Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפיקה על דלת החדר, אני פותח עיניים בקושי... עוד שעה לישון אה? סעמק...

בדיוק באותו הרגע אבא שלי מתקשר - "נו? אתם יוצאים?"

מה יוצאים... הרגע פתחתי עיניים... אבל עוד כמה דקות אני צריך לקחת את אחי_הקטן לשדה התעופה. נוסע ללונדון המניאק. ואני עוד לא הייתי בלונדון!!

"אני אפגוש אתכם שם. תגיעו עד 7:30. צאו עכשיו, תסע לאט, בבקשה ממך". מבט זריז בשעון - 6:45. מעולה. מרעננה עד השדה, נסיעה רגועה. אין תנועה. מקסימום 35 דקות.

אחי_הקטן כבר מוכן, אני מצחצח שיניים, זורק עלי כמה סחבות ויוצא לאוטו.

שעה לוקח לו להגיד שלום לאמא שלי. זה מין טקס כזה שחוזר על עצמו בכל פעם שהם נפרדים. הוא חייב להגיד לה שהוא אוהב אותה איזה מיליון פעם. אבל אני רגוע. את רצף השינה כבר הרסתי, אז עכשיו אני מוכן לנקות את הראש עם נסיעה רגועה וקצת מוזיקה טובה.

נוסע 100 ומטה. כמעט כולם עוקפים אותי. מביט מהצד בעוד זקן אחד ב-A4 טורבו נוסע 100 וקצת בשמאלי ולא מבין למה כל המופרעים האלו עוקפים אותו בפראות מימין.

הם סימנו לך מאחור איזה חצי שעה שתזוז - מה אתה לא מבין??

מחייך בעודי עובר בנתיב האמצעי את המצלמה הפעילה ליד גשר תע"ש, קצת לפני מורשה. מאחורי קלטתי איזו נהגת בלנטיס כסופה שנוסעת בשמאלי לפחות 130.

'חייכי, אכלת אותה' אני חושב, ומוציא יד מהחלון, עושה תנועה מגונה למצלמה בדיוק כשהפלאש נדלק. מעניין אם זה ייקלט... הבחורה עקפה אותי בול ברגע הפלאש, אולי יש לה מזל והיא ניצלה. ואולי בכלל המצלמה עובדת על ריק. בשבועיים האחרונים היא עבדה לפחות 5 פעמים בדיוק בזמן שעברתי לידה - כנראה שהיא עובדת שעות נוספות...

מדהים כמה שנסיעה רגועה ואיטית היא באמת כזאת. נוסע בימני, עוקב אחרי הרכב שלפני. לא מזיז לי כלום, לא מתאמץ. לא עצבני. לא ממהר...

טלפון.

שיט.

היא שכחה לתת לו את הדרכון.

איך, לעזאזל, אפשר לשכוח לתת לו את הדרכון??

איך, לעזאזל, לא שאלתי אותה את השאלה הטריוויאלית הזאת??

כל חבר או קרוב משפחה שטס לחו"ל מיד זוכה אצלי לאיזכור בנוגע לדרכונו היקר, ורק הפעם... רק הפעם... כנראה שזה בגלל שזאת אמא. אמא לא אמורה לשכוח כאלו דברים. אמא לא שוכחת כלום...

כמו בסרטים דלי תקציב, שברתי את ההגה ימינה שניה לפני העליה לגשר מסובים. ניתוח קליל של המצב (הצצתי בשעון) גילה לי שאני בבעיה.

השעה כבר 7:15. מתקשר לאבא. "מתי הטיסה?".

"לא משנה, פשוט תסע מהר". "מהר?? לפני חצי שעה אמרת לי לנסוע לאט, אה? שלא תעיז יותר להעיר לי על מהירות הנסיעה שלי...".

לאבא שלי יש בעיה. הוא מגיע תמיד ברגע האחרון. אפילו לטיסות. יש לו VIP PASS, או איך שקוראים למה שאתה עושה כשאתה טס המון לחו"ל - המסלול המהיר. הוא יכול להגיע גם חצי שעה לפני הטיסה, ועוד להספיק לעבור בדיוטי פרי. אז התעקשתי לשאול.

"אבא, מתי הטיסה?" הוא מלמל משהו.

"נו?"

"אמחאמח לתשע".

"מה?"

"רבע לתשע! פשוט תסע מהר. תספיק אולי להיות פה עד שמונה ורבע, נסתדר"

מדהים איך תוך שניה וחצי מפלס העצבנות עולה לגבהים אדירים. אנשים אומרים לי שאני נוהג קצת כמו מטורף לפעמים, אבל הפעם באמת הגזמתי.

בבית הייתי ב-7:40 בערך, אחרי שלוש משאיות זבל שהתעקשו להכנס בדיוק שניה לפני, ובדיוק ברחובות הכי צרים ברעננה.

לרחבת היוצאים לחו"ל בשדה התעופה הגעתי ב-8:05, אחרי הפקק המסורתי קצת לפני בר-אילן.

ואבא שלי יושב ושותה לו קפה בניחותא... מגיע אלי עם חיוך: "נו, נסעת 160?"

:twisted:

העיקר שיהיה שקט בבית ביום כיפור...

רוני

נ.ב - בדרך חזרה ראיתי ענני סערה... סעו בזהירות בדרך למפגש היום, הכביש כנראה יהיה מאוד חלק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חחחחחחחחחח

מכיר את ההרגשה הזו...

במיוחד זו שאתה ישן ומעירים אותך כדי שתסיע את אחיך או אחותך לאיזה מקום...

לפחות אתה בהתחלה נסעת לאט ....

אני כשמעירים אותי בגלל דבר שכזה , נהיה מאוד עצבני .. והנהיגה שלי בהתאם לכך :)

טוב שלא עשית תאונה על הבוקר :wink: תגיד היית על 160 או יותר :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם לי יש את הבקרים האילו בשבת שאבא מתקשר

"יאללה הולכים ליפו לאכול חומוס , אנחנו ביפו תגיעו !"

אין ספק.. יום שבת.. כבישים רייקים.... פחות מ 18 דקות ואבא המום ;)

פורסם
מסקנה?

כל מי שנוסע ב-A4 טורבו הוא זקן איטי בשמאלי.

:idea:

לא!!.. המסקנה היא:

כל מי שנוסע ב-אודי הוא זקן איטי בשמאלי.

חוץ ממי שנוסע ב-TT. הוא צעיר מהיר(222) בימני.. :biggrin2:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
נ.ב - בדרך חזרה ראיתי ענני סערה... סעו בזהירות בדרך למפגש היום, הכביש כנראה יהיה מאוד חלק...

:twisted:

בנתניה הענני סערה הורידו סערה בשעה 7 בבוקר.... :mad:

בברכת גשם ראשון שמח - אייל שין :idea:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מסקנה?

לא!!.. המסקנה היא:

שעדיין לא העביר להילוך חמישי :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
מסקנה?

לא!!.. המסקנה היא:

שעדיין לא העביר להילוך חמישי :roll:

זה היה שישי אחי

הוא אפילו לא הספיק להעביר לשישי איך יכול להיות שהוא נסע 220 ..

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

• תוכן חדש...