Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרשו לי לחזק את המחוזקים, מניסיון של שני רכבים שונים בעלי מפתח עם צ'יפ / קוד / איך שלא קוראים לזה.

חדל קשקשת ברשת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה גנבו לאריה דרעי את הרכב שלו בקיץ הזה, פה בירושלים ליד בנין מס הכנסה. הוא יצא לרגע ומישהו קפץ פנימה ונעלם. זה היה או CAMRY או AVENSIS חדשה, אני כבר לא זוכר. היה באמצע היום מול המון אנשים (מול הכניסה לבנין ממשלתי :-().

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עם כל הכבוד, אבל מי שמשאיר את המפתחות ברכב אפילו לרגע מבחינתי הוא אידיוט גמור שמגיע לו שיקרה לו משהו בסגנון.

חוץ מביטוח צריך גם שלאדם יהיה קצת היגיון בריא - כמו לא להשאיר את המפתחות בפנים!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אסור להשאיר את המפתחות באוטו ואסור להשאיר תיקים,שקיות ודברים שיכולים לגנוב באוטו.

ואם נוסעים למקום די מסוכן שידוע שיש שם גניבות רבות אז לא נוסעים לשם לבד!

סליחה אבל זה כבר הגזמה, אני לא אסע למקום מסוים רק בגלל שיש סיכוי שיגנבו לי את הרכב ובטח שאני לא יחשוב על לקחת איתי עוד מישהו רק בשביל זה.

מקרה שקרה אתמול בכביש 5- ניכנסה באימפרזה GT מאחורה מיצובישי לאנסר, כולם עצרו בצד כמו ילדים טובים כדי להחליף פרטים רק שבזמן הזה אחד מבני דודנו ניכנס לאימפרזה וניסה לנסוע, לצערו הוא לא שם לב שהמפתח לא בסוויץ' והרכב מונע עם טורבו טיימר :lol:

לצערו עוד יותר הם היו רק 2 ונפלו על מומחה לקרב מגע (וחובב מושבע של אומנויות לחימה בכלל) שמאוד מאוד אוהב את הרכב שלו ולא ראה בעין יפה את ניסיון הגנבה של רכבו :twisted:

לאימפרזה שלום, לבני דודנו לא כל כך.

פורסם
לצערו עוד יותר הם היו רק 2 ונפלו על מומחה לקרב מגע (וחובב מושבע של אומנויות לחימה בכלל) שמאוד מאוד אוהב את הרכב שלו ולא ראה בעין יפה את ניסיון הגנבה של רכבו :twisted:

מבחינתי הלוואי שימותו, אבל עכשיו בטח יתבעו אותו באזרחי על תקיפה... לא יהיה נעים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
סליחה אבל זה כבר הגזמה, אני לא אסע למקום מסוים רק בגלל שיש סיכוי שיגנבו לי את הרכב ובטח שאני לא יחשוב על לקחת איתי עוד מישהו רק בשביל זה.

אם אתה נוסע למקום שידוע שגונבים שם רכבים אז עדיף שיהיה לך ביטוח כלשהו.

אם מישהו יושב ברכב אז יש פחות סיכויים שמישהו יגנוב את הרכב.בכל מקרה, עדיף להשאיר את האוטו עם מישהו מאשר להשאיר אותו בלי השגחה בכלל אפילו אם יצאת לדקה.

עדיף להיזהר מאשר להצטער.

פורסם

מקרה ששמעתי לפני כשבוע- היזהרו!

שמעתי מעד ראייה בבאר שבע.

בחור נכנס לאחת החנויות ע"מ לקנות דבר מה, נעל את הרכב והדליק את האזעקה.

בינתיים החרא הקטן התגנב אחרי הרכב וקשר פחית ריקה לאגזוז עם חוט של כ-1.5 מטר.

בעל הרכב יצא מהחנות, נכנס לרכב, הקיש את הקוד והחל בנסיעה.

לפתע שמע רעש מוזר מאחרי הרכב.

יצא לרגע לבדוק את פשר הרעש ומצא פחית קשורה לרכבו שזה עתה נגנב ע"י החרא (שבינתיים הספיק לגדול כבר) הגדול.

והרי הודעה חשובה לכל בעלי התירוצים נוסח 'חבל על המצבר', 'זה גומר את הסטארטר', 'זה שוחק את הסוויץ'', 'זה מאמץ לי את שרירי האגודל' וכו:

לשמור על הרכב יותר חשוב מלשמור על הרכב תקין, או לפחות שווה ערך!

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
עם כל הכבוד, אבל מי שמשאיר את המפתחות ברכב אפילו לרגע מבחינתי הוא אידיוט גמור שמגיע לו שיקרה לו משהו בסגנון.

חוץ מביטוח צריך גם שלאדם יהיה קצת היגיון בריא - כמו לא להשאיר את המפתחות בפנים!

על זה נאמר: "אין שכל - אין אוטו"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם בגניבות עסקינן אז כדאי מאוד לשים לב באזור באר שבע והסביבה ,לבדואים יש הרבה שיטות לגנוב את הרכב ומה שאני אפרט נעשה כבר ללא מעט אנשים (בעיקר שעות הלילה) ,

1- תוך כדי הנסיעה לעקוף אותך ולטעון (תוך כדי הנסיעה) כי אבן עפה או כל חפץ שהו מהרכב שלך ופגעה בשלו ושתעצרו בצד להחליף פרטים -בשום פנים ואופן לא לעצור

2 - להגרום לכם לעוף מהכביש ע"י עקיפה מטורפת ולחתוך אתכם

3 - לחסום אתכם

4 - מכשולים על הכביש

5 - אם עצרת בצד ועדיין הוצאת מפתח והם קולטים אותך אז תהיה בטוח שהם יחזרו

אני רשמתי את זה כי נמאס לשמוע מקרים על האזור וחבל לשמוע על עוד אחד .

נ.ב

המקרה החמישי קרה לפני כמה חודשים לאחד מהחברה של היחידה שלי שלמזלו יצא מזה (אמצאי לראיית ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...