Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשפריץ על ההברגה WD40.

הנח לשמן לעבוד ואח"כ תן כמה מכות פטיש על הבורג (בזהירות וברגש כדי לא לפגוע בראש הבורג).

השתמש בבוקסה ובידית כוח ויהיה בסדר. לא להשתמש בג'בקה או במפתח פתוח.

WD 40 במקרה הזה שווה כמו כוסות רוח למת וגם הריח לא מתנדף.

איזה כייף לי :)

פורסם
במילה אחת:

בולשיט.

אם אתה לא יודע - אל תענה.

אז בוא ותסביר לי בבקשה משהוא.

איך זה שבורג שמחזיק את המתקן שמחזיק את החגורה הוא לא בטיחותי?

הוא שם ליופי? מצא חן בעיני המעצב הצורה של בורג?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תקשיב אתה ממש מבלבל את המוח, אם היית יודע קצת אז יש מנגנון בחגורת בטיחות שמה לעשות לפעמים הוא נדפק, אני די בטוח שאף מוסך לא ישב עכשיו עם מד מומנט לסגור בצורה הנכונה את הבורג, ברוך השם מהנדסי רכב נתנו לבורג של חגורת בטיחות מספיק כריכות (פרקתי כמה ברגים כאלו אני יודע) כדי שהבורג לא יתלש בתאונה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עוד אחד השרשורים שכל אחד רוצה להראות שהז*** יותר גדול.

חבר יקר, מאחר והשתמשת ככל הנראה בכלי לא מתאים יתכן והרסת את הראש לרמה שלא ניתן לפתוח אותו גם עם כלי מתאים, דהיינו רינג/בוקסה.

עומדות לרשותך כמה אפשרויות:

1. לוותר על העניין ולעזוב את הבורג המסכן לנפשו.
  2. ללכת למישהו עם קצת יותר נסיון שיפרק עבורך את הבורג. כמו שהבורג נראה לא אמורה להיות בעיה.
  3. להמשיך לנסות ואוליי לגרום לעוד נזק שיקשה גם על מישהו מנוסה לפרק את הבורג.

בהצלחה.

אורי ידידי- שיעור קל בעברית (מה לעשות אין את מוטי)-

... גם אם יקח עכשיו בוקסה מתאימה עם ראצ'ר, ... אבל לא עם ראצ'ר...

אין חיה כזו ראצ'ר. הכלי אליו אתה מתכוון נקרא Ratchet אז אם כבר ראטצ'ט ובעברית מַחְגֵּר שִׁנַּיִם או מַחְגֵּר מְשֻׁנָּן.

פורסם
הוא לא יפתח כ"כ בקלות, ברגים כאלו סגורים במומנט מאוד חזק, כמו גם ברגים במערכת הבלימה.

אל תגזים.

תזכר איך לפני חודש בדיוק פתחתי את הבורג הזה אצלי, אומנם אתה לא תפתח את זה עם הזרת אבל לא צריך גם להיות רמבו.

פורסם
תגיד? מישהו משלם לך כסף כדי לדבר שטויות?

למה להטעות?

יש להשתמש בבוקסה 17 מ"מ,ללא מאריך,בעזרת ידית מומנט ויצוב הוקסה ביד השניה למשוך ולפתוח את הבורג.

אם אתה מאזור המרכז אתה יכול לקפוץ אלי בשעות היום,ולאחר דקה לצאת עם 2 הברגים פתוחים(רק בלי חגורות בטיחות תהיה לך בעיה לנסוע)

אורן

בישביל זה אני פה..

מה אפשר אל זה כסף?

אני רוצה ליראות אותך פותח עם בוקסה בורג שהראש שלו טחון!!!

פורסם

לפי התמונות אין שום בעיה לפתוח את הבורג עם בוקסה 15 משושה (לא משוננת).

עם מפתח פניאומטי/חשמלי דופק זה שטויות לפתוח אותו ועם ידית כוח מתאימה גם לא סיפור גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכל מי שענה,

באמת ניסיתי לפתוח את הבורג הזה עם מפתח פתוח כמו שקראו לזה פה, הראש של הבורג לא אכול ולא טחון, רק פינה אחת שלו התגלה, לאותו בורג נשארו בערך 4-5 פינות שעוד אפשר להתלבש עליהם עם אותו מפתח פתוח (הבעיה ששוב הם יתעגלו לכן צריך למצוא משהו אחר), יש עוד בעיה ששאר הפינות התקינות בבורג אי אפשר לסובב דרכם אופן הסיבוב נעשה שאני יושב בתוך האוטו במושב האחורי ולא נוח ואין שם הרבה תנועה, מה שכן ראיתי יש לי בוקסה מיוחדת לברגים של הג'נטים שמשום מה איכשהו היא מתאימה לבורג הזה שם, אני יעלה וינסה לפתוח איתה נראה מה יהיה.

עוד הצעות או אולי אם יש למישהו ראצ'ט וכל מיני כלים לפתוח את זה (כי אין לי ורוב הכלים אצלי זה ישנים\פרימיטיווים) והוא גר בסביבה (חיפה-נו"ש) ומעוניין לתרום לשעה אני אשמח.

אוהד.

פורסם

חבל על האוטו וחבל על דיון בן 24 תגובות.

לך להום-סנטר או אייס או טמבוריה קרובה, קנה בוקסה בגודל המתאים וראצ'ט או ידית כח מתאימה לבוקסה, או סט שלם, ולך פתח את הבורג.

ותזכור לפעם הבאה: לא עובדים עם מפתחות פתוחים!

• תוכן חדש...