Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סוף סוף הגיעה הכלה החדשה, פג'ו 206 1600 סמ''ק 110כ''ס בציר 2001.

אין ספק שאוטו מפנק נוח וכל מה שקראתי עליו אבל יש בעיה שקצת מטרידה אותי.

הצמיגים הקדמיים ברכב יבשים מאוד והצמיגים האחוריים גם לא להיט.

בכל פעם שאני פונה ומנסה לצאת מהר מהפנייה ההגה כאילו לא מתקשר כ''כ טוב כלומר,יש תחושה כאילו האוטו מחליק וההגה לא מצליח להחזיר את הרכב למסלול.

חבר אמר לי שזאת בעיה כנראה הנובעת ממצבם של הצמיגים.

רציתי לדעת אם יש אמת בדברים,החלפת צמיגים זה הדבר בראשון שאני אעשה ביישור קו.

(יש לציין שמערכת ההיגוי יצאה פיקס בבדיקה ככה שהבעיה לא בהגה)

פורסם

לפי התיאור שלך, אתה נכנס למצב שנקרא "תת היגוי".

החלפת צמיגים, כמו גם היכולת לאבחן ולדעת למה ומדוע מגיע המצב הזה, יכולים להיות ההתחלה לפיתרון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפי התיאור שלך, אתה נכנס למצב שנקרא "תת היגוי".

החלפת צמיגים, כמו גם היכולת לאבחן ולדעת למה ומדוע מגיע המצב הזה, יכולים להיות ההתחלה לפיתרון.

מסכים עם קודמי במאה אחוז. אבל הייתי מציע לך גם לבדוק לחץ אוויר בצמיגים כאשר הם קרים, ובנוסף לבצע כיוון פרונט יכול להיות שהזווית היגוי שלך לא מכוונות ואז זה יוצר לך מצב ייתר של תת היגוי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כמובן שרכב עם צמיגים גמורים מקדימה ייכנס לתת-היגוי עד החלקת פרונט.

אם אתה רוצה פתרון מיידי שאולי יעבוד (תלוי בצמיגים), תחליף צמיגים קדמיים עם אחוריים, אולי תקבל החלקות זנב :D

יש אפשרות שה-camber של הגלגלים לא מכוון טוב. תקרא:

http://www.autozine.org/technical_school/suspension/tech_suspension1.htm

אחרי שתחליף לצמיגים נורמליים, תראה אם ההתנהגות הלא רצויה נשארת - אם כן, ניתן לתקן בעזרת שינוי camber.

פורסם

לגבי הלחץ האוויר שהוזכר לעיל,אין ספק שהיה זוועתי בכל הגלגלים ,אך הבעיה לא נפתרה אחרי שמילאתי אוויר.

הרכב אומנם נכנס לתת היגוי אבל במהירויות כאלה נמוכות זה נראה לי לא הגיוני,נהגתי על קיה ריו 2005 במשך שנה,

ובואו נגיד שאחיזה זה ממש לא הצד החזק שלה,אך עדיין באותם הכבישים-מהירוריות-נהג הפג'ו עדיין מחליקה.

פורסם

אני מצטט את טופס הבדיקה לגבי הצמיגים:

"צמיגים קדמיים יבשים מאוד"

"צמיג שמאל אחורי סדוק"

עוד דבר קטן הצמיגים האחוריים הם פירלי פי6000

והקדמיים הם 2 צמיגים עלומי שם של איזה חברה לא מוכרת

ד''א האוטו עבר כיוון פרונט לפני יומיים

פורסם

לפני מה שאתה מתאר, תחליף צמיגים ללא שום קשר לתת-היגוי אם טופס הבדיקה תואם את המציאות(הצמיגים באמת גמורים)

צמיגים יבשים מאוד/סדוקים לא בטיחותיים ועלולים להכניס או לא להוציא אותך במקרה חירום מן הסכנה.

תתחיל מהחלפת צמיגים לצמיגים איכותיים וטריים במידה והרגשת התת-היגוי נמשכת פנה לאבחון במכון פרונט(אולי בולמים או כל מה שהוזכר מעלי).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אני מצטט את טופס הבדיקה לגבי הצמיגים:

"צמיגים קדמיים יבשים מאוד"

"צמיג שמאל אחורי סדוק"

עוד דבר קטן הצמיגים האחוריים הם פירלי פי6000

והקדמיים הם 2 צמיגים עלומי שם של איזה חברה לא מוכרת

ד''א האוטו עבר כיוון פרונט לפני יומיים

תחליף צמיגים בישביל הבטיחות שלך, אל תתקמצן על צמיגים כי זה אחרי זה יחזור אליך כמו בומראנג. הכביש יהיה קצת רטוב ואז אתה תגיד "אוי איזה טמבל אני שלא שמתי עוד 50 ש"ח על כל צמיג".

האם ליפני הכיוון פרונט גם הרגשת ככה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

צמיגים כמובן שאני משקיע זה הדבר הראשון שאני אעשה ביישור הקו.

לאחר כמה בירורים הכיוון הוא הדנלופ sp9000

לגבי הכיוון פרונט אני לא יודע אם הרכב התנהג ככה לפני כי רק היום עשיתי העברת בעלות,ובנסיעת מבחן לא נהגתי כ''כ הרבה זמן לאבחן את זה.

פורסם
צמיגים כמובן שאני משקיע זה הדבר הראשון שאני אעשה ביישור הקו.

לאחר כמה בירורים הכיוון הוא הדנלופ sp9000

לגבי הכיוון פרונט אני לא יודע אם הרכב התנהג ככה לפני כי רק היום עשיתי העברת בעלות,ובנסיעת מבחן לא נהגתי כ''כ הרבה זמן לאבחן את זה.

מוטב שתתחיל ביישור קו כבר עכשיו!

צמיג תקין ואיכותי - מציל חיים!

פורסם

גם אני מציע שאת ההחלטה בקשר לצמיגים תעשה סופר זריז- זה ממש מסוכן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נו, החלפת כבר צמיגים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...