Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 6 שנים סוזוקי 96 ,רכב מטופל ולעולם לא נתקע,לפני מס' ימים הגעתי עם קונה לרכב,לבדיקה במכון,אין לי מושג מה קרה?אולי צרוף מקרים או חבלה לא במזיד,הרכב יצא לנסיעת מבחן עם בוחן ,הבוחן חזר ללא הרכב ושלח אותי ביחד עם הקונה לחפש הרכב ,תיאר לנו בערך כמה רחובות מהמכון הרכב נמצא ואמר:"תביאי מישהו לתקן אותו ותחזרי להשלים הבדיקה",הבנתי ממנו שהרכב נכבה תוך כדי נסיעה,2 נשים לבד צעדנו לחפש הרכב,לאחר הגיע אחראי על המכון אמרתי שאתבע אותם,לאחר דין ודברים אמר שאשאיר מפתחות והוא ידאג לגרר שייקח את הרכב לחשמלאי,כעבור 3 שעות התקשר והודיע לי שהלך מפלג אלקטרוני,התחלתי לחפש מחלקי חילוף בסופו של דבר מצאתי בעבור 400 שקלים הבאתי לחשמלאי,לאחר שחיבר את המפלג הרכב עדיין לא התניע ,לאחר נסיון וכיוון של המלג הצליח להניע,כאשר החשמלאי אמר לי שייתכן שהמפלג לא תקין וייעשה בעיות,באותו יום נסעתי בלי בעיות,למחרת ניסיתי להתניע אותו סיפור יש סטרטר,מצבר חדש ,הזמנתי גרר והובלתי למוסך שממנו רכשתי את המפלג,המוסכניק הוציא פלג הכניס והרי פלא הרכב מותנע,הבוקר הסיפור חוזר על עצמו ,אני לא מצליחה להתניע,האם יש למישהו כיוון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

הסיפור הוא שהברזת משיעורי חיבור, ועכשיו איבדתי אותך בניסיון להבין מה קרה לסוזוקי.

ההודעה שלך קשה על העין, ואין לי רצון לקרוא אותה פעם שניה כדי לנסות להבין את הבעיה.

פורסם

הלוואי והייתי מבינה מה הבעיה,נכון להיום רכב לא מונע,החלפתי מפלג אלקטרוני מפירוק,כאשר הוא מגיע למוסך עם גרירה ,מותנע לאחר שנייה של משחק חוטים ע"י המוסכניק שטוען הכל בסדר,שורה אחרונה לא ניתן להדליק הרכב בבוקר

פורסם

רעיון לבעיה אפשרית:

המפלג שהבאת מפירוק - האם היה עליו מכסה מפלג? רוטור? האם שניהם הוחלפו לחדשים?

ייתכן והמפלג מעט שונה, וזקוק לדגם קצת אחר של מכסה מפלג לבלאנו (ייתכן ויש הבדל בין השנתונים).

בכל מקרה היעדר ניצוץ יעיל יכול לגרום לתופעה.

אינני איש מקצוע, אבל זה יכול להיות הכיוון כאן. תתקשרי לפירוקיה, ותנסי לשאול מאיזה שנתון הגיע המפלג - ולאחר מכן תרכשי רוטור ומכסה מפלג המתאים לשנתון זה.

תחזרי אלינו עם המשך הסיפור, ותנסי לכתוב אותו קריא יותר להבא.

פורסם

שבוע טוב לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אכן ישנה בעיתיות מסוימת במפלגים של הבלנו אבל - במידה ומחליפים מפלג לאחר יש לוודא שהמק"ט המוטבע אליו הוא כמו המקורי שהורד מהרכב.

אחרת הרכב לא יניע או עלולות להיות התופעות כפי שהוזכר להעיל.

לבלנו יש כמה מקט"ים של מפלגים ויש להחליף כמו המקורי בלבד כאשר מחליטים להחליף ולא לתקן .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

האם מישהו יכול לאמר לי כמה אמור לעלות חדש?והיכן אני יכולה להשיג?החשש שלי שהחשמלאי לא יתחיל להנדס אותי כמו שזה קרה יום שישי,אמר שהמפלג שהשיג תקין והכל בסדר.

• תוכן חדש...