Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה למכור את הלנסר שלי

העסקה כמעט וודאית והסכמנו שמחיר הרכב יהיה מחירון פחות עלות מנוע .

הייתי רוצה לברר מה עלותו של מנוע משומש ומה עלותו של מנוע חדש ללנסר אוטומטית 1.6 משנת 93.

תודה רבה

פורסם

לגבי מנוע משומש - תפתח דפי זהב, תתקשר לכמה מגרשי פירוקים/יבואנים של מנועים ותברר (מחיר למנוע מפירוק מקומי ומייבוא שונה).

לגבי מנוע חדש - אין חיה כזאת!

פורסם

החלפת מנוע למשומש כזה יכולה לנוע בין 3000-4000 ש"ח וזה כולל מנוע,החלפת טיימינג,מחזירי שמן,משאבת מים ועבודה.

יש מקומות מסויימים שבהם תוכל לקבל גם הצעה זולה יותר (שפרעם,טמרה).

מנוע חדש,אם בכלל ניתן להשיג (יכול להיות שבחברה),יהיה הוצאה מיותרת ובוודאי שלא שווה אם ברצונך למכור את הרכב.

דרך אגב,מה הבעיה במנוע,שבגללה אתה מוריד כל כך הרבה במחיר (אם הבעיה היא רק בראש,אין צורך להחליף את כל המנוע,אבל אם הגעת למצב כמו שלי עם לנסר דומה לשעבר,המנוע הגיע ל-250,000 וזרק שמן לבית פילטר האוויר בכמויות בגלל רינגים גמורים,הברירות הן החלפת מנוע או אוברול).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לנסר 93 12 שסתומים עם מנוע 1600.

או שהתכוונת לסופר לנסר או שהמנוע הנכון הוא 1500 (כתוב 1468 כמדומני ברישיון הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה בערך המחיר.

אם אתה רוצה מישהו מקצועי אני ממליץ על בני ל.

הוא החליף לי את המנוע של האוטו לפני 15500 קילומטר ולא היו לי בעיות בכלל מאז.

אני רוצה מישהו הכי זול כי כאמור עלות תיקון המנוע תרד מן המחירון בו יימכר הרכב

אם הרכב היה מיועד להמשך בעלות בעלות שלי ,בהחלט הייתי רוצה מישהו אמין ,אבל ,זה לא המקרה.

אגב,מה המחירון של הלנסר?

תודה חבר'ה

פורסם

הוא החליף לי את המנוע של האוטו לפני 15500 קילומטר ולא היו לי בעיות בכלל מאז.

עשית בפחות מ 4 חודשים 15500 ק"מ בג'אסטי 1000 סמ"ק :roll: ?

• תוכן חדש...