Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסא חשמלי

alex_ysmakov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה חודשים קניתיVOLVO S60 הרכב אחלה אבל מה שמציק לי הוא שכסא נוסע מתכונן ידנית.

אני רוצה להרכיב כיסא נוסע חשמלי אבל אני לא יודע איפו אפשר למצוא אותו, וגם חשבתי אם אפשר לקחת כסא חשמלי מרכב אחר (רק את המנגנון) ולחבר לכיסא שלי.

תודה מראש

אלכס

פורסם

אני יודע שלS 60 של גיסי , יש לו כיסא חשמלי מתכוונן.

תוכל אולי למצוא בפירוקיות.

אבל לדעתי זה סתם בזבוז כסף , כי תצטרך להכין כמה אלפים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כותרת מדאיגה

נראה לי שעדיף לוותר סתם בזבוז של כסף כמה כבר משנים כיוונים בכסא

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם תמצא כיסה חשמלי בפירוקיה

ותתקין לבד ,אולי תצא בזול יחסית ....

חשבתה אולי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות דגם יותר מפואר ?

אחרי שתתקין כיסא תרצה גם סן רוף ועוד דברים

זה סיפור יקר מאוד להתקין אותם בנפרד

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מושב נוסע חשמלי בוולבו S60 היה ציוד אופציונלי,ובשל מחירו היקר כמעט ולא נירכש,כך שסיכוייך למצוא כזה בפירוקייה קרוב לאפס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני רוצה להרכיב כיסא נוסע חשמלי

עזוב אותך מאולד ספארקי (עכשיו אני מבין מאיפה ספארקו לקחו את השם), תזריק לו רעל, כך הוא ימות מהר ובשקט 8). תחשוב שעם כיסא חשמלי יישאר לך ריח של שרוף באוטו (מממממ.. מנגל...:-P)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...