Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים משתוללים מה זה יכול להיות?

t_elad
שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכבי יונדאי אקסנט 96 אוטו' ויש לי בעיה עם המגבים שמתי לב שזה קורה רק כשהחלון רטוב ,

המגבים נדפקים במכסה מנוע או שיוצאים מחוץ לשמשה ונתקעים, ביבש נראה בסדר.

מה זה יכול להיות המגבים עצמם מנגבים טוב הבעיה בהם / במנוע שהוא חזק מדי או משוחרר?

יש עוד בעיה בשלב הראשון של הפעלת המגבים (הידית) לפעמים זה עובד ולפעמים לא אולי זה קשור ?

אשמח לעזרה תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מוטות המגבים מחוזקים טוב בברגים שבבסיס ?

הרכב במוסך הוא יחזור עוד כמה שעות (הכנה לטסט+10,000) אז אני יבדוק אבל מוזר שברטוב זה קורה.

ba323f בקשר לקצר אתה מדבר על ההשתוללות או על השלב הראשון של הידית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אורך המגבים לא מתאים

2. במידה והוחלפה הזרועה שמורכבת על המנוע עצמו אזי ייתכן שלא כיוונו נכון את זווית ההתקנה של הזרוע (בספרות ייצרן יש הגדרה מדוייקת לזווית ההתקנה)

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

טוב חשבתי שאני יתעלם אז זה יעבור ושוב חזר הגשם והמגבים נתקעים

אז ככה פתחתי את הברגים וזה לא שהם רופפים הבעיה היא שיש איזה תזוזה חלקית ניסיתי לצייר את המנגנון פחות או יותר.

גם אם אני לא מפעיל את המגבים אני יכול להזיז את המגבים קצת כאילו יש איזה חלק שחוק (כשמזיזים אחד 2 המגבים זזים).

אני מקווה שאני מובן אשמח לעזרה מה עוד אני יכול לבדוק ממה זה נגרם?

תודה מראש

לגבי תשובות למרק10

1. אורך המגבים לא מתאים האורך מתאים

2. במידה והוחלפה הזרועה שמורכבת על המנוע עצמו אזי ייתכן שלא כיוונו נכון את זווית ההתקנה של הזרוע (בספרות ייצרן יש הגדרה מדוייקת לזווית ההתקנה) אני לא יודע הרכב אצלנו רק כמה חודשים זה החורף הראשון שלו אצלנו אבל הרכב היה מטופל בחברה אז לא נראה לי שהיה איזה בעיה.

2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם שתי אפשרויות: הברגה לא תקינה או לא סגורה ולכן המגב בורח, המגב לא מכוון, כאשר מכוונים את המגב צריך להרים את הזרוע באוויר, בדרך זו המגב מתיישב בדיוק במקומו ואז ניתן לכוון אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כאילו האומים המחזקים את זרועות המגבים לצירים המחוברים למנוע הוישרים, משוחררים או משהו אחר במנגנון המכני.

לחשמלאי רכב, זה דקה איבחון, ועוד דקה או כמה דקות סידור, במידה ואין משהו אחר, ונראה שלא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה תודה לכל העוזרים פירקתי הכל ומצאתי את הבעיה

הפלסטיק שהיה אמור לחבר בין המנוע למוט במגבים היה שבור

שמתי תמונות

1. של כל המוט אחרי ההוצאה

2.של המנגנון מחובר ושבור

3+6. של הפלסטיק השבור(מצטער לא הצלחתי להזיז את התמונה האחרונה שיהיו צמודות)

4+5.אחרי תיקון

הכל עובד מצויין שוב תודה לכולם

וסתם מעניין אותי לדעת כמה היה עולה כזה חלק אני הדבקתי אותו עם דבק חזק

חוץ מהעבודה אני בטוח שהיו מחליפים את כל המוט כי לפי מה שראיתי אי אפשר להוציא את הפלסטיק הוא חלק מהמנגנון.

הגיוני שאם הייתי הולך לחשמלאי הוא היה אומר לי שיש בעיה חשמלית כי כמו שהזכרתי המצב הראשון בידית היה בעייתי ,

אז הוא בטח היה מחליף ידית ואחרי זה רואה שיש עוד בעיה ומשהו שבור ומחייב אותי על 2 הדברים סתם.

אז חברה מנסיון כמו שאומרים כדי קודם לחפש את הבעיה גם אם אתם לא מבינים (כמוני) ואולי תחסכו הרבה כסף.

שוב תודה

23012008(010).jpg

23012008(001).jpg

23012008(007).jpg

23012008(011).jpg

23012008(012).jpg

23012008(003).jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...

כבר חודש שאני דוחה את הביקור אצל חשמלאי רכב עם אותה בעיה

המגבים יוצאים מהחלון אם אני נוסע במהירות גבוהה מ- 90 או שיש רוח חזקה מצד ימין של הרכב...

עקבתי אחרי התיאור שלך ו... מה אתה יודע, בדיוק אותה בעיה, ראיתי את הפלסטיק הלבן הזה שבור והחיבור שם רופף

ביררתי במוסך יונדאי ומסתבר שהחלק כולו (2 מוטות) עולה בסביבות ה- 200 ש"ח

השאלה אם מומלץ לפרק ולהדביק את זה ולחסוך את הכסף או פשוט להחליף בחדש. ההדבקה שעשית עדיין אפקטיבית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לילה טוב לדודה שלי יש אותה בעייה ולכן אני מצטרף לשאלה של alonzaken האם הדבק מחזיק מעמד עדיין?

בינתיים פתרתי לה את הבעייה על ידי כיוון הווישרים עד לפלסטיק שבתחתית החלון - עדיף שהם יתנו מכות לפלסטיק ולא יתקעו מחוץ לחלון.

לא חשבתי על משהו מקורי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...