה אחת קטנה מני רבות למה המהירות הממוצעת ושעת ההגעה ליעדבישראל לא משתנות בין אם תיסע כמו בן אדם או כמו משוגע.

מה, לעזאזל, הקשר? (מה גם שאתה טועה בגדול)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כן, אבל כולם עוקפים את החוק טיפה. אם תרשה 80 עדיין יהיו חוליגנים שיסעו על 100. אפילו 110...

אז בוא נרשה 60 וזהו. רק יתרונות .

Back to the original - NC again.

פורסם

חוץ מיזה שאני לא יכולה לחשוב על יתרון אחד אפילו, לא הבנתי מה ההבדל הגדול בין 90 קמ"ש שהיא המהירות המותרת קיום או 80קמ"ש?! :roll:

פורסם
יש דרך חלופית מצוינת דרך רשפון (מכפר-שמריהו לרעננה) ולא דרך שבעת הכוכבים, אבל היא טובה רק לימי שמש כי היא עוברת בחלק של עפר עם בורות.

זאת גם דרך מעולה לפרק את הקליאו לגמרי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זאת גם דרך מעולה לפרק את הקליאו לגמרי.

נכון - בימי גשם. לאחרונה הדרך עברה שדרוג מסוים והיא קצת יותר טובה, אבל בגשם עדיין לא הייתי מתקרב לשם. כשאין גשם זה כמעט מושלם - רוב הדרך על אספלט ורק חצי ק"מ בערך הוא על עפר. נוסעים 5 קמ"ש ומתרחקים מהבורות והכל בסדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה רציני שאתה נוסע בכביש הנ"ל ? עם גטס צבאית עשיתי את זה בחוסר רצון מוחלט.

לא מומלץ. סיכוי גבוה שבסוף תגמור קרטר, בולמים.

Veni Vidi Vici

פורסם

ואו, הגזמתם לגמרי. כנראה שעשיתם את זה לפני הרבה מאוד זמן. סעו שם עכשיו ותראו שזה באמת בסדר גמור. בעצם, חכו שתגמר הסופה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יצאתי מהבית של חברה שלי, שנמצא ליד מחלף כפר-שמריהו...

חצי הכוס המלאה בסיפור הזה. השלב הבא - חברה שגרה מהצד השני של כביש החוף, בהרצליה פיתוח. 8)

פורסם
אתה רציני שאתה נוסע בכביש הנ"ל ? עם גטס צבאית עשיתי את זה בחוסר רצון מוחלט.

לא מומלץ. סיכוי גבוה שבסוף תגמור קרטר, בולמים.

ליאור, אני מוכן לעשות אותה כל יום אם רק היתה מגיעה לירושלים וחוסכת לי פקקים:-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...