Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מישהו שלא סתם "שפך" כסף על מערכת בלי לדעת מה הוא עושה.

ניצול מקסימלי של הכסף! יפה מאוד אלי!(או אדי? אם אני טועה)

משום מה נראה לי שאצלך המערכת נשמע פשוט נהדר בניגוד למערכות ששמעתי עם רכיבים יקרים בהרבה שנשמעו כמו בית שימוש.

עבודה יפה מאוד!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
נראה 1.000.000 דולר! :wink: תתחדש ידידי,

הלוואי והיו לי סבלנות/חשק/זמן לדברים האלה:cry:.

פשוט לקחת לי המילים מהפה..

כל הכבוד!

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

I tout I saw a Twitti-tat גדול :-D אהבתי!

תודה לכל מי שענה, לגבי ניצול מקסימלי של הכסף - זה גם נובע מהעובדה שלא נולדתי עם כפית כסף ביד וזה גם נובע מהעובדה שאני דוגל במדיניות של BVM

best value for money

גם בקשר ל4XS כתבתי כאן כמה ת'רדים לגבי המודולים שנמצאים בפנים ולגבי איך לקנות אותם ואיפה - ירדתי שם במחיר מקניה אצל היבואן באיזה 90 עד 120 שקל לרכיב - לשקל ושישים אגורות בתחנה מרכזית חדשה (ליד) וזה אותו הרכיב בדיוק.

אל תבינו לא נכון - היבואן לא עושה כאן משהו פסול, משלמים על חוסר ידע ועל מותג דרכו כי זה חתום ע"י אודיוקונטרול.

אבל אתם יכולים להתחיל להבין כמה כסף נחסך כאן בדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש אדי , אני עוקב אחרי החתימות שלך - הגיע הזמן :]

גם אני מעוניין לשמוע במטוטה ממך

טענה קטנה - למה לא עיגלת את פינות הפלטת עץ ? לדעתי הגימור היה יוצא יפה יותר .

פורסם

הי רוני - תודה, אין בעיה, אתה ואליקו ביחד.

בכל מקרה - מראש לא התכוונתי לעשות עבודה ברמה של גימור, עניין אותי רק הסאונד.

אם הייתי יודע שזה כל כך יקשה את שלב הריפוד כבר הייתי משקיע קצת יותר בצורה מראש. כבר עשיתי כמה עבודות ברמת גימור צבע - הבנתי את הפואנטה, תודה, לא בשבילי.

בסה"כ רציתי סאונד וזה מה שקיבלתי מה גם שבסופו של דבר זה נראה לא רע בכלל. - אין אפילו קפל אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי לאנוס בוקר טוב מה שלומך ?

תרשה לי לומר מספר דברים שהם עקרוניים מבחינתי ומתייחסים לעבודתך ולדרך שהיא בוצעה

1. כן יירבו חברה כמוך שמוכנים לקחת סיכונים ומייצרים סטאפים נהדרים מהרבה אילתורים ובפחות כסף

2. נהניתי לקרוא את הסבריך ורמת הידע שאתה מפגין וכל הכבוד שאתה חולק אותו עם כולנו

3. בהתחשב בכך שהעבודה בוצעה על ידי "חובבן" קבל ציון + 100 ,בגדול ישנם המון מתקינים בארץ שיכולים ללמוד ממך איך

איך נעשות בניות כאלו

4. וכאן אני רוצה להדגיש את הנקודה שבניה נכונה והתאמה נכונה של מוצרים (למרות שאני אישית לא אוהב חלק גדול מהרכיבים

שהשתמשת בסטאפ) שוות ערך ל50% ויותר מסתם רכישת מוצרים יקרים מול התקנה פשוטה וחובבנית

על כך אני מודה לך והלואי ותמשוך אחריך את קהל חובבי הסאונד המוטורי להבנה שהתקנה נכונה בצירוף לרכיבים מתואמים

תתן ערך מוסף לסטאפ ברמות מטורפות

תתחדש

בהצלחה

נ.ב אשמח לשמוע את המערכת

D.C

earthquake sound frik

פורסם

D.C תודה - במפגש הקרוב אתה מוזמן לשמוע, כל מי שרוצה.

לגבי הנושא של חלוקת הידע - חלק גדול מהידע שאני חולק זה ידע שחלקו איתי חברי פורום אחרים - אני חושב שזאת מטרתו העיקרית של הפורום.

לגבי בחירת רכיבים - הכל נבחר לפי הטעם האישי שלי ומדובר כאן בתהליך למידה ואפיון של שנים ארוכות.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב. זה נירא מעניין מאוד. מה גם שאתה משתמש עכשיו ב מידבאס של אלייט כמו שצריך. מעניין האם תיהיה מוכן לתחרות הגדולה או שאתה לא מתכוון לכיוון הזה? מתי אני יסיים אם שלי זה אני לא יודע. אתה כבר עוזר לי. ואני מקווה להגיע אם השרשור שלי למשהו חזק ויפה.

השקעתה מזנמך להנות זה החשוב. אתה מרוצה זה עוד יותר טוב.

זה שרשור מעניין מאוד ומאוד מפורט. תרמתה לפורום.

תודה!

פורסם

תחרות גדולה? לא ידעתי שיש אחת בקרוב.

אבל לא - אני לא עושה את זה בשביל להתחרות, אני לא מאמין בלשפוט משהו שנבנה לפי טעם אישי.

אם ניקח שני רכבים עם במה מוגדרת היטב, עומק וכל שאר הירקות - מה שמבדיל בינן יהיה בסופו של דבר הטעם האישי של השופטים - העקרון הבסיסי הזה בעיניי פוסל את הרעיון של להתחרות.

אבל אם זה נותן משהו לרוח הספורטיבית של הפורום ומקדם את הענף - אני אהיה הראשון שיעלה את הרכב למתחם התחרות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...