Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט הרימו לי את האנטנה, יונדאי אקסנט 96' אוטו'

אני רוצה לשים אנטנה אחרת, אפשרי? או שצריך להוציא את כל הבית של האנטנה ולחבר מחדש וזה עבודה רבה?

אני עדיין קולט רדיו אבל זה עושה לי רעשים של חוסר קליטה.

רעיון, מישהו??

ג'ימיניב!

פורסם

לגשת לחנות אביזרי רכב ולהתקין חדשה.

מעבר לכך,להבא,לא מומלץ בעליל להשאיר את האנטנה מורמת למעלה בגמר הנסיעה /לחניה ארוכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פשוט הרימו לי את האנטנה, יונדאי אקסנט 96' אוטו'

אני רוצה לשים אנטנה אחרת, אפשרי? או שצריך להוציא את כל הבית של האנטנה ולחבר מחדש וזה עבודה רבה?

אני עדיין קולט רדיו אבל זה עושה לי רעשים של חוסר קליטה.

רעיון, מישהו??

זה נורא, בתור בעל יונדאי האנטנה היא נקודת תורפה.

משתתף בצערך.

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
משתתף בצערכם שאתם בעלי יונדאי

אין למה לרחם, יונדאי אמנם אוטו זול, אבל אם יודעים לטפל בו כמו שצריך ולתת לו את האהבה שאוטו צריך, הוא אחלה אוטו בסך הכל, לא פרארי או אפילו הונדה, אבל עושה את העבודה. :roll:

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

ניתן לקנות אנטנה מתאימה ליונדאי, עלות בין 40-80 ש"ח כתלות בטיב החברה.

התקנה דורשת פירוק פלסטיקה , לא מסובך -רק גוזל זמן.

בברכה.

-

פורסם

זמן יש לי בכמויות, תודה רבה לעוזרים!

ואני מאוד אבל מאוד לא מרוצה מהיונדאי

כל שבועיים אני במוסך.

כל פעם משהו אחר נשבר\מתקלקל\מוציא רעשים

לא מספיק זה, המכונית גם זוללת דלק.

מאוד לא מרוצה ולא מומלץ למי שרוצה לקנות.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה, מחר. :]

ג'ימיניב!

פורסם
זמן יש לי בכמויות, תודה רבה לעוזרים!

ואני מאוד אבל מאוד לא מרוצה מהיונדאי

כל שבועיים אני במוסך.

כל פעם משהו אחר נשבר\מתקלקל\מוציא רעשים

לא מספיק זה, המכונית גם זוללת דלק.

מאוד לא מרוצה ולא מומלץ למי שרוצה לקנות.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה, מחר. :]

זה אוטו בן 11 לא אחד חדש...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אתה צודק חלקית,

גם כשהוא חדש הוא זולל דלק.

אגב, גם כשזה על חשבון ליסינג זה עדיין מעצבן ,

הצריכת דלק של יונדאי-גטס אוטומטית היא כמו F-16 ,

למי שאוהב לנסוע - כדאי לבקש מהיבואן אופצייה של מיכלים נתיקים.

ZZR

פורסם
זה אוטו בן 11 לא אחד חדש...

גם חדש גם ישן.

יונדאי זוללת דלק.

אם זה גטס או אלנטרה או קופה

יונדאי זוללת דלק בצורה מטורפת

בין אם האוטו חדש ובין אם לא

ובקשר לחלקים שמתפרקים, היה לנו סובארו DL שהחזיקה מעמד יותר טוב מהיונדאי ולא הייתה במוסך כל חודשיים

והסובארו הייתה 88'

לא כדאי לקנות יונדאי.

ג'ימיניב!

פורסם

הלנטרה שלי (96 1.6 ידנית) דווקא לא זוללת דלק יחסית ל 1.6. אוכלת בסביבות 1 ל 12. עניין האמינות נראה לי תלוי בדגם הרכב ובמזל כי אצלי, חוץ ממתכת קוראנית לא איכותית בסעפת פליטה אין בעיות מיוחדות.

לגבי האנטנה, לפני מספר ימים התקנתי אנטנה חשמלית בלנטרה שלי. האנטנה המקורית היתה שבורה, ככה קניתי את הרכב. ההתקנה לא מסובכת ולא דורשת ידע מיוחד, רק שלא יהיו שתי ידיים שמאליות :wink: האנטנה עלתה 170 שקלים ב"רדיו משיח" בקרית גת. המחירים באינטרנט דומים. לדעתי לא שווה להשקיע 80 שקלים באנטנה רגילה, כי כמו ששברו את הישנה ישברו גם את החדשה. האנטנה החשמלית לעומת זאת מתקפלת עם כיבוי הטייפ ולא מושכת ידיים משועממות. התקנתי אנטנה זהה גם בלנטרה אחרת לפני כשנתיים והיא עובדת מצויין עד היום.

בלנטרה יש חיווט מקורי מוכן בתא המטען לאנטנה חשמלית, מה שפישט לי עוד יותר את העבודה. בכל מקרה אם אין תשתית, אז מספיק להעביר לאנטנה פלוס קבוע ו REMOTE מהרדיו. את המינוס לוקחים מגוף הרכב.

תכתוב פה אם תתקל בקשיים.

עריכה: מצחיק שאחרי כל הירידות שלך על היונדאי עדיין יש לך בסימלון את האקסנט שלך ובחתימה לינק לסמל של יונדאי :)

פורסם

תן לי אוט אחר שיהיה בבעלותי ואני מבטיח לך שזה ישתנה!

ואת האנטה אתה אמרת הכל לאלנטרה, יש כזאת גם לאקסנט?

וזה אומר שאני צריך להתחיל לקדוח\לחתוך\לפרק?

ג'ימיניב!

פורסם

כל האנטנות החשמליות התחליפיות נראות בערך אותו הדבר. העיקר שברכב יהיה מקום להתקין אותה. בערכה של האנטנה יש מגוון פלסטיקים, גומיות ותושבות שאחד מהם אמור להתאים לרכב שלך. אני בחרתי דווקא להשאיר את התושבת המקורית.

אם יש מקום פיזי לאנטנה חשמלית אז לא צריך לקדוח שום דבר, רק לחזק אותה עם בורג פח לגוף הרכב מבפנים כדי לקבע אותה.

תהיה קצת יותר אמיץ, פשוט תקנה את הערכה וכשתראה את החלקים, כבר תתחיל להבין לבד. :)

אם אתה לא רוצה להתקין לבד אז גש למתקין ותקנה ממנו ותבקש שיתקין. זה הרבה יותר נוח מאשר להרים את האנטנה בכל פעם שאתה ניגש לרכב ולהוריד אחרי שאתה סוגר את הרכב.

• תוכן חדש...