Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אני מפרסם שירשור זה לאחר חיפוש מעמיק אך ללא תוצאות מעשיות.

ב. אני מחפש פסי ניקל שניתן להדביק אותם הפסים שנמצאים על הדלתות ועל הפגושים,אשמח לדעת היכן ניתן לקנות דבר כזה.

ג. מה דעתכם על צביעה של הדשבורד בצבע בז' בהיר כמו הריפודים?

והיכן / איך ניתן לבצע דבר כזה?

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

אני הרכבתי פסים כאלו בגולף שלי אני רכשתי את הפסים האלו בב"ש בחנות לאבזרי רכב מוכרים לפי מטר משהו כמו 7 ש"ח למטר

אבל הבעיה היא שהדבק לא מספיק חזק ולכן צריך להשתמש גם בנוסף בדבק אחר (דאני השתמשתי במעט מאוד דבק מגע)

אם אתה מהדרום המקום נמצא בדרך חברון באזור המוסכים.

בברכה ליאור.

פורסם

אז ככה...

פסי ניקל מצאתי בחנות חלקי רכב בפתח תקווה בשם אורי גל עלות כל מטר 7 שקל.

הרכב הוא פאסאט 98 צבע הדשבורד הוא שחור .

אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

כבר חשבתי שאתה תגיד פיאט אונו או משהו כזה, אני לא מבין למה שתרצה להרוס רכב כמו פאסאט, מילא הפס קישוט אבל להתחיל להתעסק אם הדשבורד זה לדעתי מוגזם, כי סיכוי טוב שמתישהו הצבע יתחיל להתקלף מהשמש שלא לדבר על שריטות שיראו אותם בבירור.

פורסם
כבר חשבתי שאתה תגיד פיאט אונו או משהו כזה, אני לא מבין למה שתרצה להרוס רכב כמו פאסאט, מילא הפס קישוט אבל להתחיל להתעסק אם הדשבורד זה לדעתי מוגזם, כי סיכוי טוב שמתישהו הצבע יתחיל להתקלף מהשמש שלא לדבר על שריטות שיראו אותם בבירור.

יש הרבה במה שאתה אומר ..

תודה רבה

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה הראשונה זה עם ה"אפ" וה-?!.

הבעיה השניה היא שאכן לא מובן מה הטעם בהקפצת השרשור בשביל תגובה קצת "מטומטמת".

הבעיה השלישית היא שאין לבעיה אם פיאט אונו חוץ מהעובדה שאונו עלה 1000-3000 ש"ח ופאסאט כמה עשרות אלפים,

ולכן גם אם תהרוס פיאט אונו(זה כולל את כל המכוניות בתווך המחירים הנ"ל) לא יהיה יותר מדי על מה להצטער מקסימום לזרוק למיזבלה או למכור לסוחרי מתכת.

• תוכן חדש...