Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מחפש רכב בסביבות מחיר זה , העניין הוא שלכל אחד מן האנשים שאני פונה עליהם יש את משנתו לגבי כל רכב.

בסופו של דבר הגעתי לרשימה של רכבים שמתוכם אקח לי אחד.

1. פיאט בראבה/מריאה

2. יונדאי לנטרה

3. דייהו לאנוס

4. אם יש לכם עצה לרכב אחר!!!??????

מה שחשוב לי לדעת זה מבחינת טיפולים , צריכת דלק, ואמינות... כמובן שאם למישהו יש עוד הע/ארות אשמח לשמוע ולהחכים.

תודה רבה.

פורסם

אלה מכוניות שהיחס לשנתון שלהם המחיר שלהם נמוך .

מה הצרכים שלך מהרכב ?

המכוניות האלה בינוניות , שאם ההיתי צריך לקנות ההיתי קונה או את היונדאי או את הדיהו .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אם יונדאי קח אקסנט לא לנטרה ככה תוכל להתקדם קצת בשנים..

דייהו לאנוס זול ויחסית אמין אבל בכל שאר הסעיפים דיי מצ'וקמק.

פיאט בראבו/מריאה אין לי נסיון איתם אבל באופן כללי אין להם כל כך שוק ובטח יהיה לך קשה הרבה יותר להפטר מהם.

פורסם

הי,

היתה לנו מראה 4 שנים ואני יכול להגיד לך שמאוד נהנתי ממנה.

זהו אוטו "גרזן" וממש קשה להיפטר ממנו המכירה- עובדה שיכולה לעזור לך בקניה.

פנים הרכב מהודר והוא מאובזר יפה ומרגיש מאוד נוח.

הרכב די כבד כך שצריך לאמץ אותו כדי להגיע לביצועים סבירים שהוא בהחלט מגיע אליהם אבל על חשבון צריכת הדלק.

מבחינת אמינות- היא סבירה אם הרכב מתוחזק כמו שצריך. מה שכן קצת החלפת רפידות הברקס היה גבוה.

אם אתה מוצא אחת כזו במצב טוב- לדעתי מדובר בתמורה טובה לכסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ולהוסיף על עידן - המריאה בהחלט חביבה, עם עיצוב פנימי מדליק. יחד עם זאת, רמת הבטיחות שלה מזעזעת (אבל כך גם לגבי שאר הרשימה שלך). חשוב לבדוק צינוריות דלק ובמיוחד להחליף צינוריות שמן ברקס - הן גרועות ומתבלות מהר במריאה (מניסיון), ועלולות להשאיר אותך ללא ברקס ועם דליפת-דלק חמורה.

• תוכן חדש...