Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה לאל שיש ESP.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא החורף הראשון שלי על ההגה, אלא שהגשם הצליח להפתיע אותי היום - ובגדול.

בנסיעה רגועה מהסופרלנד לכיוון הבית, מצאתי את עצמי שלוש פעמים על הצד - איבוד האחיזה הגיח בפתאומיות, ללא שום אזהרה מצד הצמיגים :shock:

למזלי הרב, יש ESP והוא פשוט יישר את הרכב בזריזות רבה.

כל זה אירע במהירויות נמוכות עד אפסיות - 40 קמ"ש ומטה (כמה מטה? 15 קמ"ש) :shock:

אני חושד שהאשמה העיקרית תלויה בצמיגים - Dunlop SP2000 SPORT, שהזהירו אותי מהם מראש שהם גרועים עד מאוד על רטוב (תומר, תודה! אתה ראית באיזה קלות מפחידה הם איבדו את האחיזה :|), ולכן נהגתי בזהירות רבה.

בפביה, באותם כבישים (ובמזג אוויר גרוע משמעותית) - זה לא קרה לי (היא נעלה Conti Premium Contact, אם זה משנה).

האם ניתן להתלונן בפני היבואן ולדרוש החלפת צמיגים (שאגב, ה"Sport" מגיע איתם אך ורק ארצה! בחו"ל הן מצויידות בטורנזה/פוטנזה ואפילו P Zero)?

החוסר אחיזה שלהם על רטוב מפחיד ביותר :| אני שוקל החלפת צמיגים :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

### נתקע לך מקש הח' במקלדת. אנא הקפד על נקיונה ### גם לי יש פניה בשכונה שאני מבצע אותה על 15 קמ"ש

ועדין לפעמים האוטו נכנס להיגוי יתר(כשהכביש רטוב) מפחיד מאוד,הESP ישר מתקן והאוטו מתיישר

פורסם

אני רואה שאין מנוס מהחלפת הצמיגים.

אשמח לשמוע על צמיגים מומלצים ב-205/45/16.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשנסעתי מאחוריך חשבתי שאתה סתם משתובב.. וניסיתי בעצמי פרופקציה קטנה.. מצאתי את עצמי באלכסון בקלות בלתי נסבלת.. הכביש היה מרגרינה. אצלי זה היה קליל ואיטי.. אצלי היה יותר חד..

שמרו על עצמכם היום.

אור.

פורסם

אור, איזה משתובב לי - בכביש רטוב אין מקום לשטויות! :-o

ושוב, זה לא קרה רק בסופרלנד, אלא גם על הכבישים החדשים אצלנו בנס ציונה...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפביה, באותם כבישים (ובמזג אוויר גרוע משמעותית) - זה לא קרה לי (היא נעלה Conti Premium Contact, אם זה משנה).

האם ניתן להתלונן בפני היבואן ולדרוש החלפת צמיגים (שאגב, ה"Sport" מגיע איתם אך ורק ארצה! בחו"ל הן מצויידות בטורנזה/פוטנזה ואפילו P Zero)?

החוסר אחיזה שלהם על רטוב מפחיד ביותר :| אני שוקל :shock:החלפת צמיגים

אני חושב שענית לעצמך כנראה ...

drive safe !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לדעתי יש מקום לפנייה ליבואן- לא ייתכן שהיצרן מתקין על הרכב צמיגים גרועים.

תדרוש את החלפת הצמיגים על חשבונם- אחרי הכל קנית רכב בכ- 100K (לא יודע מה המחיר של הרכב הזה) ולא ייתכן שאי אפשר לנסוע איתו בחורף.

פורסם

הסיכוי שהיבואן יסכים הוא קלוש ביותר לטעמי.

זה לא שהצמיג הזה נחשב ללא בטיחותי - כל צמיד שמשווק כיום עובר תקינה מסוימת כניראה.

חוץ מזה, אם הוא יסכים להחליף לכם אין שום סיבה בעולם שהוא לא יחליף לכל שאר הלקוחות שקנו איביזה.

העלות של זה תיהיה עצומה.

תנסה, בהצלחה - אבל אני סקפטי.

(אגב, אתה בטוח שזה עד כדיי כך מסוכן?! אולי כי זה גשם ראשון + כביש חלק במיוחד או משהו? תבדוק את זה שוב בימי הגשם הבאים).

Back to the original - NC again.

פורסם

מה עם זה שזה בין הגשמים הראשונים וכל הג'יפה עולה מהכביש (שמן, לכלוך וכו'),

קח בחשבון לפני שאתה פונה ליבואן\מחליף צמיגים.

פורסם

בן, זה לא הגשם הראשון - ביום רביעי ירד גשם רציני משמעותית! (כמה חבל שבאותו היום האוטו נשאר בבית - לא נסענו לשום מקום).

היה מפחיד למדי :|

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1+

יכול להיות שבגלל שהיום היה גשם ראשון הכביש היה חלק מאוד

יכול להיות שהבעיה תחלוף לאחר כמה גשמים שינקו את הכביש

כמו כן עם ירד טיפטוף ולא גשם רציני המצב הופך לגרוע יותר והאחיזה יורדת

פורסם

זה לא הגשם הראשון כי אצלי עם טווי T1R אין החלקות וגם לא עם הפוטנזה שהם עברו כבר 15 אלף ק"מ.

עם הצמיגים כמו של אוראל היתי 3 שנים על הפיג'ו שלי וכל החורף היו החלקות בלי קשר לגשם ראשון אמצע או אחרון, כל עוד יש מים הצמיג הזה מאבד אחיזה ומביא למצב של סכנה ממשית.

אגב אם הרכב מגיע עם צמיג X מהיצרן ובארץ היבואן מחליף צמיגים לזולים יותר, זה נראה לי סוג של רמאות כי משלמים על מה שהגיע מהיצרן

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...