Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליפר = משאבת בלם בגלגל, היכן שיש צלחות ולא תופים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שוב תודה על כל התגובות ואני מעדכן כמו שהבטחתי:

הכשל היה בצינור שמן הברקס לגלגל הקדמי עקב בלאי והוחלפו 2 הצינורות.

כמו כן, נבדקה כל מערכת הבלמים ברכב ונמצאה תקינה למעט הצינור כאמור.

לדעת יועץ המוסך (מרכזי) אין דרך לצפות זאת אלא רק כשזה קורה. בעיקרון, הצינורות הללו נבדקים ויזואלית בכל בדיקה אך במקרה שלי לא מצאו לנכון להחליף בבדיקה האחרונה. מכאן שזה יכול לתפוס כל אחד בכל זמן, ללא התרעה - מומלץ להחליף מידי פעם ואל תשאלו אותי כל כמה ק"מ (-;

המוסך מחויב לבדוק בלמים בטיפול אך אין מדד ק"מ או זמן מתי יש להחליף את הצינורות האלה.

לידיעתכם

פורסם

האם הצינור בלם בידך? תוכל לצלמו?

לנושא התאונה, כל מערכת בלמים בכלי רכב פרטי או משאית אמורה לתפקד גם אם קיימת נזילה/דליפה באחד המעגלים. לצורך הפעלת המערכת השנייה יש צורך לנפח חזק את הבלמים (לפמפם). זכור זאת לפעם הבאה, בתקווה כמובן שלא תזדקק לכך.

• תוכן חדש...