Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוך ראשון לא נכנס, שני קשה, מה יכול להיות?

ohanaohad
שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לחברי הפורום!

הרכב: מיצובישי קולט 94' ידני 1600.

הרכב אצלי כשנה, לא הייתה שום בעיה בהילוכים עד היום מ5 בערב, אני לא מצליח להכניס הילוך ראשון בכלל (רק אחרי כמה נסיונות) והילוך שני נכנס ממש קשה, כל שאר ההילוכים כולל רוורס נכנסים חלק.

האי הצלחה בהכנסת הילוך ראשון מבטאת רק ממצב עמידה בלי תנועה זאת אומרת - התחלת נסיעה.

הקלאץ' באוטו הוא משנת 2004 (החליף הבעלים הקודמים + יש חשבוניות), בלי קשר האוטו מטופל ונסע ממש טוב עד היום בעצם.

מקרה שקרה לי היום יצאתי מחנייה ברוורס לכיוון חנייה אחרת ומשום מה משהו הסיח את דעתי ושכחתי שאני עדיין בהילוך רוורס (הייתי בטוח שהעברתי לניוטרל כבר) עזבתי את הקלאץ' והאוטו נכבה, מאז בעצם יש את האי הצלחה להכניס את הראשון והקושי בלהכניס את השני.

הקלאץ' לא מחליק או משהו ומגיב ממש טוב עם האוטו, אם זה בהאצה מעמידה וכדומה,

מה זה יכול להיות? (שמן גיר? שיפוץ גיר? אולי הלך הגיר? למרות שממש לא נראה לי כי שאר ההילוכים עובדים מעולה).

תודה וערב טוב,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש קולט וגם משו כמו 3-4 חברים שלי.

ובכל הקולטים שנסעתי עליהם תמיד יש טיפה קושי להכניס לראשו מאשר שאר ההילוכים.

לא יודע עד כמה קשה להכניס אצלך לראשון אבל תמיד יש קושי מסויים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

omri89, כל ההילוכים היו נכנסים חלק (אחרי שהאוטו מתחמם) ובלי שום בעיה (בקור זה היה סיוט עד כ5-10 דקות נסיעה),

רק מהיום הילוך ראשון לא נכנס בכלל וצריך להוציא לניוטראל ולנסות להכניס שוב ככה בסביבות ה6-7 נסיונות עד שנכנס עד הסוף.

יש למישהו עוד הצעות (למי שער בשעות האלה)?

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב חזרתי מהמוסך הרגע, אחרי נסיעה שעשה המוסכניק על האוטו, הסתבר שהלך הקלאץ',

החליפו קלאץ' - 460 + עבודה 300 = 760 ביחד (עבדו על האוטו כמעט שעתיים).

אני מצרף 2 תמונות של הקלאץ' עצמו, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ולתת חוות דעת:

תמונה של האריזה:

71xm4on.jpg

ושל הקלאץ' מורכב:

739v6g1.jpg

אז מישהו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת עליה?

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...