Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, תודה שנכנסתם :)

מדובר על דגם 2007 חדש, עבר 20 אלף קילומטר - 11 חודשים על הכביש

דגם הצמיג: T0304 050ABZ 215/45R17 87Y

היום נכנס לי מסמר בדופן של הצמיג, משמע שחיבים צמיג חדש.

הלכתי לפנצריה והוא התחיל להסביר(או לחרטט) שצריך להחליף את כל ה 4 צמיגים בגלל ההנעה הכפולה, ואמר לי שהוא מציע ללכת לסוכנות של סובארו.. הגעתי לסוכנות אמרו לי שמספיק להחליף צמיג אחד אבל חייב שזה יהיה אותו הצמיג בדיוק...

בקשר למחיר הוא אמר לי שזה בסביבות ה 2000 שקל.

עשיתי קצת חיפוש ברשת ועם עזרה של חבר מצאתי את האתר הזה, ומוכרים שם את הצמיג בחצי המחיר

472b58ee648a189f.jpg

לפי מה שהבנתי הצמיג זה הצמיג שעולה 999 שקל(הצמיג שמחירו מסומן).

למיטב ידעתי צריך להחליף צמיגים בזוגות, אז אני אחליף את ה2 האחוריים(באחורי השמאלי יש את התקר).

בכלל מקרה תכנני כבר להוציא 2000 שקל על צמיג אחד אבל כאן אני מקבל 2.

מבחינת ביטוח על הגיר והמערכת הנעה כפולה, סובארו לא יכולים לעשות בעיות או משהו שהחלפתי צמיג ולא דרכם? כי הבנתי שאם הצמיגים לא זהים או משהו המערכת של החלוקת כח מחלקת את הכח לצמיגים שיש להם פחות אחיזה וככה היא נשחקת יותר מהר(זאתי הכוונה בקשר לאחריות)...

איך המחיר שיש באתר הזה? והאם זה אותו הצמיג כמו שיש לי?

יש לי גם גאנט עם אותם המדיות 215/45R17 אבל צמיג אחר, חשבתי לקחת את הצמיג התקין שנחליף ולהלביש אותו על הגאנט הזה, ככה שנוכל להחליף את הצמיג הרזרבי שקבלתי מהם...(שהוא ממש צחוק צמיג של אופניים),

זה בטיחותי לעשות דבר כזה? לשים גאנט שלא תואם לשאר הגאנטים?(ברור שרק לנסיע עד לתיקון הצמיג התקול..)

תודה רבה על העזרה!

*מצטער שפתחתי גם בפורום הכללי.. התבלבלתי בפורום..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...