Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי עד למשהו, שעד עכשיו רק שמעתי עליו. מצב שלא הצלחתי או ממש ניסיתי לדמיין אותו: נסעתי לי בבוקר מכיוון ת"א לצומת "פרשת דרכים", כיוון כללי ז'בוטינסקי רמת גן. הייתי הפעם על טוסטוס 50 סמ"ק וסגרתי מצערת לקראת גלישה לצומת, שהרמזור בו היה אדום. יחד איתי, השיגו אותי בעצלתיים מס' כלי רכב כאשר אני הייתי על המסלול האמצעי. משמאל, במסלול הכי שמאלי נסע קצת לפני רכב. שוטרת אשר קפצה משום מקום (כלומר, מניידת מלכודת מהירות שעמדה מימין הדרך, על אי התנועה (!) קצת אחרי אולמי רסיטל) רצה כמטורפת על הכביש לפני התנועה ולפני, לכיוון המסלול השמאלי ונופפה לרכב שיעצור. היה עליה גם להפנות את הרכב המבוהל ימינה, אליה, לצורך חניה לפני הניידת. והיא עשתה זאת! מבלי להתבלבל הרכב אולץ לבצע בלימת חירום ולחתוך את הכביש לצד הנגדי היכן שחנתה הניידת וכול זאת לפני וגם בין התנועה שבנתיים שעטה לכיוון הרמזור, כאשר השוטרת מדלגת ביניהם...

אם לא הייתי רואה - לא הייתי מאמין.

פורסם

מה אתה מהשוטרת? היא סיכנה את חייה כדי לעצור עבריין תנועה כבד, שנסע במהירות מופרזת של 5 קמ"ש מעל המותר.

לכול המלעיזים על המשטרה - קחו הוכחה שהמשטרה נלחמת בעבריינות והפשע לא משתלם.

בקיצור - משטרה בושה.

פורסם

עם כל הסימפטיה שיש לי למשטרה (ולהבדיל מהאחרים, אני לא ציני), נתקלתי כבר בעבר בנוהג המטומטם הזה של שוטרים.

אשכרה סיכון חיי השוטר וסיכון יתר המשתמשים בדרך והכל למען דו"ח אחד מטופש.

ושלא תהיה טעות, אין שום הוראה כזאת מלמעלה, זאת הגדלת ראש דבילית של השוטר.

בלי קשר להתנהגות השוטרת, אתה מתאר תנועה די צפופה, איך לעזאזל השוטר המודד הצליח להנעל על רכב ספציפי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי קשר להתנהגות השוטרת, אתה מתאר תנועה די צפופה, איך לעזאזל השוטר המודד הצליח להנעל על רכב ספציפי?

+1

אם התנועה הייתה צפופה, איך הם הספיקו לפתח מהירות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
+1

אם התנועה הייתה צפופה, איך הם הספיקו לפתח מהירות?

ל'

זהו. שהם לא. לפחות לדעתי, אבל לי אין מד מהירות משטרתי. בכול מיקרה הרי רואים מרחוב מנחם בגין שהרמזור שם אדום וכולם נוסעים רגיל ולבסוף גולשים לכיוון הצומת (פרשת דרכים). אני בטוח שאף אחד שם לא נסע 40 או 50 כמתחייב עפ"י חוק, כולל אני, אבל אף אחד גם לא דהר. וגם אם מישהו דהר 150 קמ"ש רק כדי לבלום בצומת שוב פעם, אני לא חושב שזה מצדיק את הדבר המטופש והפאטתי שעשתה השוטרת.

פורסם

אני נתקלתי במקרה דומה לפני שנה עם הקטנוע 50 סמ"ק שלי

נסעתי בלילה במקום שכנראה האורות התכבו משום מה עם הקטנוע 50 סמ"ק שלי , זה היה ביום שהיו מלא התראות ומחסומי פתע , אבל לא ידעתי כמה המחסומים יפתיעו אותי , גיליתי להפתעתי שוטרים שעומדים במחסום בשיא החושך , בלי צ'קלקות ובלי שום דבר , בנס לא דרסתי אחד מהם , אבל נבהלתי עד מוות , כי אני נוסע לי לי בכיף הכביש היה ריק , ולפתע אני מסתכל ימינה ושמאלה אני רואה שוטרים וניידות לצידי.

פורסם

לפני כמה שנים שוטר נהרג באירוע דומה. זה היה בכביש בין עירוני חשוך. הפושע המסוכן נהג בקדילאק שחורה במהירות של 130 קמ"ש (!!!), השוטר קפץ לכביש כדי לעצור אותו, נידרס ונהרג.

הנהג הזה עשה אח"כ מעשה באמת נפשע כשהשאיר את השוטר על הכביש ונמלט.

פורסם

לפני מספר שנים היה מקרה שבו שוטר הרג רוכב אופנוע שלא עצר לו, לאחר שהשליך עליך קרש לכיוון הראש במטרה לפגוע.

http://www.fullgaz.co.il/archive/may-04/news/fg5181-tomer-naim-family-suit-4-10m-nis.php

תומר נעים ז"ל

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני כמה שנים שוטר נהרג באירוע דומה. זה היה בכביש בין עירוני חשוך. הפושע המסוכן נהג בקדילאק שחורה במהירות של 130 קמ"ש (!!!), השוטר קפץ לכביש כדי לעצור אותו, נידרס ונהרג.

לפני מספר שנים היה מקרה שבו שוטר הרג רוכב אופנוע שלא עצר לו, לאחר שהשליך עליך קרש לכיוון הראש במטרה לפגוע.

תומר נעים ז"ל.

נשמע כמו מבצע אחד תמורת אחד.

זה לא יאמן איך הנבלות הכחולות האלה קופצים לכביש סואן כדי ללכוד עבריינים, ועוד ב-90 אחוז מהמקרים מהנתיב השמאלי, כשהשוטר קופץ מהמדרכה הימנית ועובר חצי כביש בתוך התנועה.אני לא מצליח להבין איך זה שלא נדרסו בטעות הרבה יותר שוטרים עד היום.

ראבק, תנו להם לפחות תמרור "עצור" כמו של משמרות הזהב!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...