Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי שילוב של רכיבים שאני מעוניין להתקין ברכב:

מורל פולס, HU של פיוניר דגם: DEH1900MP, סאב קיקר C12, עכשיו לגבי המגבר אני בדילמה ורציתי לשאול את דעתכם למגבר הטוב ביותר מבין אלה שאציע ואם יש לכם המלצות אחרות שמשתלבות טוב עם הרכיבים הנ"ל אז אשמח לשמוע:

דגם: B2.300.4 Loghtning Audio, דגם: B2.350.1 LightingAudio , דגם: GTO4000 JBL.

התקציב שלי למגבר הוא בסביבות ה800+- ולכן אל תציעו לי בבקשה הצעות כמו: "תחסוך עוד X ותקנה Y.."

זאת מערכת ראשונה שלי והתקציב שלי הוא 2500 שקל גג ולכן אני שוקל רבות כי אין לי תקציב נוסף חוץ מיזה..

מקווה לקבל תשובה מהירה ומודה מראש על העזרה..!

פורסם

יחיאל כבר קבלתי המון הצעות לגבי המערכת שאני מעוניין לרכוש וגיבוש דעה בפורום הזה היא זו שתחזק אותי לקנות את המערכת..

אני לא מעוניין להתחיל בשלבים כי לדעתי ולדעת אנשים רבים(גם לפי נושאים רבים שעיינתי בהם) אומרים שהנתונים של המערכת הנ"ל היא סבירה + ואני אוכל להינות ממנה מאוד.

אני מתכוון לקנות משהו שאני אהנה ממנו ואני מבין משירשורים קודמים שאכן אני אהנה מהמערכת אך לגבי המגבר אני עדיין לא סגור וחשובה לי דעתכם המקצועית..

תודה :)

פורסם

המגבר השני שהצעת בעל יציאה אחת (מונובלוק) ככה שזה לא נראה לי רלוונטי כל כך.

ובתקציב הזה הייתי ממליץ לך אך ורק על יד שניה,זה הכי משתלם.

שבוע טוב.

פורסם

כמו מה יאקי?

ואני מעדיף חדש כי אני מעוניין להתקין את המערכת במקום אחד (כנראה תום קאר) אז אם אתה מכיר עוד סוגים זה יעזור לי מאוד..

פורסם

לנטרה, ידעתי שתבוא תגובה כמו שלך במוקדם או במאוחר..

אני יודע שאתה רוצה בטובתי ואני יודע שהדגם שהצעת טוב יותר ואני אכן חושב כמוך אך באתר של תומקאר לא מצויין הדגם הזה ואני חוזר שוב, אני מעוניין להתקין אצלהם את כל המערכת.(אשמח לשמוע עוד לגבי המגבר שהצעת ולגבי השילוב עם שאר הרכיבים)

אשמח לקבל עוד תגובות על עוד מגברים במחירים שרשמתי ושוב חשוב לי מאוד השילוב בין הרכיבים ולכן בקשה תתייחסו גם לשילוב.

(אני מעוניין להתקין את המערכת כבר בימים הקרובים אז אשמח לקבל תשובות מהירות :) )

תודה רבה!!

פורסם

אז מה אם לא מצוין הדגם באתר של תומקאר? תקנה במקום אחר ותתקין אצלו(אם אתה מתעקש על להתקין אצל החובבן הזה שכמעט הרס לי את האוטו,תעשה חיפוש דובר הרבה על רמת ההתקנה שלו).

פורסם

יאקי,למה חובבן? דווקא קבלתי עליו עשרות המלצות מחברים בפורום וגם מחברים במקומות אחרים שהמליצו בחום..

מקס, האם המגבר הנ"ל טוב ברמה שאוכל להנות ממנו?

ושוב שאלה כללית לכולם-השילוב טוב? יש הצעות לשיפור או המלצות שונות?

תודה לעוזרים

נ.ב

כמה תעלה התקנה של המגבר הזה (בתומקאר למי שיודע או בכלל..)

פורסם

אין לי ניסיון איתו, אני לא יכול להגיד לך כלום.

אבל אם יש לך אפשרות לקנות מהדיוטפרי את הGTO 75.4 מכיוון ששם הוא עולה 200 דולר.

אני ממליץ עליו בחום, המגבר הגביר מורל פולס וסאב JBL והוא הצליח להרים אותם כמו שצריך.

תעשה חיפוש על המגבר הזה בפורם אתה תראה כמה אנשים ממליצים עליו ("סוס עבודה").

מקס.

פורסם

יש 2 מקומות שנקראים תומקאר.

אחד ממוקם במושב רנתיה ,ואחד בהוד השרון.

תברר על מי מדובר.

התקנתי קומפוננט ברינתיה ,התקנה על הפנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מקס, שמעתי על המגבר שהצעת וגם ראיתי תגובות לא משהו לגביו(מתחמם מהר או משהו, פלסטיקה מרובה ועוד כמה דברים), לא התעמקתי כי התקציב שלי לא מאשר לי וגם אין באפשרותי לקנות מהדיוטיפרי כי אין בכוונתי לטוס או למישהו ממכרי שעולה לי בראש. אה ועוד משו, המגבר נראה ממש ענקי ואנלא יודע כמה שהוא יתאים לרכב שלי(אמפרזה 95).

אריק, אני מתכוון לתומקאר שבמושב רינתיה ושוב אני מתפלא לשמוע תגובות רעות לגביהם..

פורסם

טוב חברים אני חושב שהגעתי להחלטה ואשמח לקבל מכם תגובות לגבי הכדאיות שלה!

אז ככה:

מגבר:Mac Audio Z4200

קומפוננט: morel pulse

DEH2950MP Pioneer:HU

ועל הסאב בצער רב החלטתי לוותר בינתיים עקב תגובות רבות שקראתי שסאב יכול להגיע אח"כ עקב היעדר תקציב(2500 ש"ח גג) ואני אהנה בכל זאת מהמערכת.

אשמח לקבל לתגובות!!

• תוכן חדש...